Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Suns" jaunieguvums Ričardsons noskaņots kaujinieciski

"Suns" jaunieguvums Ričardsons noskaņots kaujinieciski
Džeisons Ričardsons
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Fīniksas "Suns" aizsargs Džeisons Ričardsons, kurš tikai pirms pāris dienām spēlētāju maiņas ceļā pievienojās komandai, atzinis, ka ir ļoti pateicīgs par doto iespēju.

Tikai vienā no savas NBA karjeras septiņām sezonām Ričardsons pārstāvējis komandu, kas uzvar biežāk nekā zaudē - 2006./2007. gada sezonas Goldensteitas "Warriors", kas regulārajā sezonā izcīnīja 42 uzvaras un piedzīvoja 40 zaudējumus, bet "play-off" spēlēs pārsteidza visu pasauli, pirmajā kārtā pieveicot Dalasas "Mavericks". Pēc veiksmīgās sezonas "Warriors" sastāvā galvenokārt finansiālu iemeslu dēļ viņš tika aizmainīts uz Šārlotes "Bobcats", kas ir komanda tapšanas stadijā, kurā ir vairāki gados jauni spēlētāji. Saprotams, ka "Bobcats" sastāvā Ričardsonam "play-off" nerādījās pat tuvumā.

Tomēr tagad ir citādāk. Viņš par to bija cerējis, bet tagad - ir sagaidījis. "Katru dienu manā karjerā. Spēlēt kopā ar tādiem pierādītiem spēlētājiem, kuri bijuši MVP, "All-Star" spēļu dalībnieki. Tagad domāju, kā tas ietekmēs manu spēli. Cerams tas pacels manu spēli pavisam citā līmenī un spēšu padarīt komandu labāku," tā Ričardsons, kurš savā debijā "Suns" sastāvā guva 21 punktu.

Trešdien pirms spēles ar "Hornets" Ričardsons ieturēja pirmsspēles snaudu, kad viņu pamodināja Šārlotes ģenerālmenedžera Roda Higinsa zvans. "Te Rods Higinss. Esi gatavs doties uz Rietumu krastu? Tas bija smags lēmums, bet mēs tevi mainām uz Fīniksu." Ričardsons no sākuma īsti nesaprata, kas notiek. "Pamosties vecīt! Tā ir laba lieta. Tu spēlēsi par čempiontitulu," sacījis ģenerālmenedžeris Higinss. "Sāku smaidīt, kad tika pieminēts čempiontituls. Tagad viss nav par individuālajiem mērķiem, bet gan par uzvarām," sola Ričardsons.

Izmantotie resursi:
azcentral.com

Slēpts komentārs: slinkais_žīds

  +6 [+] [-]

, 2008-12-13 20:09, pirms 16 gadiem
pēdējais viņa teikums liecina daudz par viņu, kā basketbolistu, un tas tikai preicē!

  -1 [+] [-]

, 2008-12-13 20:10, pirms 16 gadiem
viens no maniem Fav playeriem!

  -1 [+] [-]

, 2008-12-13 20:10, pirms 16 gadiem
induvis rakstīja: pēdējais viņa teikums liecina daudz par viņu, kā basketbolistu, un tas tikai preicē!
nu godiigi sakot varetu likties ka lidzshim vinjsh ir kapajis tikai personigu merkju vadits, nevis komandai, taa divdomigi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-14 22:22, pirms 16 gadiem
Fīniksa man jau ta ,ka komanda patika Un vel patīkams spēlētajs taja sastāva pievienojas tas mani priecē