Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kalderons: "Mēs kļūstam labāki!"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Kalderons: "Mēs kļūstam labāki!"
Hosē Kalderons
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Toronto ''Raptors'' saspēles vadītājs Hosē Kalderons uzskata, ka viņa komanda jaunā galvenā trenera Džeja Triano vadībā progresēs un ar katru spēli kļūs spēcīgāka.

Trešdien ''Raptors'' ar uzvaru pār Indiānas ''Pacers'' pārtrauca savu piecu pēc kārtas piedzīvoto zaudējumu sēriju. Šonakt Toronto basketbolisti izbraukumā uzveica Ņūdžersijas ''Nets'' (101:79) un izcīnīja savu otro panākumu pēc kārtas. Komandas saspēles vadītājs spānis Hosē Kalderons domā, ka ''Raptors'' turpinās progresēt un priecēt savus līdzjutējus.

''Pašlaik mēs neesam labākā komanda pasaulē, bet mēs kļūstam labāki. Šodien bijām labāki nekā vakar. Mums jāturpina iet uz priekšu solīti pa solītim, un mums ir nepieciešams laiks, lai pierastu pie Džeja taktiskajām shēmām. Pēc kāda laiciņa mēs būsim daudz labāka komanda, bet tagad mums ir jābūt pacietīgiem un jāturās kopā,'' atzīst Kalderons.

Nākamo spēli Toronto ''Raptors'' aizvadīs jau rīt, kad pulksten 20:30 savā laukumā cīnīsies ar Krisu Polu un Ņūorleānas ''Hornets''. Šo spēli tiešraidē pārraidīs arī televīzijas kanāls LTV7.

Izmantotie resursi:
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-12-13 17:31, pirms 16 gadiem
Neko jaunu tu nepateici

Rīt spēle jāskatās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-12-13 17:46, pirms 16 gadiem
Neredzu gan nekādas īpašas izmaiņas līdz ar jaunā trenera parādīšanos. Toronto jau no sez. sākuma ir pieklājīga komanda. Vājā vieta pamatsastavā ir Bargnani, kurš ir nestabils metienā, bet var arī baigi labi samest. Bošs ir labs trumpis dažādo taktisko shēmu izveidei, jo bez problēmām var trāpīt no 5-6 m, ja kāds garais viņu cieši nesedz.

  -1 [+] [-]

, 2008-12-13 18:06, pirms 16 gadiem
bet sliktaaaki kaa GWS