Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Hawks'' uzbrucējam draud 25 gadu cietumsods par narkotiku uzglabāšanu

Krišs Upenieks

''Hawks'' uzbrucējam draud 25 gadu cietumsods par narkotiku uzglabāšanu
Maiks Skots
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas Atlantas ''Hawks'' spēka uzbrucējam Maikam Skotam draud 25 gadu cietumsods par marihuānas un MDMA narkotiku uzglabāšanu. Skots tika arestēts jūlija beigās, bet galīgais lēmums par Maika nākotni varētu būt vēl pēc pāris mēnešiem.

25 gadus vecais Skots kopā ar savu jaunāko brāli tika arestēts 30. jūlijā. Policija viņa transportlīdzeklī atrada 35,2 gramus marihuānas un 10,9 gramus molliju jeb ekstazī, kas ir MDMA (fenetilamīnu un amfetamīnu klases psihoaktīva viela) narkotiku paveids.

Lēmums Skota cietumsoda sakarā varētu būt vēl pēc dažiem mēnešiem, jo narkotikas vēl tiks vestas uz neatkarīgu laboratoriju to izskatīšanai. Tas nozīmē, ka Skota liktenis, visticamāk, izšķirsies jau jaunās NBA sezonas laikā.

Vadoties pēc Džordžijas štata statūtiem, par MDMA narkotiku uzglabāšanu draud cietumsods līdz 15 gadiem, bet par marihuānu var būt līdz desmit gadiem. Aresta laikā Skots atzinās, ka visas narkotikas pieder viņam un uzņemās pilnu atbildību par to. Pēc 8100 ASV dolāru lielas drošības naudas iemaksāšanas Skots tika atbrīvots līdz galīgajam lēmumam.

''Hawks'' vadība atzīmēja, ka pagaidām nesniegs nekādus komentārus šīs lietas sakarā, bet Skotam draud sodi arī no kluba un NBA. Līgai un klubam nav jāgaida līdz lietas izskatīšanas beigām, lai piemērotu savus disciplināros sodus.

Jāpiemin, ka dienā, kad Skots tika arestēts, transportlīdzekli vadīja Maika 20 gadus vecais brālis Entons, taču ''Hawks'' spēka uzbrucējs atbildību uzreiz uzņēmās uz sevi, sakot, ka brālim nebija nekādas nojausmas par narkotikām, un tās visas pieder viņam. Sākumā iemels, kāpēc policija apturēju Skotu automašīnu, bija ātruma pārkāpšana.

Izmantotie resursi:
Atlanta Hawks’ Mike Scott faces up to 25 years...
Atlanta Hawks’ Mike Scott—Videotaped...

  +7 [+] [-]

, 2015-08-13 09:26, pirms 9 gadiem
Diezgan traki.. Ja paši lietoja (tad pč šī daudzuma diezgan daudz lietoja), tad vēl būtu saprotams. Bet ja miljonārs noņemās ar tik salīdzinoši mazu daudzumu tirdzniecībai, tad ir divi varianti - vai nu viņš ir dunduks vai nu viņš ir narkomāns dunduks. Bet ir trešais variants - paņēma vainu uz sevi, lai pasargātu jaunāko brāli, kam grūta bērnība, mamma to nepārdzīvotu utt, kas tipiski melno pasaulē.

  -2 [+] [-]

, 2015-08-13 09:58, pirms 9 gadiem
moliju - prātiņ nāc mājās autoram... pokemoni.

  +4 [+] [-]

, 2015-08-13 10:01, pirms 9 gadiem
Maiks bija labi progresējis labs rezervists a tagad karjera izbojāta!

  +2 [+] [-]

, 2015-08-13 10:58, pirms 9 gadiem
ahaha, moliju Šitais labs!

Čaļi droši vien brauca uz tusiņu.. un te bac.

  +5 [+] [-]

, 2015-08-13 10:59, pirms 9 gadiem
Draud 25 gadi, bet iedos pusgadu nosacītu.

  +5 [+] [-]

, 2015-08-13 11:10, pirms 9 gadiem
Pilnīgs čau. Nu tagad jāliek lietā sava sapelnītā naudiņa, savādāk varēs kapāt 1vs1 ar rūtainajiem brāļiem. Bet vispār tas ir pilnīgs čau, šitā iekrist. KD jau ar varēja dabūt kko par to, ka no auto izkrita kkas

     [+] [-]

, 2015-08-13 11:16, pirms 9 gadiem
melnie...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-08-13 22:59, pirms 9 gadiem
your_ufo rakstīja: Tur NBA visi kurī marihuānu. Porziņģim uzreiz slikti paliks, varu derēt ja pamēģinās.
tākā mūsdienās visi visur var dabūt 'zaļo' un katrs trešais vecumā no 16-45 gadiem pīpē, tad es varu pateikt, ka simt procent tāds Porziņģis, kurš kādu laiku padzīvojis saulainajā Spānijā, nu toč ir pīpējis.
un ps. no marihuānas slikti nepaliek - nekad, nevajag pīpēt veselu gramu vienam pašam