Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lasvegasā ceturtajā dienā rezultatīvākais Mejo

Lasvegasā ceturtajā dienā rezultatīvākais Mejo
O. Dž. Mejo "Grizzlies" sastāvā pagājušajā sezonā
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) Lasvegasas Vasaras līgas ceturtajā dienā lielisku sniegumu nodemonstrēja O. Dž. Mejo, gūstot 20 punktus.

Šīs nakts pirmajā spēlē Ņujorkas "Knicks" pārspēja Losandželosas "Lakers" ar rezultātu 71:63. Ņujorkas komanda visu spēli atradās vadībā, tomēr trešās ceturtdaļas sākumā "Lakers" izdarīja 10-2 izrāvienu un pat uz brīdi ieguva vadību, tomēr drīz "Knicks" kopīgiem spēkiem to atguva un spēja pabeigt spēli ar sev labvēlīgu rezultātu. Ņujorkas kluba sastāvā savu dēlu no malas vēroja kluba leģenda Partiks Jūings. Lielisku sniegumu uzvarētāju rindās parādīja Lendrijs Fields, kurš guva 17 punktus, bet Bils Volkers pievienoja 14. Jūings juniors 20 minūšu laikā guva astoņus punktus un izcīnija piecas atlēkušās bumbas. Losandželosas kluba rindās jau trešo "double-double" pēc kārtas guva Deriks Karakters, gūstot 16 punktus un izcīnot desmit atlēkušās bumbas, Starvebrijs pievienoja 12, bet Sims - 11 punktus.

Nakts otrajā spēlē Sakramento "Kings" sagrāva Detroitas "Pistons" ar 97:68. Lielisku sniegumu uzvarētāju rindās parādīja šī gada drafta 5. numurs Demarkus Kazins, gūstot 14 punktus un izcīnot 10 atlēkušās bumbas, bet Omri Kaspi pievienoja 16 punktus un piecas atlēkušās bumbas. Vairāk nekā desmit punktus "Kings" sastāvā guva pieci spēlētāji. Zaudētājiem trīs spēlētāji guva pa desmit punktiem - Košvals, Samerss un Sloters, bet Košvals pievienoja arī 12 atlēkušās bumbas.

Trešajā spēlē Sanantonio "Spurs" neatstāja nekādas cerības Minesotas "Timbervolwes", uzvarot spēli ar rezultātu 85:61. Šajā spēlē skatītāji tika priecēti ar vairākiem skaistiem "alley-up" un triecieniem grozā no augšas. Uzvarētāju rindās Alonzo Gī visos svarīgākajos statistikas rādītājos bija komandas līderis, gūstot 12 punktus, izcīnot astoņas atlēkušās bumbas un atdodot četras rezultatīvas piespēles. 12 punktus guva arī Mitčels, bet Garets Templs pievienoja 11. Minesotas rindās rezultatīvākais bija Hejvords ar 13 gūtiem punktiem, bet saspēles vadītājs Džeremijs Pargo pievienoja 12.

Visinteresantākā spēle šonakt risinājās starp Dalasas "Mavericks" un Milvokī "Bucks", jo uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks, kurā uzvaru ar vienu punktu izcīnīja "Mavericks". Spēles rezultāts 73:72. Visu spēli ritēja ļoti sīva un aizraujoša cīņa, bet 0.3 sekundes pirms ceturtās ceturtdaļas beigām Derons Vašingtons guva punktus groza tuvumā, bet tas nebija viss, jo mača varonis Dž. R. Gidens guva grozu līdz ar ceturtdaļas beigu signālu, kas nozīmēja, ka būs pagarinājums. Pagarinājumā 0.7 sekundes pirms spēles beigām Rodrigs Boubā guva spēles uzvaru nesošu grozu. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais bija Gidens ar 16 punktiem, bet Boubā pievienoja 15. "Bucks" sastāvā Darnela Džeksona kontā 17, bet Vašingtona - 11 punkti.

Rezultatīvā spēlē Fīniksas "Suns" pieveica D-Līgas apvienoto komandu ar rezultātu 96:88. Fīniksas rindās lielisku sniegumu nodemonstrēja Gani Lavals, gūstot 15 punktus un izcīnot 11 atlēkušās bumbas, bet rezultatīvākais bija Ērls Klarks ar 18 gūtiem punktiem. "Suns" rindās Reinolds 18 minūtēs guva 16 punktus, bet Džanings guva 15. D-Līgas komandas rindās labu spēli aizvadīja Rasels Robinsons, gūstot 17 punktus 15 minūtēs un kļūstot par komandas rezultatīvāko spēlētāju.

Nakts sestajā spēlē Vašingtonas "Wizards" neatstāja cerības Losandželosas "Clippers", uzvarot ar rezultātu 89:64. Pirmajā puslaikā burvji bija iekrājuši jau 19 punktu pārsvaru un, pateicoties lieliskai Džona Vola spēlei gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, spēja noturēt to līdz spēles beigu signālam. Uzvarētāju rindās drafta pirmais numurs Džons Vols guva 18 punktus un atdeva desmit rezultatīvas piespēles, bet Niks Jangs pievienoja 18 punktus un Džavals Makgī - desmit punktus un 12 atlēkušās bumbas. "Clippers" rundās Ēriks Bledso un Keiners-Medlijs guva pa 17 punktiem, bet Al-Faraks Aminu guva 11 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas.

Pirmdienas pēdējā spēlē Memfisas "Grizzlies" pieveica Atlantas "Hawks" ar rezultātu 89:85. "Grizzlies" jau spēles sākumā ieguva lielu pārsvaru, kas vienu brīdi sasniedz jau 17 punktus. Atlantai bija iespējas spēles beigās gūt vadību, bet komandas beidra pārtverto bumbu Mejo nogādāja "Hawks" grozā, palīdzot komandai pirmajā spēlē vasaras līgā izcīnīt uzvaru. Mejo bija arī spēles rezultatīvākais spēlētājs ar 20 gūtiem punktiem, bet Darels Arturs guva 17 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. Kopumā Memfisas kluba sastāvā pieci spēlētāji guva vairāk par desmit punktiem. "Hawks" rindās Džordans Kraufords un Džefs Tīgs guva pa 16 punktiem, bet Alane Aminu pievienoja 14.

Izmantotie resursi:
nba.com

 +24 [+] [-]

, 2010-07-13 10:16, pirms 14 gadiem
Nesaprotu, kaada jeega Mejo tur speleet, ja viņš ir stabils pamatsastava vecis grizzlis sastavaa , lai dod jaunajiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-07-13 11:04, pirms 14 gadiem
Grifinam jau nu vajadzēja kapāt, atgūt spēļu praksīti, viņš jau arī rūkijs.

     [+] [-]

, 2010-07-13 13:40, pirms 14 gadiem
Roberts Saulītis rakstīja: Viņš trenējas rezerves saspēles vadītāja pozīcijai.
Un lasot reportu espn,diez ko labi nesanāca,piņķerīgs dribls,nespēj ieraudzīt brīvo spēlētāju