Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Grizzlies'' pagarina līgumu ar galveno treneri Dženkinsu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Grizzlies'' pagarina līgumu ar galveno treneri Dženkinsu
Memfisas ''Grizzlies'' galvenais treneris Teilors Dženkinss. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Memfisas ''Grizzlies'' pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Teiloru Dženkinsu, vēsta ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis. Jaunais līgums noslēgts uz vairākām sezonām.

Dženkinss pievienojās Memfisai pirms 2019. gada sezonas un šosezon jau pretendēja uz labākā trenera statusu visā līgā. Par labāko treneri gan NBA atzina Fīniksas ''Suns'' stūrmani Montiju Viljamsu. Dženkinss finišēja kā otrais labākā trenera balsojumā.

''Grizzlies'' Dženkinsa pavadībā regulārajā sezonā izcīnīja 56 panākumus 82 mačos, ierindojoties otrajā pozīcijā Rietumu konferencē. Klubs bija otrajā vietā starp komandām ar visvairāk uzvarām šosezon.

Memfisa gan izstājās no ''play-off'' jau otrajā kārtā, piekāpjoties ar 2:4 pret tagadējo finālisti Goldensteitas ''Warriors''. Komandai problēmas sagādāja līdera Dža Moranta traumas un nespēlēšana.

Klubs turpina aktīvi arī uzlabot sastāvu, lai nākamajā sezonā turpinātu ceļu pretī titulam. Klubs nesen noslēdza jaunu ilgtermiņa līgumu ar Džarenu Džeksonu, kā arī parakstīja maksimālo līgumu ar komandas līderi Dža Morantu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...