Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Uz "Bobcats" galvenā trenera amatu trīs reāli kandidāti

Uz "Bobcats" galvenā trenera amatu trīs reāli kandidāti
Vai Džerijs Slouns kļūs par "Bobcats" vienības galveno treneri? To mēs uzzināsim pavisam drīz
Foto: AP/Scanpix

Kandidātu loks uz Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Šarlotes "Bobcats" galvenā trenera amatu sašaurinājies līdz trim kandidātiem, ziņo līgai tuvi avoti. Šie trīs kandidāti ir Džerijs Slouns, Braiens Šovs un Kvins Snaiders.

Pēc tam, kad visus trīs kandidātus - Džerijs Slouns, Braiens Šovs, Kvins Snaiders - būs nointervējuši Šarlotes "Bobcats" komandas vadītāji Rods Higinss un Ričs Čo, kandidāti tiksies ar "Bobcats" kluba īpašnieku, seškārtējo NBA čempionu Maiklu Džordanu. Paredzams, ka ar trenera amata kandidātiem Džordans tiksies nākamās nedēļas laikā.

Džerijs Slouns, kurš 2009. gadā tika uzņemts Basketbola Slavas zālē, ir vienīgais kandidāts, kurš iepriekš ir bijis kādas NBA vienības galvenais treneris. 70. gadus vecais Slouns, kurš 2010./2011. gada sezonā negaidīti atkāpās no Jūtas "Jazz" no galvenā trenera amata, aizvadot 23. sezonu pie "Jazz" stūres, ļoti vēlas atgriezties NBA galvenā trenera statusā.

Slouns kopā ar "Jazz" vienību divas reizes - 1996./1997. un 1997./1998. gada sezonā - aizcīnījās līdz NBA finālsērijai, taču abas reizes piekāpās "Bobcats" īpašnieka Džordana pārstāvētajai Čikāgas "Bulls" vienībai. "Jazz" bijušais treneris kopumā galvena trenera statusā ir aizvadījis līgā 26 sezonas, iekrājot bilanci 1221-803.

Šovs, Indianas "Pacers" galvenā trenera asistents, ir, iespējams, pieprasītākais galvenā trenera asistents līgā. Tāpat arī Šovs pašlaik ir viens no galvenajiem kandidātiem uz Orlando "Magic" galvenā trenera amatu.

Savukārt trešais kandidāts, kurš ir plašākai sabiedrībai vismazāk zināmais no trim, Kvins Snaiders ir galvenā trenera asistents Losandželosas "Lakers" vienībā.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +1 [+] [-]

, 2012-06-13 23:56, pirms 12 gadiem
W arī?

  +6 [+] [-]

, 2012-06-14 00:01, pirms 12 gadiem
Slounam ar bobactiem stradat butu pazemojosi, neizskatas ka tuvako 3 gadu laikaa bobcati bus spejigi pacinities par ieklusanu playoff.
Sobrid bobcats ir nba apsmiekla objekts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-14 00:51, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: pa dienu lasīju, Slouns varētu būt nr 1 kandidāts, jo ir teicama pieredze, pierādījis, ka prot strādāt gan ar pieredzējušajiem, gan jaunos iesaistīt. ja Bobi grib, tad jāņem Slouns.

bet Bobiem noteikti jādabū draftā labi špīleri un jāpārveido komanda, Magetem amnestija 100%, jāmaina vēl kādi prom, DJ jāpaliek un jaunajam aizsargam, kurš gan neparādīja baigos brīnumus, bet der. tāpat jāatrisina C jautājums, tomēr Boyombo nav tas, uz ko paļauties kā pamats, un to pierādīja sezona. vajag labāki PG, bet nez, kas gribēs iet pie MJ, atkal jāagriež Wallace , kuram vēl bišku laiks, lai apdomātos par izvēles gadu Netos. gan jau paliks pie Prohorova.

ps- Jūingu tad jāņem par asistentu
kādi vēl 100% Magetem amnestija? viņam taču līgums nākamvasar beidzas. ja kādu amnestēs, tad tas visticamāk būs Tairuss Tomass.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-06-14 01:29, pirms 12 gadiem
Reāli, kas bija hunder pirms pāris gadiem? Ja šis drafts Bobcats būs veiksmīgs, tad nākotne nebūs tik drūma kā tagad izskatās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-14 10:36, pirms 12 gadiem
uzskatu, ka Bobcats, patiesībā, nemaz nebūtu tik slikts variants priekš Slouna, jo būtībā komanda ir jābūvē no nulles+ir daudz brīvās naudas+ir labas drafta izvēles! nav tā, ka aizej uz komandu, kurā algu griesti jau ir sasniegti/pārsniegti, drafta izvēles aizmainītas un tad močī ar to kas ir un mēģini kkā izkruķīties uz maiņu rēķina. Bobcats šobrīd šajā ziņā ir pateicīga komanda un, ja MJ ļaus Slounam daudzmaz izvērsties komandas būvēšanas procesā, tad pēc pāris gadiem Šarlote var kļūt par stabilu PO blici! pie tam, komandā jau ir šādi tādi dārgakmeņi(Vokers, Bijombo, Hendersons, Augustīns), kuri vēl jāpieslīpē un tad jau lietas aizies pareizajās sliedēs!

  +1 [+] [-]

, 2012-06-14 11:49, pirms 12 gadiem
Šaubos ka Augustins ir dārgakmenis.Un Hendersons arī pēc expertu domām nav pamatpiecinieka spēlētājs.

  +2 [+] [-]

, 2012-06-14 13:45, pirms 12 gadiem
Juventus rakstīja: Slounam ar bobactiem stradat butu pazemojosi, neizskatas ka tuvako 3 gadu laikaa bobcati bus spejigi pacinities par ieklusanu playoff.
Sobrid bobcats ir nba apsmiekla objekts
Ode to the Charlotte Bobcats: Don't Stop...

  +1 [+] [-]

, 2012-06-14 16:49, pirms 12 gadiem
Džerijs Slouns manuprāt ir labākais kandidāts!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-14 23:29, pirms 12 gadiem
Slounam prātā vēl ir Malone,Stockton,Hornasex...utt.Ar večiem no pakaļas viņam nebūs motivācijas. Lai darbojas jaunie. Lai gan kā teiks Mickaels...

     [+] [-]

, 2012-06-15 02:50, pirms 12 gadiem
Vynilz rakstīja: Šaubos ka Augustins ir dārgakmenis.Un Hendersons arī pēc expertu domām nav pamatpiecinieka spēlētājs.
Augustins ir maiņas speletajs taa pat kaa hendersons un 3 nr poziicija! Biombo un Mullens vareetu buut labi nakotne+ Kembe un 2 drafta pick!