Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Šodien prezentēts Maiks D'Antonī

Šodien prezentēts Maiks D'Antonī
Maiks D'Antonī
Foto: AP /Ross D. Franklin

NBA klubs Ņujorkas "Knicks" otrdien preses konferencē prezentēja jauno galveno treneru Maiku D'Antonī, ar kuru beidzot ir parakstīts ilgi gaidītais līgums.

Maiks D'Antonī šodien oficiāli tika prezentēts kā Aizija Tomasa pēctecis "Knicks" galvenā trenera amatā. Pēdējos gadus D'Antonī strādāja Fīniksas "Suns", kur guva ievērojamus panākumus. Viņam ar "Suns" bija līgums uz vēl diviem gadiem, taču sarūgtinājums pēc izstāšanās play-off pirmajā kārtā ņēma virsroku.

D'Antonī par savu jauno vienību teica: "Es paskatos, kāds ir komandas sastāvs, un saku, ka tas ir sastāvs, ar kuru es iešu un uzvarēšu."

"Knicks" ar savu piedāvājumu pārtrumpoja Čikāgas "Bulls". Jau dažas dienas atpakaļ bija zināms, ka treneris saņems 24 miljonus četros gados. Taču līgums oficiāli vēl nebija parakstīts, jo nebija panākta vienošanās par atsevišķām detaļām.

Izmantotie resursi:
espn.com

  +1 [+] [-]

, 2008-05-13 21:13, pirms 16 gadiem
jau parādījušās ziņas, ka D'Antonī jau izplānojis savu pirmo darbiņu - aizmainīt Mārberiju pret bijušajiem padotajiem Diavu un Bellu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-13 23:46, pirms 16 gadiem
Būs noteikti inttresanti paskatīties uz visu šo brīnumu

     [+] [-]

, 2008-05-14 00:35, pirms 16 gadiem
ja fīniksa piekritīs maiņai mārberijs pret diawu un belu, tad tā maiņa būs vēl labāka par gazola maiņu!
nu un lai dantoni sāk ar uzvarām kaut 45 spēlēs, kur nu vēl čempī!
jā austrumi vāji ir izredzes, bet nu ne jau uz gredzenu
tomēr pārāk stipra augša rietumos un arī austrumos ir!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja