Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kareivji uzvar, Turiafs saņem uzslavas

Kareivji uzvar, Turiafs saņem uzslavas
Ronijs Turiafs
Foto: AP

Aizvadītajā naktī pie vēl vienas uzvaras tikuši Goldensteitas "Warriors", šoreiz ar 105:98 pārspējot "Trail Blazers". Andra Biedriņa prombūtnes laikā lieliski turpina spēlēt otrs komandas centrs Ronijs Turiafs, kuru slavē ne tikai prese, bet arī komandas biedri.

Kā raksta Ziemeļamerikas prese, "Warriors" demonstrē sezonas labāko sniegumu pēdējās spēlēs. Kā galveno iemeslu tam min Turiafa veiksmīgo spēli, kurš kopš Biedriņa savainojuma laukumā dodas sākumsastāvā. Turiafs aizvadītajā naktī izcēlās ar pirmo double-double pēdējos gandrīz divos gados - 14 punkti un 11 atlēkušās bumbas.

"Viņš ir mūsu mūris," par Turiafu izsakās komandas kapteinis Stīvens Džeksons. "Turiafs ir Mr.Uzticamais aizsardzībā. Viņš vienmēr ir tur, kur viņam vajag būt. Es viņa priekšā noņemu cepuri, jo Ronija sniegums ir atslēga mūsu pēdējā laika veiksmīgajam sniegumumam."

Pats Turiafs atzīst, ka "ierodoties šeit, es zināju, ka būšu otrais centrs. Pašreiz es tikai cenšos noturēt mūsu aizsardzības bastionus, kamēr Andris ir ārā. Mēs abi kopā spēlējam ļoti labi, kā arī viens otru vajadzības gadījumā veiksmīgi aizvietojam. Es Andrim teicu, lai viņš pasteidzas ar savu atgriešanos laukumā."

Uzvarētāju labā ar 24 punktiem izcēlās Korijs Magetī, 20 punktus pievienoja Monta Eliss, bet Entonijs Rendolfs 14 minūtēs izcēlās ar deviņiem punktiem un desmit atlēkušajām bumbām.

"Warriors" - "Trail Blazers" spēles apskats

Vēl šonakt Bostonas "Celtics" viesos ar 99:92 pārspēja Dalasas "Mavericks". Čempionu saspēles vadītājs Rondo kārtējo reizi pierādīja, ka, spēlējot pret Džeisonu Kidu, var iekrāt tīri sakarīgu statistiku - 19 punkti, 14 rezultatīvas piespēles, 15 atlēkušās bumbas.

Savukārt "Heat" spēles galotnē izrāva uzvaru pār Čikāgas "Bulls" ar 95:93. Uzvarētāju labā Šons Merions trieca bumbu groza no augšas 1.1 sekundi līdz spēles beigām.

NBA regulārā sezona, 13. februāris

93:95 Bulls — Heat
92:99 Mavericks — Celtics
105:98 Warriors — Trail Blazers

Izmantotie resursi:
nba.com

1 2 3 4 5 6 181 komentārs

  +8 [+] [-]

, 2009-02-13 11:15, pirms 15 gadiem
Kā jau Bimbambols teica par Ronniju... A visi šamo nolika...
In your face.

 +15 [+] [-]

, 2009-02-13 11:16, pirms 15 gadiem
Vienmēr ir patikusi Turiafa spēle. Viņa atraktivitāte- prieks skatīties!

     [+] [-]

, 2009-02-13 11:19, pirms 15 gadiem
neznez rakstīja: Kā jau Bimbambols teica par Ronniju... A visi šamo nolika...
In your face.
neteica jau, ka Ronijs ir slikts spēlētājs. cilvēkiem ar laiku pieriebjas neobjektīva slavināšana

 +19 [+] [-]

, 2009-02-13 11:20, pirms 15 gadiem
Prieks, ka Ronijam deguns nav gaisa un vins pat atceras, ka ir tad speletajs kaa Andris

 +15 [+] [-]

, 2009-02-13 11:20, pirms 15 gadiem
Ja Turiafs shadi turpinas, tad Antra vieta vairs nebus tik stabila, minutes saruks un ta talak

  +6 [+] [-]

, 2009-02-13 11:23, pirms 15 gadiem
neznez rakstīja: Kā jau Bimbambols teica par Ronniju... A visi šamo nolika...
In your face.
neviens jau nesaka ka turiaffs ir slikts, visiem vienkaarshi besii bimbambols!
Bimbo kaa vieniigo argumentu par labu turiafam vienmeer ir izmantojis +/- koeficientu! Tagad komandaa sliktaakais koeficients biija uzminiet kam? Ko teiks bimbo?

  +9 [+] [-]

, 2009-02-13 11:23, pirms 15 gadiem
Spēli gan neredzēju, bet no boxscora var mēģināt izspriest, ka nospēlējušī labi. Malači. Cerams, tad, kad atgriezīsies Rokijs, Raits un Biedriņš, viss neapstāsies un komanda attīstīsies tālāk

  +7 [+] [-]

, 2009-02-13 11:25, pirms 15 gadiem
neznez rakstīja: Kā jau Bimbambols teica par Ronniju... A visi šamo nolika...
In your face.
??? vai tiešām kāds pie pilna saprāta esoš cilvēks nolika Roniju?? Common.. Vienmēr esmu teicis ka Ronijs ir lielks spēlētājs un viens no labākajiem brīvajiem aģentiem ko opaņēmuši Warriors kluba vēsturē...

par Warriors spēli run;ājot: tā tiesām šobrīd ir pārsteidzoši laba!!! Warriors forumā uztaisīju diksusiju ar jautājumu: Vai tiesām Warriors ir labāki bez Biedriņa!!!

Jāsaka gan ka tur pagaidām vel neviens nav uzrzadies tik sulbs kā Latvijā, lai šādam apgalvojumam piekristu REdz tikai Latvijā ir TIK lieliski atbalstītāji un "speciālisti"...

p.s. tas nenozīmē, ka neatzīstu Warriors un Ronija sniegumU! Kā jau teicu Warriors šobrīd izskatas lieliski!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-02-13 11:25, pirms 15 gadiem
Malachi. Prieks par GW

     [+] [-]

, 2009-02-13 11:26, pirms 15 gadiem
Spararats rakstīja: neviens jau nesaka ka turiaffs ir slikts, visiem vienkaarshi besii bimbambols!
Bimbo kaa vieniigo argumentu par labu turiafam vienmeer ir izmantojis +/- koeficientu! Tagad komandaa sliktaakais koeficients biija uzminiet kam? Ko teiks bimbo?
Ka tas nav svarīgs rādītājs, vai arī, ka Ronijam nācās spēlēt uzmanīgi, jo nebija Andrsi, kurš viņu uz 4 min nomaina - līdz ar to nācās atļaut vairākus vieglus grozus

 +14 [+] [-]

, 2009-02-13 11:26, pirms 15 gadiem
Man Turiafa spēle nav nekāds pārsteigums. Ja pamatcentrs ir savainots protams, ka otrajam ir sevi papildus jāmotivē, turklāt enerģiska spēle Turiafam nekad laikam nav bijusi problēma.
Bimbambolam tik nevar piekrist par sava veida Andra nolikšanu, nu nav Turiafs pamatcentrs un labāks par Andri kopumā.
Kā jau gan te esam komentaros secinājuši, gan kā aizeokeāna presē raksta apskatnieki, tad GsW būtu jāspēlē ar abiem Turiafu un Andri vienlaicīgi laukumā, spēlēs, kad tas noticis, tas parasti bijis lūzuma punkts par labu GsW vai vienkārši bijis redzams, ka aizsardzība tādejādi kļūst ievērojami stiprāka un uzbrukums arī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-02-13 11:27, pirms 15 gadiem
es ticu, ka atgriežoties Andrim, komandai spēle aizies vēl labāk! protams, pie nosacījuma, ka Nellijs pietiekami labi izmantos visus 3 garos spēlētājus - Biedru, Roniju un Rendolfu, laukumā regulāri turot divus no trim, nevis atkal panesīsies smallballs arvienu garo un 4 mazajiem metējiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-02-13 11:29, pirms 15 gadiem
lai cik neticami tas arī nebūtu - Warriors uz doto brīdi ir 2. garākā uzvaru sērija (3) aiz 76ers (4).

     [+] [-]

, 2009-02-13 11:29, pirms 15 gadiem
man likas ka Leo Dravinieks pazinjoja ka no esporta aiziet.. ko LEO ka tad tur ir... vardu neturam ko???

neiznu gan ko shis tur uzrakstiijis jo uzlikts ignore...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-02-13 11:34, pirms 15 gadiem
starp citu iemetīšu atbildes no dikusijas ko izveido Warriors forunā:

Diskusijas jautājums kā jau teicu bija: Vai Warriors spēlē labāk bez Biedriņa!

Lūk visas atbildes kas pgaidām saņemtas (atgādināšu ka šaj;ā forumā pārsvarā zuturas Warruiors fani kas diendienā seko komandas gaitām un basketbolā ir ļoti zinoši - resp tur nav tādi viendienīši basketbola popkornskatītāji):

"portland played yesterday and we gotta admit that the refs fell for our flops this game. i havent seen us flop this much in a while"

"i think in our past couple games weve just been having the luck of the match up. the knicks are jsut bad and we should have beat them, but utah and portland arent exactly 3 point shooters, however they do liek to drive and get in the paint. turiaf is probably a better defender when it comes to blocking and changing shots, but i htink our game is better with andris is there. plus i think jackson or maggette have both had some realy good games recently."

"No of course the Warriors aren't better without Biedrins... but it goes to show you that Turiaf does some things better than Biedrins (and vice versa), and the defense and intensity - along with an improving Monta, a healthier Maggette in a sixth man role, perhaps not leaning on Wright too much, and guys starting to gel after half a season - have resulted in more success than we were seeing earlier in the season.

It's great to have to good centers! Now if we could have one good power forward!"

"If these games were on the road, Turiaf would have spent most of the game in foul trouble...And the Warriors were playing well before Biedrins went down...They would be best if they could play together..."

  +1 [+] [-]

, 2009-02-13 11:34, pirms 15 gadiem
bimbo atšauj šampi jau no paša rīta. ir kam veicas. un GSW izvirzas stabilā otrajā vietā visā NBA pēc kārtas uzvarētās spēles skaitot. tātad pārejiem nerimstošajiem faniem ar ir iemesls atšaut sampi. un vēl tiek uzskatīts, ka 13 un piektdiena ir slikti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2009-02-13 11:36, pirms 15 gadiem
žēl, ka Nelsons nesaprot, ka ja Turiafu izmantotu kā pirmo PF un Andri kā C, tad būtu diezgan laba aizsardzība. Andris vāktu bumbas un Turiafs bloķētu Un tad arī starta rosteris būtu diezgan draudīgs:
1.Ellis
2.Kravfords
3.Džekosons
4.Turiafs
5.Biedriņš
no maiņas vēl Magetī, Azubukī, Rokijs. Būtu diezgan labs sastāvs ar kuru varētu pretendēt uz play-off, ja vēl paņemtu kādu normālu garo...

 +13 [+] [-]

, 2009-02-13 11:37, pirms 15 gadiem
"Stulbs un vēl stulbaks" pārītiem sāk rasties sekotāji- tīņu bariņs, ja nemaldos ...
un NĒ Warriors nav labaki bez biedriņa ... to pat paši amīši atdzīst ...
ieteiktu vienkarsi npieverst uzmanibu tiem diviem mulkiem, tautas tracinatajiem ... pasiem apniks

  +3 [+] [-]

, 2009-02-13 11:37, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: žēl, ka Nelsons nesaprot, ka ja Turiafu izmantotu kā pirmo PF un Andri kā C, tad būtu diezgan laba aizsardzība. Andris vāktu bumbas un Turiafs bloķētu Un tad arī starta rosteris būtu diezgan draudīgs:
1.Ellis
2.Kravfords
3.Džekosons
4.Turiafs
5.Biedriņš
no maiņas vēl Magetī, Azubukī, Rokijs. Būtu diezgan labs sastāvs ar kuru varētu pretendēt uz play-off, ja vēl paņemtu kādu normālu garo...
tu te aizmirsi Rendolfu par kuru shobriid iekalojas puse liigas... un lai ari idaudzi nepiekriit bet Raits ir daudz labaks neka vinju maalee... vinjsh limiteetaa laika padara lielisku darbu!! Warriors ir laba nakotne...

 +13 [+] [-]

, 2009-02-13 11:39, pirms 15 gadiem
Nesaku ka Turiafs ir slikts speletajs. Tiesam labs energisks speletajs. Bet par ko tur bimbis sajusminas? Biedrinam tadi 14+11 ir ikdiena.

     [+] [-]

, 2009-02-13 11:41, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: žēl, ka Nelsons nesaprot, ka ja Turiafu izmantotu kā pirmo PF un Andri kā C, tad būtu diezgan laba aizsardzība. Andris vāktu bumbas un Turiafs bloķētu Un tad arī starta rosteris būtu diezgan draudīgs:
1.Ellis
2.Kravfords
3.Džekosons
4.Turiafs
5.Biedriņš
no maiņas vēl Magetī, Azubukī, Rokijs. Būtu diezgan labs sastāvs ar kuru varētu pretendēt uz play-off, ja vēl paņemtu kādu normālu garo...
es gan rokiju liktu starta piecinieka lai mauc ...
bet ko tad mes, tur jau ir īzcilais "treneris, kas visu nosaka

  -2 [+] [-]

, 2009-02-13 11:43, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: žēl, ka Nelsons nesaprot, ka ja Turiafu izmantotu kā pirmo PF un Andri kā C, tad būtu diezgan laba aizsardzība. Andris vāktu bumbas un Turiafs bloķētu Un tad arī starta rosteris būtu diezgan draudīgs:
1.Ellis
2.Kravfords
3.Džekosons
4.Turiafs
5.Biedriņš
no maiņas vēl Magetī, Azubukī, Rokijs. Būtu diezgan labs sastāvs ar kuru varētu pretendēt uz play-off, ja vēl paņemtu kādu normālu garo...
Tāds starting five nebūtu interesants. Kur tu saskati iespējas dragāt small ball.

Ja nopietni, ja varētu dabūt Bosh vai Merion(nu domāts tāda kalibra spēlētāju.Man gan pašam ļoti patiktu, ja būtu Bosh) tad groza apakša būtu ļoti draudīga(Bosh, Biedriņš, Turiaf) plus vēl labi jaunie (Randolph, Wright). tas būtu vnk super.

  +2 [+] [-]

, 2009-02-13 11:46, pirms 15 gadiem
kuklitis25 rakstīja: Biedrinjsh neva ne pa mata tiesu sliktaaks par Turiafu ! Un arii skatoties konkreeto GSW spelees modeli pat tad vinjsh nav sliktaaks par Turiafu un tikai tagad sakritiiba taada ka beidzot komanda atveeraas - es ticu ka tas pats buutu noticis arii ar Andri ierindaa.
Bet Dravnieks ar Bimbi ir nozheelojami luuzeri kas no seviim baigos basiisha ekspertus un pazineejus iedomajaushies esam !
nu vispār jau tev būtu jāskaa ka Turiafs nav sliktāks par Biedrinu, jo tas ka Biedrins nav sliktāks par Turiafu ir skaidrāks par skaidru

  +8 [+] [-]

, 2009-02-13 11:48, pirms 15 gadiem
mekto rakstīja: "Stulbs un vēl stulbaks" pārītiem sāk rasties sekotāji- tīņu bariņs, ja nemaldos ...
un NĒ Warriors nav labaki bez biedriņa ... to pat paši amīši atdzīst ...
ieteiktu vienkarsi npieverst uzmanibu tiem diviem mulkiem, tautas tracinatajiem ... pasiem apniks
Kādi tur sekotāji ir tāda slimība kā personības dubultošanās...šim džekam šī lieta jau ir 4ajā vai 5ajā stadijā, respektīvi personības pieckārtošanās un pats ļaunākais...šī slimība nav ārstējama

     [+] [-]

, 2009-02-13 11:49, pirms 15 gadiem
Nu tad nakamaja spele Rocky un Andris bus
Rony tiesam malacis

  +1 [+] [-]

, 2009-02-13 11:49, pirms 15 gadiem
vilx rakstīja: Tāds starting five nebūtu interesants. Kur tu saskati iespējas dragāt small ball.

Ja nopietni, ja varētu dabūt Bosh vai Merion(nu domāts tāda kalibra spēlētāju.Man gan pašam ļoti patiktu, ja būtu Bosh) tad groza apakša būtu ļoti draudīga(Bosh, Biedriņš, Turiaf) plus vēl labi jaunie (Randolph, Wright). tas būtu vnk super.
Boūs nav iespējams dabūt neadodot vismaz 2 no šiem: Ellis, Biedrins, Randolph, Wright!

Būtu jātdod Ellis vai Biedrins kopā ar Randolph vai Wright!

BEt arī tad Toronto visticamāk nepiekristu...

MErionu varētu dabūt zaprasta jo šim vērtība smagi kritusies.. (vienīgā viņa vērtība šobrīd ir faktā ka šim šogad beidzs kontrakts...)..skatoties uz 2010 gada brīvo aģfentu tirgu tā ir laba vērtība...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-13 11:52, pirms 15 gadiem
oscarsq rakstīja: Boūs nav iespējams dabūt neadodot vismaz 2 no šiem: Ellis, Biedrins, Randolph, Wright!
Pasapņot taču var
1 2 3 4 5 6 181 komentārs