Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Smits: "Visu mūžu esmu bijis nesaprasts"

Andrejs Siliņš

Smits: "Visu mūžu esmu bijis nesaprasts"
Ērls Džozefs Smits
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" uzbrūkošais aizsargs Ērls "Dž.R." Smits, komentējot soda saņemšanu par pretinieku apavu atšņorēšanu spēles laikā, atzinis, ka visu mūžu bijis nesaprasts, un norādījis, ka cilvēkiem trūkstot humora izjūtas.

Pagājušajā nedēļā spēlē pret Dalasas "Mavericks" Smits atšņorēja Šona Meriona apavus, bet mačā pret Detroitas "Pistons" par Smita "upuri" kļuva Gregs Monro. NBA vadība vēlāk piešķīra basketbolistam 50 000 dolāru lielu naudas sodu par šādu nesportisku rīcību, bet pats Smits nesaprot, kāpēc tik bargs sods. "Esmu to darījis jau četrus piecus gadus. Es to redzu tikai kā joku, tas arī viss. Laikam dažiem cilvēkiem nav humora izjūtas," sacīja 28 gadus vecais Smits.

Pēdējā mačā pret Maiami "Heat", ko Ņujorka negaidīti uzvarēja, Smits nespēlēja, jo tika sodīts arī no komandas puses par pēdējām izdarībām. Izlaidis vienu maču, Smits atgriezās ierindā sestdien, palīdzot "Knicks" izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas - šoreiz pār "76ers". Pirms spēles Smitam un "Knicks" trenerim Maikam Vudsonam bijusi nopietna saruna par pēdējām izdarībām un attieksmi.

"Viņš man teicis, lai pieaugu kopš esmu šeit," Smits komentēja tikšanos ar treneri. "Ja godīgi, es nesaprotu, ko tas patiesi nozīmē. Esmu bijis nesaprasts visu savu dzīvi. Arī tagad tas pēkšņi nemainīsies."

Iepriekš izskanējuša runas, ka "Knicks" varētu šīs sezonas laikā aizmainīt Smitu, kuram ir spēkā līgums ar klubu uz četrām sezonām par 24,7 miljoniem dolāru. Šajā sezonā Smits vidēji 32,2 minūtēs guvis 11,4 punktus, izcīnījis 4,4 atlēkušās bumbas un atdevis 3,1 rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
New York Post

  +3 [+] [-]

, 2014-01-13 19:01, pirms 10 gadiem
50k par to tiešām ir smieklīgi, bet no otras puses, ja būtu atšņorējis apavus, tad monroe varēja traumēties

  +6 [+] [-]

, 2014-01-13 19:02, pirms 10 gadiem
manuprāt, pārāk pārspīlēts sods..

  -4 [+] [-]

, 2014-01-13 19:02, pirms 10 gadiem
man ari toreiz vins Kina atseja tupeles,es domaju wtf??!!,bet izraadas tas ir vina hobijs.

  +3 [+] [-]

, 2014-01-13 19:29, pirms 10 gadiem
Sods atbilstošs, nevajag nodarboties ar kaut kādām stulbībām laukumā.
Vasarā, kad Knicks ar Smitu parakstīja jauno līgumu, daudzi teica, ka summa par maza, bet tagad redzam, ka tomēr labi vien bija, ka nedeva vēl lielāku līgumu.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-13 19:32, pirms 10 gadiem
Es atvainojos, bet idiotus ir grūti saprast.

  -2 [+] [-]

, 2014-01-13 19:39, pirms 10 gadiem
vienmer ir bijis kas tads darits! pat kad es speleju komanda viens otram ta darijam!
katrs kurs spelejis komanda kaut ko lidzigu ir darijis komandas biedram vai pretspeletajam!
J.R. Shith ir ists vecis!

  +1 [+] [-]

, 2014-01-13 19:50, pirms 10 gadiem
Shizis rakstīja: vienmer ir bijis kas tads darits! pat kad es speleju komanda viens otram ta darijam!
katrs kurs spelejis komanda kaut ko lidzigu ir darijis komandas biedram vai pretspeletajam!
J.R. Shith ir ists vecis!
Piecīti līga tev piesprieda vai nē?

  +1 [+] [-]

, 2014-01-14 03:17, pirms 10 gadiem
Viņš nesaprot, ko nozīmē pieaugt. Kas tur vairs ko runāt?

Nezināju, ka NBA galvenais ir humors laukumā. Tajā laikā būtu labāk padomājis, kā labāk spēlēt un precīzāk mest...

  +1 [+] [-]

, 2014-01-14 13:05, pirms 10 gadiem
Sods ir tiešām ļoti liels, 10 reizes lielāks par to, kādu saņemtu visnekaunīgākais flops. Šoreiz tas ir tāds ne jau dēļ tā, ka pārkāpums ir sevišķi nopietns, bet tādēļ, ka pēc pirmās reizes (pret Šonu Merionu), līga Smitu brīdināja (bez naudas soda), bet šis ņem un atkārto to vēl divas reizes. NBA nepatīk, ja viņu brīdinājumos neklausās

  +1 [+] [-]

, 2014-01-14 19:51, pirms 10 gadiem
quick rakstīja: Sods ir tiešām ļoti liels, 10 reizes lielāks par to, kādu saņemtu visnekaunīgākais flops. Šoreiz tas ir tāds ne jau dēļ tā, ka pārkāpums ir sevišķi nopietns, bet tādēļ, ka pēc pirmās reizes (pret Šonu Merionu), līga Smitu brīdināja (bez naudas soda), bet šis ņem un atkārto to vēl divas reizes. NBA nepatīk, ja viņu brīdinājumos neklausās
Nekas tur liels nav. Ja ir stulbs un savādāk nevar izārstēt, tad jāārstē ar sodiem.

Tev liktos normāli, ja tagad visi visiem šņorētu kurpes vaļā? Centrs paliek zem groza apspēlēt mazo, mazais saprot, ka izredzes nosegt nav, ko viņš dara? Pofig, notupjās un atšņorē centram tupeli, cerībā, ka pats sapinķerēsies.

Un vispār Smits tāds lētucis. Vajadzēja atsiet abas tupeles un sašņorēt kopā fiksi.