Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Kings" līderis atgriežas treniņos

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Kings" līderis atgriežas treniņos
Kevins Martins
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Sakramento ''Kings'' saņēmis iepriecinošas ziņas - kluba medicīniskais personāls atļāvis Kevinam Martinam piedalīties pilnvērtīgos komandas treniņos.

Atgādinām, ka ''Kings'' uzbrukuma līderis Kevins Martins kreisās plaukstas locītavas savainojuma dēļ nav izgājis laukumā ilgāk par diviem mēnešiem. Skaidrs, ka drīz dīkstāve beigsies, jo ''Kings'' ārsti devuši atļauju Martinam piedalīties treniņos uz pilnu slodzi, kas nozīmē, ka rezultatīvais aizsargs laukumā varētu atgriezties jau kādā no tuvākajām spēlēm (Martins varētu atgriezties laukumā jau sestdien, kad komanda Filadelfijā sāks savu sešu maču izbraukuma tūri).

''Esmu priecīgs par Kevina atgriešanos laukumā,'' teica ''Kings'' galvenais treneris Pols Vestfols. ''Daudz vairāk par viņa prasmēm varēsim spriest pēc pirmajām nodarbībām, taču domāju, ka viņa klātbūtne laukumā vien pozitīvi uzlādēs mūsu spēlētājus.''

Martins šosezon izgājis laukumā tikai piecās spēlēs, caurmērā gūstot 30,6 punktus, taču Sakramento ''Kings'', neskatoties uz līdera prombūtni un ņemot vērā komandas vecumu, demonstrē ļoti kvalitatīvu sniegumu. Martina prombūtnes laikā līdera lomu Kalifornijas kluba rindās uzņēmies NBA pirmgadnieks Tairīks Evanss, kurš vidēji spēlē gūst 20,7 punktus, izcīna 5,1 bumbu zem groziem un izpilda piecas rezultatīvas piespēles. ''Kings'' galvenajam trenerim jāatrod variants, kā iesaistīt Martinu komandas uzbrukumā tā, lai tas neierobežo Evansa meistarības augšupeju.

''Mēs vienmēr esam iedomājušies savas komandas uzbrukumu gan ar Martinu, gan Evansu ierindā. Pēc Kevina atgriešanās sastāvā pretiniekiem ar mums tikt galā būs daudz grūtāk,'' tā Vesfols.

Izmantotie resursi:
Associated Press