Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Hornets'' 23 punkti puslaikā; Stademairam kluba rekords

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

''Hornets'' 23 punkti puslaikā; Stademairam kluba rekords
Kobe Braients uzbrukumā pret Terensu Viljamsu
Foto: Reuters/Scanpix

Jaunu Nacionālās basketbola asociācijas kluba Ņujorkas ''Knicks'' rekordu uzstādījis uzbrucējs Amāre Stademairs, kurš šodienas uzvarā pret Denveras ''Nuggets' (129:125) astoto maču pēc kārtas guva vismaz 30 punktus. Citā spēlē Losandželosas ''Lakers'', komandas līderim Kobem Braientam gūstot 32 punktus, ar 99:92 pārspēja Ņūdžersijas ''Nets''.

Ņujorkas ''Knicks'' 11 punktu pārsvaru pamanījās iekrāt jau pirmo 12 minūšu laikā, taču, dodoties pārtraukumā, ''Nugggets'' bija tikai mīnus viens - 65:66. Mača otrajā pusē mājinieki palielināja handikapu, gūstot panākumu: skanot spēles beigu sirēnai, tablo vēstīja 129:125 ''Knicks'' labā.

Uzvarētāju labā 30 punktus guva un astoņas atlēkušās bumbas izcīnīja uzbrucējs Amāre Stademairs. 27 punktus pievienoja Vilsons Čendlers, savukārt Reimondam Feltonam 19 punkti un 17 rezultatīvas piespēles. ''Nuggets'' komandā 31+13 Karmelo Entonijam. ''Knicks'' pēdējo 16 gadu laikā pirmā reize, kad izdevies tikt pie astoņām uzvarām pēc kārtas.

Citā spēlē Filadelfijas ''76ers'', aizvadot lielisku pirmo puslaiku aizsardzībā (ielaisti tikai 23 punkti), ar 88:70 pieveica Ņuorleānas ''Hornets''. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 17 punktiem bija rezervists Luiss Viljamss, kamēr ''Hornets'' rindās tikai Kriss Pols spēja gūt vairāk nekā 10 punktu: viņam 25.

Visbeidzot pašreizējais čempions Losandželosas ''Lakers'' viesos tikai ar grūtībām spēja uzveikt Ņūdžersijas ''Nets'' pretestību - 99:92. Lielisku otro puslaiku aizvadīja ''Lakers'' līderis Kobe Braients - pēc pirmajā puslaikā gūtajiem septiņiem punktiem viņš spēja saņemties, otrajā gūstot 25, kas summā deva 32. 15+11 Pau Gazolam. ''Nets'' komandā rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Broks Lopess.

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM

 +15 [+] [-]

, 2010-12-12 22:41, pirms 13 gadiem
Vispār jau Staudamairam 8 spēle pēc kārtas ar 30 punktiem, kad ir kluba rekords. Virsrakstā minēts, ka Amarem rekords, bet rakstā neviena vārda, smalki

  +9 [+] [-]

, 2010-12-12 22:43, pirms 13 gadiem
Knicks labākais sezonas sākums kopš 1996.gada, tiks play-off, tas ir skaidrs vai sezonas laikā pievienosies Melo? Ja jā, tad austrumos cīņa par finālu būs, kā asinsizliešana ASV action filmās - Orlando, Bostona, Maiami, Čikāga, Ņujorka un iespējams Atlanta. Baisi paliek iedomāties kāda varētu būt sērija, ja šie klubi tiekas savā starpā.

  -3 [+] [-]

, 2010-12-12 22:45, pirms 13 gadiem
visu spēli fanoju par nets, beigās ezernieki paņēma... eh...

nu ko turpinam vakaru ar Spurs maču
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-12-12 22:46, pirms 13 gadiem
Bobketi grib Entoniju ar.

  -3 [+] [-]

, 2010-12-12 22:47, pirms 13 gadiem
Teniss rakstīja: Vispār jau Staudamairam 8 spēle pēc kārtas ar 30 punktiem, kad ir kluba rekords. Virsrakstā minēts, ka Amarem rekords, bet rakstā neviena vārda, smalki
tāpēc ka autoram nav sajēga par ko raksta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-12-12 22:49, pirms 13 gadiem
Manu tūlīt iedos iekšās portlendai

  +1 [+] [-]

, 2010-12-12 23:08, pirms 13 gadiem
Stodemairs kartigi plosas!

Te kads mineja, ka Antoniju grib vairaki klubi.

A warriors vsp kadu un kko grib, ja neskaita nemitigu zaudesanu!

  +2 [+] [-]

, 2010-12-12 23:15, pirms 13 gadiem
Amare monstrs,taču gribētos atzīmēt Feltona sniegumu,ļoti labi ir iejuties Knicks komandā un demonstrē lielisku spēli.
New orleanai gan kaut kā pēdējā laikā neiet,atšķirībā no sezonas sākuma.Komandu ir pārņēmusi NBA un vēl baumas par pilsētas maiņu,acīm redzot,nenāk par labu ,vai tas nozīmē,ka cp3 pieprasīs maiņu?Un ko tādā gadījumā darītu NBA,tas būtu interesanti.
Lakers beigās uz pieredzi paņēma,taču kuro spēli Gasols spēlē vairāk par 40 min.,ar tādu intensitāti viņš tiks nodzenāts tā,ka plejofos vairs nebūs spēka vai pat vēl ļaunāk-norauj traumu,un kurš tad pa C spēlēs,Odoms?Protams,kaut kad Bainams atgriezīsies,taču nevar zināt cik vesels viņš būs,jautājums vai vispār vesels būs,būtībā viņš ir tāds pats kā odens.Lakers izdarīja kļūdu,ka nepaņēma Dapjēru,kuru paņēma Heat.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-12-12 23:25, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Bainams būs atpakaļ jau uz nākamo spēli, tā ka viss čikiniekā. Protams, ne visas komandas var atļauties spēlētājus kā Bostona, kurai uz katru pozīciju ir 3 spēlētaji
Es neesmu pārliecināts cik produktīvs būs Bainams, vismaz sākumā. Un nedomāju, ka daudz laika spēlēs.

     [+] [-]

, 2010-12-12 23:26, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Melo nespēlēs New Yorkā. Tiks aizmainīts uz New Jersey, visdrīzāk.
Šogad iespējams arī nespēlēs, bet viņš negrasās parakstīt līgumu ne ar Denveru, ne ar Nets, ja arī tiks aizmainīts (te rodas jautājums vai NJ viņš ir vajadzīgs), līdz ar to Knicks viņš spēlēs vai nu šogad, ja DEN tomēr izdarīs maiņu, ja nē, tad sākot ar nākamsezonu. Tagad gan ir parādijušās baumas par Bobcats vēlmi, bet tiem tāpat, kā NJ nav ko likt Melo blakus cīņai par titulu, tātad tā būs NYK, jautājums tikai kad.

  -2 [+] [-]

, 2010-12-12 23:27, pirms 13 gadiem
showstopper rakstīja: Es neesmu pārliecināts cik produktīvs būs Bainams, vismaz sākumā. Un nedomāju, ka daudz laika spēlēs.
Nav jāspēlē daudz, pietiks ar 15 minūtēm, lai Gazols varētu atpūsties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-12-12 23:33, pirms 13 gadiem
Interesanti. Pagājušogad nba.com apskatnieki nebeidza spriedelēt, kā nu kritīs Amāra statistika, jo viņš vairs nebūs kopā ar Nešu, kuram ir talants laukumā "atrast" komandas biedrus un "padarīt tos labākus". Galā izrādās, ka pats Stademairs ir "viegli atrodams". Feltonam 17 piespēles. Tās jāprot arī saņemt, ne tikai padot!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-12-12 23:40, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Pilnīgs bullshits. Viņiem ir, pirmkārt, Lerijs Brauns -> viena no labākajām aizsardzībām līgā. Ar Melo uzbrukums būtu krietni atraisītāks un komanda jau būtu stabila pretendente uz pirmās kārtas pārvarēšanu (tālāk par otro kārtu tāpat netikt, jo finālā jau vietu aizsitušas Orlando un ķelti). Otrkārt, viņiem ir Džordans Vienīgais, kas šeit sagādā problēmas - nav, ko dot pretī. Tobiš, ir, ko dot pretī, bet tad bez Diaw ir jādod vēl kaut kas komandai vajadzīgs.
Tu to tiešām nopietni? Ja Bobcati treidos pēc Melo, tad Voless vai Džeksons būs galvenā figūra maiņā +vēl kāds role players un draft piki. Play-off ar Melo viņi iespējams sasniegtu, bet pirmajā kārtā jebkuram, ja ne ar 0:4, tad ar 1:4 noteikti zaudētu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-12-12 23:45, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Ne Voless, ne Džeksons tas nebūtu, citādāk maiņai nav jēgas. Tas būtu Diaw. Un, iespējams, Nazi, kuram pēdējais līguma gads. Bet tad paceļās problēma, jo Diop paliek vienīgais C komandā.
Tu domā, ka viņi Melo par baltu velti atdos? Ja jau NJ ir gatavi atdot Harisu (komandas līderi) domā Bobcats izbrauks cauri ar rezervistiem? Kā tu domā, kāpēc nenotiek maiņa ar Knicks? Jo Rendolfs, Čendlers nav punktu guvēji. Turklāt Denvera zaudēs trešo numuru, paļubomu, vai nu Džeksons vai Voless būtu maiņā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-12 23:53, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Denvera, protams, var nemainīt vispār Melo, bet tad viņi paliks pliku pakaļu [lasi - bez Melo un bez jebkā cita]. Nezinu gan, vai Diaw un brīva nauda + pāris drafti būtu sliktāka par neko.

Neticu, ka NJ atdos Harris pret Melo. Un neredzu es Denverai vajadzību pēc vēl viena PG. Man kaut kā izskatās, ka Billups un Lawson ir pietiekami.

P.S. Voless - ceturtais numurs, Džeks - otrais numurs. Kā reiz Diaw ir kārtīgs SF
Labi, piekritīšu par iespēju ar Diavu,vienīgais iemesls, jo Nuggets ir izteikušies, ka negrib spēlētājus ar ilgtermiņa līguemiem, bet nu nereāli. Jā NJ piedāvā Harisu un vēl k-kādu čali pret Melo. Nav zvanīts, ka iegūstot Harisu netiks aizmainīts Bilaps, Lousons vai pats Hariss uzreiz prom.

Un tavs P.S. arī ir apstrīdams - Džeksons ir SF, kurš var spēlēt SG, Voless ir SF, kurš var spēlēt pa PF, bet ir samērā īss, Diaw ir SF, kas var spēlēt pa PF.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-13 02:55, pirms 13 gadiem
Teniss rakstīja: Labi, piekritīšu par iespēju ar Diavu,vienīgais iemesls, jo Nuggets ir izteikušies, ka negrib spēlētājus ar ilgtermiņa līguemiem, bet nu nereāli. Jā NJ piedāvā Harisu un vēl k-kādu čali pret Melo. Nav zvanīts, ka iegūstot Harisu netiks aizmainīts Bilaps, Lousons vai pats Hariss uzreiz prom.

Un tavs P.S. arī ir apstrīdams - Džeksons ir SF, kurš var spēlēt SG, Voless ir SF, kurš var spēlēt pa PF, bet ir samērā īss, Diaw ir SF, kas var spēlēt pa PF.
Diaw`s var spēlēt praktiski visur.

     [+] [-]

, 2010-12-13 11:22, pirms 13 gadiem
ja melo aizies pie knicks tad varetu sagaidit ari kadu Uber surprise no viniem, bet nu kadreiz jau bija jasak vinnet, nevar tak tikai papi*t desmit gadus pec kartas

     [+] [-]

, 2010-12-13 14:55, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Melo nespēlēs New Yorkā. Tiks aizmainīts uz New Jersey, visdrīzāk.
http://www.nba.com/2010/news/12/13/anthony-ny.ap/index.html?ls=iref:nbahpt2
tas tā just so you know!!