Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ričardsons izlaidīs nedēļu

Andrejs Siliņš

Ričardsons izlaidīs nedēļu
Džeisons Ričardsons
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Šarlotes "Bobcats" aizsargs un komandas rezultatīvākais spēlētājs Džeisons Ričardsons labā ceļgala savainojuma dēļ būs spiests izlaist tuvāko nedēļu.

Trešdien basketbolistam veiktas procedūras, jo Ričardsons sūdzējās par sāpēm ceļgalā. Komandas pārstāvji informēja, ka savainojums nav pārāk nopietns, bet Ričardsons noteikti nedosies laukumā tuvākajā spēlē pret Jūtas "Jazz", kas pēc Latvijas laika norisināsies naktī uz sestdienu. Tāpat nav zināms, vai basketbolists spēlēs arī pret Orlando "Magic" svētdien.

Ričardsons līdz šim vidēji guvis 17,6 punktus, kas ir labākais rādītājs starp spēlētājiem komandā, kas ir otra mazrezultatīvākā līgā (vidēji mačā gūti vien 87,3 punkti). Mačā pret Denveras "Nuggets" (88:80) basketbolists kļuva par komandas otrā panākuma sezonā rezultatīvāko spēlētāju ar 23 punktiem.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +1 [+] [-]

, 2008-11-12 23:30, pirms 16 gadiem
gribetos redzet vinu atpakl wariors
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-13 00:38, pirms 16 gadiem
Turies, J-Rich