Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" palīdzēs līdzjutējiem-bezdarbniekiem

Andrejs Siliņš

"Nets" palīdzēs līdzjutējiem-bezdarbniekiem
Foto: AFP

87 : 98

Nets - Pacers

Ar interesantu un savdabīgu akciju izcēlies Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņūdžersijas "Nets", kas komandas līdzjutējiem-bezdarbniekiem ne tikai dāvās biļetes uz spēlēm, bet palīdzēs arī atrast darba vietu.

"Nets" plāno izdalīt pa četrām biļetēm katram bezdarbniekam, kurš uz kluba biroju būs atsūtījis savu rezumē, bet pēc tam 22. novembrī šiem cilvēkiem būs iespēja apmeklēt karjeras dienas "Nets" mājas arēnā. Savukārt līdzjutēju-bezdarbnieku rezumē tiks nosūtīti tālāk kluba sponsoriem, kas varētu dāvāt darbu cilvēkiem, kas to meklē.

Kluba prezidents Brets Jormārks šādu akciju skaidro ar "dot devējam atdodas" principiem: "Cerams, ka viņi izmantos šo iespēju, ko piedāvā "Nets", un, kad pašiem kļūs labāk, investēs atpakaļ komandā, jo mēs investējām viņos. Neviena cita komanda neko tādu nedara, taču uzskatu, ka tā ir vispiemērotākā lieta, ko darīt, ņemot vērā, ka laiki ir grūti."

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +4 [+] [-]

, 2008-11-13 01:45, pirms 16 gadiem
intresanti

  +4 [+] [-]

, 2008-11-13 11:41, pirms 16 gadiem
žēl, ka Latvijā tā nerūpējās par cilvēkiem