Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gallinari sezona beigusies?

Gallinari sezona beigusies?
Danilo Gallinari
Foto: Reuters

103 : 132

Grizzlies - Knicks

Iespējams, Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Ņujorkas "Knicks" šīgada drafta izvēlei Danilo Gallinari sezona beigsies īsti nemaz nesākusies, jo spēlētājam ir nopietnas problēmas ar muguru.

Pašreiz gan nav pilnības skaidrības par Gallinari veselības stāvokli, jo notiek medicīniskās pārbaudes. Tomēr jau tagad skaidrs, ka tuvākajos mēnešos Gallinari spēlējam neredzēsim. Raizes par 20 gadus vecā itāļa veselības stāvokli izteicis arī komandas galvenais treneris Maiks D'Antonī: "Jā, esmu noraizējies par to šobrīd. Darīsim to, kas būs viņam labākais. Viņš ir 20 gadus vecs. Mēs būtu priecīgi, ja varētu viņu laist laukumā jau pēc divām vai trīs nedēļām vai pat diviem-trim mēnešiem, bet viņam jābūt 100% veselam. Kad tas notiks, tad skatīsimies. Nezinu, kad varētu tikt līdz tādam punktam."

Gallinari ir "Knicks" izvēle 2008. gada NBA draftā, kur viņš tika izvēlēts ar sesto numuru. Problēmas ar muguru uzbrucējam sākās jau vasarā, spēlējot jūlijā notikušajā NBA Vasaras līgā. Pēc tam viņš ievēroja atslodzes režīmu, kas ievilkās līdz pat treniņnometnes sākumam, bet tad atsāka trenēties. Tomēr acīmredzot tas tika darīts pārāk ātri, jo savainojums atkal saasinājies. Netiek izslēgta iespēja, ka Gallinari varētu tikt veikta operācija.

Izmantotie resursi:
nypost.com