Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vatutins: "Sanantonio "Spurs" un CSKA ir vienāda filozofija"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vatutins: "Sanantonio "Spurs" un CSKA ir vienāda filozofija"
"San Antonio Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs un Maskavas CSKA prezidents Andrejs Vatutins
Foto: www.cskabasket.com

"Pēc spēles pret "San Antonio Spurs" mūsu ģērbtuvē negaidīti ieradās Gregs Popovičs, uzslavēja komandu, mūsu spēles stilu un novēlēja veiksmi sezonā," noslēdzot Amerikas tūri, gandarīts par braucienu bija Maskavas basketbola kluba CSKA prezidents Andrejs Vatutins.

Pirmdien, 7. oktobrī, CSKA kļuva par pirmo Eiropas klubu, kurš Ziemeļamerikā apspēlēja divas NBA komandas pēc kārtas. Par otro “armijnieku” upuri kļuva Minesotas “mežavilki” ar Alekseju Švedu sastāvā – CSKA pagarinājumā uzvarēja “Timberwolves” ar rezultātu 108:106.

Nākamajā dienā Maskavas klubs pārbrauca uz Teksasu, kur naktī uz ceturtdienu pagarinājumā atzina NBA čempionāta finālistu “San Antonio Spurs” pārākumu – 93:95.

Vatutins bija apmierināts ar braucienu. “Galvenais iznākums neslēpjas tajā, ka uzvarējām Minesotu un bijām sekundes attālumā no panākuma Sanantonio. Kārt kaklā medaļas, celt sevi uz pjedestāla neviens netaisās. Manuprāt, mēs izskatījāmies ļoti cienīgi. Pirmkārt, godinājām Sergeja Belovaa piemiņu, parādījām, ka spēlējam labā līmenī, apliecinājām raksturu. Domāju, ja paliec neapmierināts par zaudējumu pagarinājumā pret NBA čempionāta finālistiem, droši vien, ne viss tavā dzīvē ir slikti.”

CSKA prezidents slavēja “San Antonio Spurs” un norādīja, ka abiem klubiem ir daudz kopīga. “Sanantonio treniņbāzē redzējām daudz vērtīgu jaunievedumu, daudzas interesantas nianses ģērbtuvēs. To visu var ieviest modernā arēnā, taču Maskavā tādas nav. “San Antonio Spurs” panākumi pirmkārt ir saistīti ar trenera Popoviča sistēmu. Pārliecinājos, ka Sanantonio un CSKA pastāv lieta, kura nav novērojama visos klubos – tā ir vienotības un kopīga mērķa sajūta. CSKA viens ir par visiem un visi par vienu – un tie nav tukši vārdi. Sanantonio ir tas pats. Svarīga lieta, kura palīdz uzvarēt.”

Maskavas un Sanantonio klubus apvieno arī citas lietas. “Būtu skaļi teikts, ka “Spurs” un CSKA ir viena filozofija, taču šajā jautājumā mēs uz lietām skatāmies vienādi. Klubam un komandai jābūt kā vienam veselam. Uzskatām, ka CSKA divas svarīgākās lietas ir kluba sistēma un pati atmosfēra, jo šie apstākļi uzskatāmi par priekšnoteikumu rezultātu sasniegšanai.”

VEF un CSKA spēle notiks 13. oktobrī plkst. 16:00 pēc Latvijas laika. Tiešraide LTV7.

Izmantotie resursi:
Ватутин: ЦСКА достойно почтил память Белова...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-12 22:14, pirms 11 gadiem
Spanoulis ar komandas biedriem varētu šo to pastāstīt vairāk CSKA spēlētājiem par to kādai jābūt savstarpējai sapratnei un cīņas sparam komandā.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-12 22:39, pirms 11 gadiem
Nu rīt mums kāsiens pamatīgs,groza apakša tiks izvarota.Re ku Maratona uz -18.5 dod 2.04 un -21.5 2.56 varat droši nest savu naudiņu,mazāk točna nebūs,jo jaunpienācēji Vefam spēlēs tikai no 15.Apakša tukša,aizies kā bankā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja