Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Markīfs Moriss pēc dvīņubrāļa aizmainīšanas jūtas nodots un vēlas atstāt "Suns"

Rolands Eliņš

Markīfs Moriss pēc dvīņubrāļa aizmainīšanas jūtas nodots un vēlas atstāt "Suns"
Markuss un Markīfs Morisi
Foto: AFP/Scanpix

NBA basketbolists Markīfs Moriss pavēstījis, ka negrasās palikt Fīniksas ”Suns” komandā, jo tā viņu nodevusi, aizmainot viņa dvīņubrāļi Markusu Morisu uz Detroitas ”Pistons”.

„Viens ir skaidrs pavisam noteikti,” sacīja Markīfs Moriss, „es Fīniksā nepalikšu. Vienkārši nepalikšu. Ja rudenī vēl būšu „Suns” sastāvā, uz treniņnometni, protams, ieradīšos, tas ir mans pienākums. Taču nedomāju, ka tik tālu nonāks, un tobrīd es būšu jau citā komandā.”

Markīfs un Markuss Morisi vienā komandā spēlēja gan vidusskolā, gan universitātē, un arī NBA trīs pēdējās sezonās. Sākotnēji Markuss gan bija „Rockets” sistēmā, taču palika tajā tikai vienu gadu. Iepriekšējā vasarā abi brāļi noslēdza ilgtermiņa līgumu ar „Suns” par astoņiem miljoniem sezonā. Markīfs stāsta, ka abi ļoti vēlējušies palikt vienā komandā, tāpēc piekrituši mazākiem līgumiem nekā varētu prasīt brīvo aģentu tirgū. Taču pirms pāris nedēļām „Suns” aizmainīja Markusu uz „Pistons”.

„Mēs jūtamies nodoti,” sacīja Markīfs Moriss. „Protams, ka nākotnē varam spēlēt dažādās komandās, esam taču pieauguši cilvēki. Taču šī ir klaja necieņas izrādīšana. Mēs „Suns” labā paveicām daudz, piekritām mazākām algām, bet viņi aizmainīja brāli pat bez apspriešanās ar mani, kas to padara vēl skumjāku un kaitina mani vēl vairāk.”

Pēc Markīfa paziņojuma, ka viņš nevēlas spēlēt Fīniksā, „Suns” vadībai nu jādomā situācijas risinājumi ar maiņas palīdzību, un Ziemeļamerikas mediji paredz, ka gribētāju netrūks. 25 gadus vecais Markīfs pagājušajā sezonā aizvadīja visas 82 spēles, kuru laikā guva vidēji 15.3 punktus un savāca6.2 atlēkušās bumbas. Viņa brālis savukārt guva 10.4 punktus un savāca 4.8 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  +5 [+] [-]

, 2015-08-12 21:54, pirms 9 gadiem
nav tā švakākā statistika . darbs aģentiem, lai izpildītu klientu vēlmes .. bet tāds neparasts stāsts visā visumā.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-12 21:56, pirms 9 gadiem
Uzrāvās

  +2 [+] [-]

, 2015-08-12 21:58, pirms 9 gadiem
Bērnudārzs!

  +5 [+] [-]

, 2015-08-12 22:12, pirms 9 gadiem
Tā ir Amerika un konteksts kuru mums neizprast #itsnotaboutmoney

  +2 [+] [-]

, 2015-08-12 22:15, pirms 9 gadiem
cobham rakstīja: Tā ir Amerika un konteksts kuru mums neizprast #itsnotaboutmoney
tieši pretēji - Amerikai vienmēr ir bijis #itsallaboutmoney. Šis gadījums lien ārā kā īlens no maisa...

  +1 [+] [-]

, 2015-08-12 22:18, pirms 9 gadiem
Diez gan jocigi izskatitos Suns ja butu palicis tikai viens brachka.Kopa jau vini izskatijas loti labi.Japiekrit,ka tas ir bizness,un ja tu nesi baigais superstars tad tev ir jauztraucas par to,lai tevi neaiztreido.

  +2 [+] [-]

, 2015-08-12 22:22, pirms 9 gadiem
Biju palaidis garam par sito.Atradu rakstu,ka vins un Greindzers tikai mainiti prom lai dabutu LA.Man patik kad komandas ieberzas ar azimainisanu pret drafta pickiem un beigas paliek ar pliku dirsu un bez paris speletajiem

  +3 [+] [-]

, 2015-08-12 22:22, pirms 9 gadiem
Suns varēs kost pirkstos, kad būs jāatdod Markīfs

  -1 [+] [-]

, 2015-08-12 23:52, pirms 9 gadiem
Vēl nesen Dragičš,Bledsoe un brāļi Morisi bija tie kas Suns atļāva pacīnīties par play-off...Dragičš pazuda dēļ Tomasa piesaistes kuru tā pat atdeva prom un tagad abu brāļu vietā varbūt dabūs vienu tāda līmeņa spēlētāju....Klāt Chandler un Knight...Pus gada laikā diezgan nočakarējuši sastāvu...tāds Lakers līmeņa sastāvs vien ir palicis.

  -1 [+] [-]

, 2015-08-13 03:50, pirms 9 gadiem
.............. rakstīja: tieši pretēji - Amerikai vienmēr ir bijis #itsallaboutmoney. Šis gadījums lien ārā kā īlens no maisa...
no kurienes tu esi tik informēts par to, kā Amerikai vienmēr bijis? No austrumu amerikanologiem, oligarhu zemes?

  -2 [+] [-]

, 2015-08-13 07:00, pirms 9 gadiem
Phe hehheheh.... Lielās zvaigznes, kas sāks ko čīkstēt.

Pats vēl saka, ka saprot, ka būs laiks, kad nespēlēs vienā komandā.... nu, vecīt, tas laiks ir pienācis. Grow up (nevis saki, ka esam jau pieauguši)

  +1 [+] [-]

, 2015-08-13 07:41, pirms 9 gadiem
Swordsman rakstīja: no kurienes tu esi tik informēts par to, kā Amerikai vienmēr bijis? No austrumu amerikanologiem, oligarhu zemes?
no amerikas latviešiem

  +4 [+] [-]

, 2015-08-13 09:16, pirms 9 gadiem
piekrītu Markīfam Morisam, ka šis no suns puses ir konkrēts uzmetiens un, kā saka, īsti džentlmeņi tā nedara. abi bračkas, lai varētu spēlēt kopā, bija gatavi spēlēt zem tirgus cenas t.i. bija gatavi faktiski katrs no savas kabatas maksāt summu x par iespēju spēlēt kopā un... Suns paņem un vienu no bračkām aizmana. tad jau zūd abu bračku un suns vienošanās jēga + abi tiek uzmesti, jo jāgaida līdz esošā līguma beigām, lai varēti parakstīt atbilstošus līgumus.
piemēram, cilvēks no salona nopērk mašīnu un piemaksā par to, lai mašīnai būtu DVD. pēc gada atbrauc salona mehāniķi un DVD izņem ārā, ķipa - samaksāji par savu DVD, gadu palietoji - pietiks. domāju, jebkurš par šādu pavērsienu būtu diezgan sašutis...

  +2 [+] [-]

, 2015-08-13 09:23, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: piekrītu Markīfam Morisam, ka šis no suns puses ir konkrēts uzmetiens un, kā saka, īsti džentlmeņi tā nedara. abi bračkas, lai varētu spēlēt kopā, bija gatavi spēlēt zem tirgus cenas t.i. bija gatavi faktiski katrs no savas kabatas maksāt summu x par iespēju spēlēt kopā un... Suns paņem un vienu no bračkām aizmana. tad jau zūd abu bračku un suns vienošanās jēga + abi tiek uzmesti, jo jāgaida līdz esošā līguma beigām, lai varēti parakstīt atbilstošus līgumus.
piemēram, cilvēks no salona nopērk mašīnu un piemaksā par to, lai mašīnai būtu DVD. pēc gada atbrauc salona mehāniķi un DVD izņem ārā, ķipa - samaksāji par savu DVD, gadu palietoji - pietiks. domāju, jebkurš par šādu pavērsienu būtu diezgan sašutis...
Dīvains, bet diezgan patiess salīdzīnājums.