Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeksons kritizē Barnjani: "Šķita, ka viņš ir simulants"

Andrejs Siliņš

Džeksons kritizē Barnjani: "Šķita, ka viņš ir simulants"
Andrea Barnjani
Foto: AFP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" prezidents Fils Džeksons kritizējis itāliešu uzbrucēja Andrea Barnjani sniegumu un attieksmi pret darbu komandā pagājušajā sezonā.

Sarunās ar savu bijušo kolēģi Čārliju Rouzenu Džeksons atklājis daudz nianses un personiskās pārdomas par komandu un tās sekmēm aizvadītajā sezonā. Laiku pa laikam ESPN publicē sadaļas no šīm sarunām, un pēdējā publikācijā Džeksons kritizējis itāliešu spēka uzbrucēju Andrea Barnjani, kurš nu jau parakstījis līgumu ar Bruklinas "Nets" vienību.

"Kad viņš bija savainots, viņš atteicās piedalīties pat vienkāršās bez kontakta aktivitātēs mūsu treniņos," atklāja Džeksons. "Šķita, ka viņš ir simulants, un tas atstāja sliktu iespaidu un visu komandu. Tāpat tas ietekmēja līdzjutēju attieksmi pret viņu. Kad bija laukumā, viņam radās grūtības noturēt vienmērīgu intensitāti, viņš necīnījās, nespēlēja pārejas uzbrukumā un pārejas aizsardzībā, nebija pietiekami aktīvs aizsardzībā. Tomēr viņa uzbrukums bija perfekti piemērots trijstūrim, jo viņam nebija jāpieliek daudz darba, lai tiktu pie metieniem. Andrea vienmēr būs tāda kā mīkla."

29 gadus vecais Barnjani 2006. gada draftā tika izvēlēts ar pirmo numuru, bet pastāv uzskats, ka līdz galam attaisnot uz sevi liktās cerības basketbolists nav spējis. Līdz 2013. gada vasarai Barnjani spēlēja Toronto "Raptors", bet tad tika aizmainīts uz Ņujorkas "Knicks". Šovasar spēka uzbrucējs nevienojās ar "Knicks" par jaunu līgumu un noslēdza divu gadu līgumu ar otru Ņujorkas komandu Bruklinas "Nets".

Pēdējā sezonā Barnjani nopelnīja 11,5 miljonus dolāru, bet jaunajā sezonā itālieša alga būs teju desmitreiz mazāka - nepilni 1,4 miljoni dolāru.

Izmantotie resursi:
ESPN

  -1 [+] [-]

, 2015-08-12 12:02, pirms 9 gadiem
1.4 limak psc kkadiem keksiem dod 15
Slēpts komentārs: Bostonietis

  +5 [+] [-]

, 2015-08-12 12:59, pirms 9 gadiem
Nevar vainot, ka viņš bija 1 piks, jo talants viņam ir ļoti liels, bet, ja spēlētājs necīnās par katru bumbu un simulē, tad par zvaigzni nevar kļut bez motivācijas.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-12 13:34, pirms 9 gadiem
bet tas jau nav nekāds noslēpums, ka Barnjani ir tipisks baltais nūģis, kurš baidās no kontakta cīņas, par visu čīkst, visu laiku viņam kkas sāp, kkas nepatīk utt. statistika jau viņam arī neglaimojoša - PF/C pozīcijas spēlētājs, kurš savāc mazāk bumbu zem groza kā viens otrs saspēlnieks... tieši šī lumpeņa dēļ NYK fani arī tik ļoti pārdzīvoja, kad Fils izvēlējās draftēt Porziņģi, jo sabijās, ka Barnjani vietā nāks tāds pats kadrs, kurš tikai "pirž" troikas un baidās no vismazākā kontakta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja