Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Railijs par Lebrona lēmumu: "Nevar vainot par vēlmi atgriezties mājās"

Andrejs Siliņš

Railijs par Lebrona lēmumu: "Nevar vainot par vēlmi atgriezties mājās"
Lebrons Džeimss un Pets Railijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Maiami "Heat" prezidents Pets Railijs nenosodīja līdzšinējo komandas superzvaigzni Lebronu Džeimsu par "Heat" pamešanu un atgriešanos Klīvlendas "Cavaliers" vienībā kā brīvais aģents.

Vakar Džeimss paziņoja, ka karjeru turpinās Klīvlendas "Cavaliers" - komandā, kur reiz sāka NBA gaitas un kas atrodas gandrīz viņa dzimtajā pilsētā.

"Lai gan esmu sarūgtināts par Lebrona lēmumu pamest Maiami, neviens nedrīkst vainot kādu citu par vēlēšanos atgriezties mājās," situāciju komentēja leģendārais Pets Railijs. "Pēdējie četri gadi bija izcils posms Dienvidfloridai, "Heat" līdzjutējiem, mūsu organizācijai un visiem spēlētājiem, kas tajā bija iesaistīti. Lebrons ir fantastisks līderis, atlēts, komandas biedrs un persona, tāpēc mums ir žēl redzēt viņu dodamies prom."

"Pēdējo 19 gadu laikā kopš mēs ar Mikiju [Arisonu, "Heat" īpašnieku] apvienojām spēkus "Heat" vienmēr bijusi čempionu cienīga organizācija. Esam izcīnījuši vairākus titulus un piedalījušies cīņā par vēl vairākiem. Mikijs, Eriks un es - mēs paliekam pie visa, kas būs jādara, lai uzvarētu un cīnīties par tituliem daudzu gadu garumā. Esam pierādījuši, ka varam to izdarīt un izdarīsim atkal."

Arī kluba īpašnieks Arisons izrādīja cieņu Džeimsam par paveikto un pieņemto lēmumu: "Esmu šokēts un sarūgtināts par šodienas ziņām. Tomēr nekad neaizmirsīšu to, ko Lebrons mums deva četrus gadus. Paldies par atmiņām, Lebron."

Izmantotie resursi:
Miami Heat

  +1 [+] [-]

, 2014-07-12 12:09, pirms 10 gadiem
Tukšas runas! Ne jau sentimentalitātes dēļ šis atgriezās, bet gan pameta grimstošu kuģi. Kaut kā jau tas smukāk jānoformē nekā bēgšana no kraha

  +1 [+] [-]

, 2014-07-12 19:35, pirms 10 gadiem
jocker rakstīja: Tukšas runas! Ne jau sentimentalitātes dēļ šis atgriezās, bet gan pameta grimstošu kuģi. Kaut kā jau tas smukāk jānoformē nekā bēgšana no kraha
50/50 Gredzeni/Vēlme spēlēt Klīvlendā. Ja tiešām gribētu gredzenus pēc iespējas ātrāk, vairāk, tad jau uz, manuprāt, Hjūstonu ietu.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-12 19:44, pirms 10 gadiem
jocker rakstīja: Tukšas runas! Ne jau sentimentalitātes dēļ šis atgriezās, bet gan pameta grimstošu kuģi. Kaut kā jau tas smukāk jānoformē nekā bēgšana no kraha
Džeimss tikpat labi varēja aiziet uz Leikeriem, Rocketiem, Clipperiem (!), Dalasu, kur stabili paņemtu riņķus. Viņš izvēlējās mājvietu. Jāpiekrīt, ka tur ir Īrvings (allstars), bet kā saspēle viņš ir 0. Viginss vēl vispār nav spēlējis, Veiterss nestabils, tā kā Klīvlendā nekas dižs tur nav.

     [+] [-]

, 2014-07-16 23:33, pirms 10 gadiem
niklaavsv rakstīja: Džeimss tikpat labi varēja aiziet uz Leikeriem, Rocketiem, Clipperiem (!), Dalasu, kur stabili paņemtu riņķus. Viņš izvēlējās mājvietu. Jāpiekrīt, ka tur ir Īrvings (allstars), bet kā saspēle viņš ir 0. Viginss vēl vispār nav spēlējis, Veiterss nestabils, tā kā Klīvlendā nekas dižs tur nav.
Tieši tā, Rockets un Dallas riņķus dabūtu, ar LeBronu priekšgalā.