Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karmelo Entonijs turpinās spēlēt "Knicks" vienībā

Andrejs Siliņš

Karmelo Entonijs turpinās spēlēt "Knicks" vienībā
Karmelo Entonijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) superzvaigzne Karmelo Entonijs nolēmis atgriezties Ņujorkas "Knicks" sastāvā, kur spēlēja kopš 2011. gada februāra.

30 gadus vecais Entonijs karjeru sāka Denveras "Nuggets", kas izvēlējās uzbrucēju 2003. gada drafta ceremonijā ar trešo kārtas numuru. 2011. gada februārī Entoniju pēc paša lūguma aizmainīja uz Ņujorkas "Knicks", tomēr trīs ar pusi Ņujorkā pavadītajās sezonās Karmelo tā arī nav izdevies attaisnot savas un līdzjutēju cerības cīnīties par čempiontitulu.

Pēc aizvadītās sezonas Entonijs izvēlējās neturpināt līgumu ar klubu un kļūt par brīvo aģentu. Cīņā par uzbrucēju iesaistījās Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers" un pēc visām zvaigznēm alkstošā Hjūstonas "Rockets", tomēr "Knicks" prezidenta Fila Džeksona pārliecināšanas metodes, acīmredzot, bijušas efektīvākās, un Karmelo nolēmis piekrist turpināt spēlēt "Knicks" rindās.

Jaunais līgums tikšot slēgts uz piecām sezonām par kopējo summu vismaz 120 miljonu apmērā. Maksimums, ko "Knicks" var piedāvāt spēlētājam, ir 129 miljoni, tomēr tiek lēsts, ka Entonijs būtu gatavs saņemt zemāku atalgojumu, lai paliktu nauda spēcīgākas komandas izveidošanai un beidzot reāli varētu pretendēt uz titula izcīnīšanu.

203 centimetrus garais Entonijs septiņas reizes iekļauts dalībai Visu zvaigžņu spēlēs, 2013. gada sezonā bija rezultatīvākais līgas spēlētājs (vidēji mačā 28,7 punkti), bet aizvadītajā sezonā Karmelo vidēji 38,7 minūtēs guva 27,4 punktus, izcīnīja 8,1 atlēkušo bumbu, atdeva 3,1 rezultatīvu piespēli un pārtvēra 1,2 bumbas.

Izmantotie resursi:
Sources: Carmelo Anthony returning to Knicks -...

  +1 [+] [-]

, 2014-07-12 22:53, pirms 10 gadiem
Ja nav LA tad šī ir viņa vieta

  +1 [+] [-]

, 2014-07-12 22:55, pirms 10 gadiem
Žēl ka neizgāja pie Buļļiem

  +3 [+] [-]

, 2014-07-12 22:59, pirms 10 gadiem
Te ir skaidrs, kas cilvēkam tuvāks, paņemt lielāku piķi un kulties pa konferences leju, nevis biš mazāk paņemt citā komandā un kautko sasniegt karjerā...
P.s uz cik gadiem LeBronam līgums ar Cavs?

     [+] [-]

, 2014-07-12 23:08, pirms 10 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Te ir skaidrs, kas cilvēkam tuvāks, paņemt lielāku piķi un kulties pa konferences leju, nevis biš mazāk paņemt citā komandā un kautko sasniegt karjerā...
P.s uz cik gadiem LeBronam līgums ar Cavs?
Vins jau sen teica,ka nems daudz mazaku ligumu neka vinam var dot.Tas par Melo.Nakosgad nebus Amare un Barnjani.Tad bus brivi Love/Aldridge un citi monstri.

  -1 [+] [-]

, 2014-07-12 23:09, pirms 10 gadiem
aleksiis2 rakstīja: Žēl ka neizgāja pie Buļļiem
Nevajadzeja tik ilgi domat.Nebutu Gazols parakstijis,tad Melo drosi pateiktu ka ies uz Bulls.

  -1 [+] [-]

, 2014-07-12 23:11, pirms 10 gadiem
aleksiis2 rakstīja: Žēl ka neizgāja pie Buļļiem
Tiešām, nedaudz žēl! Ja Knicks nepastiprinās sastāvu, tad Karmelo cerības vismaz nākamajā sezonā cīnīties par gredzenu ir diezgan minimālas!

  -2 [+] [-]

, 2014-07-12 23:24, pirms 10 gadiem
Laba ziņa. Tā arī džeks paliks bez gredzeniem un viņu pat neatcerēsies tā kā Stoktonu, Bārkliju, Melounu.

NYK turpina agonēt.

  +3 [+] [-]

, 2014-07-12 23:24, pirms 10 gadiem
Pareizi ir labāk jauna villa un ļaut citiempaņemt gredzenu.

  -2 [+] [-]

, 2014-07-12 23:25, pirms 10 gadiem
Bostonietis rakstīja: Vins jau sen teica,ka nems daudz mazaku ligumu neka vinam var dot.Tas par Melo.Nakosgad nebus Amare un Barnjani.Tad bus brivi Love/Aldridge un citi monstri.
Love mož jau būs iekš CLE, un POR būs muļķi, ja palaidīs Aldridžu. Un pretēji- Aldridžs būs muļķis, ja notīsies.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-12 23:57, pirms 10 gadiem
Nu nav knickls nemaz tik slikti, gan po tiks. Hardvejs juniors progresee, Amare m barjani nebuus traumu. Smits beigs kuriit.

  -1 [+] [-]

, 2014-07-12 23:58, pirms 10 gadiem
Melo ir galvu saspiedis

  +2 [+] [-]

, 2014-07-13 00:20, pirms 10 gadiem
Es kaut kur lasīju, ka NBPA(spēlētāju biedrība) ir norādījusi spēlētājiem, lai tie paraksta līgumus par savu tirgus cenu, nevis par zemāku, ar domu, ka tādā veidā vairāk naudas paliks pāri citu spēlētāju iegādei. Jau šobrīd ir novērojams tas, ka lielākā daļa fanu uzskata:"ja viņš grib cīnīties par titulu, paņem mazāku līgumu", kaut gan spēlētāji nav vienīgie, kas drīkst atteikties no naudas, lai iegūtu gredzenu. Komandu īpašniekiem nav aizliegties terēt virs luxury cap griestiem, vienkārši tad ir jāmaksā liela nauda, ko īpašnieki protams negrib, tāpēc atbildību uzveļ uz spēlētāju pleciem. Protams, tas virs ir drusku sarežģītāk, kā es tikko skaidroju, jo, piemēram, ja komanda ir virs salary cap, tad viņa nevar parakstīt brīvo aģentu(ja vien tai nav MLE vai mini-MLE vai, vai arī spēlētājs tiek parakstīts par līgas minimumu), bet nu pēdējā laikā ir bijuši vairāki gadījumi, kad, komandas īpašnieks nešķiras no naudas panākumu labā - kaut vai Hardena maiņa, kas notika tikai tāpēc, ka Thunder īpašnieks pārāk skops, lai maksātu luxury tax(jau tā atņēma komandu Sietlai un pie viena iespējams izjauca līgas nākamo dinastiju), vai arī pagājušais gads, kad Miami amnestēja Milleru un neparakstīja nevienu spēlētāju ar MLE, tādējādi ietaupot 11 miljonus. Tas nekas, ka gan Lebrons, gan Bosh, gan Wade nesanēma maksimāli lielākos līgumus, kad izdomāja spēlēt kopā, vai arī Allens, kurš saņēma zem savas tirgus vērtības. Heat īpašnieks negribēja atteikties no 11 miljoniem. Problēma ir tā, ka šādās situācijas īpašnieki netiek vainoti, bet gan, kad līdzīgā situācija ir spēlētājs, tad viņš ir mantkārīgs, alkatīgs, utt.

Nu katrā gadījumā visa šitā situācija briest uz kārtējo lokautu

  +5 [+] [-]

, 2014-07-13 00:33, pirms 10 gadiem
Āksts Entonijs. Gatavs pieņemt par 9 miljoniem mazāku līgumu uz 5!!! gadiem. Wow, tādu naudu ietaupīs klubs un noteikti par tiem nepilnajiem 2 miljoniem sezonā sapirks čupu labu spēlētāju
Slēpts komentārs: barclay7

  +2 [+] [-]

, 2014-07-13 00:59, pirms 10 gadiem
Vajadzēja iet uz buļļiem pēc gredzeniem, tagad par 95% tā arī paliks, individuāli labs spēlētājs, bet bez gredzeniem, ja nu vienīgi pēc šitā līguma aizies uz kādu titula pretendenti par veterāna minimumu, tā mazākās naudas paņemšana gan izraisa smīnu

  +3 [+] [-]

, 2014-07-13 01:00, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Laba ziņa. Tā arī džeks paliks bez gredzeniem un viņu pat neatcerēsies tā kā Stoktonu, Bārkliju, Melounu.

NYK turpina agonēt.
kurs neatceras vinus?

  +6 [+] [-]

, 2014-07-13 01:08, pirms 10 gadiem
Stīvens Sigals rakstīja: Āksts Entonijs. Gatavs pieņemt par 9 miljoniem mazāku līgumu uz 5!!! gadiem. Wow, tādu naudu ietaupīs klubs un noteikti par tiem nepilnajiem 2 miljoniem sezonā sapirks čupu labu spēlētāju
vaine būtu ņēmis 100m/5gadi, tad varētu stāstīt, ka labs komandas biedrs, un paņēmis paycut, bet nu tagad tas pēc joka izklausās

  +2 [+] [-]

, 2014-07-13 01:13, pirms 10 gadiem
Nedabūs viņš Ņujorkā gredzenu. Pat ja nākošsezon iekļūs PO, tad austrumos jau tagad ir vismaz 6 labākas komandas par Knicks, varbūt tiek kā 8. sīds un uzraujas uz Pacers vai Cavs. Tā ir 0-4 zaude un tā turpmākos 5 gadus

  -2 [+] [-]

, 2014-07-13 01:43, pirms 10 gadiem
noladets rakstīja: kurs neatceras vinus?
Atceras Melounu, jo viņš ir otrais skoring listā (ļoti daudz sezonas) un Stoktonu, jo ir pirmais piespēļu listā. Carmelo nebūs nevienā listā. Tur tā šķirba.

  -1 [+] [-]

, 2014-07-13 01:46, pirms 10 gadiem
ventilators rakstīja: Nedabūs viņš Ņujorkā gredzenu. Pat ja nākošsezon iekļūs PO, tad austrumos jau tagad ir vismaz 6 labākas komandas par Knicks, varbūt tiek kā 8. sīds un uzraujas uz Pacers vai Cavs. Tā ir 0-4 zaude un tā turpmākos 5 gadus
Pirmais solis jau uzvarēt austrumus. Tam finālā seko rietumi. Un tie nav ne pa kapeiku vārgāki palikuši. Ja tā padomā- kādas izmaiņas ir rietumos? SAS ir viss vecais sastāvs + vēl nauda kaut kam, OKC viss vecais kodols, LAC Kolisons nomainīts ar Fārmāru un garajā galā ir Hawes paņemts klāt, HOU arī aktīvi un darās. Tā kā, rietumi pagaidām tāpat saliek austrumiem. Jāgaida jāskatās, ko CHI darīs sezonā ar Rouzu (cerams beidzot veselu), Gazolu un Noā. Pat ticās, ka šie varētu paņemt East.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-13 02:26, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Atceras Melounu, jo viņš ir otrais skoring listā (ļoti daudz sezonas) un Stoktonu, jo ir pirmais piespēļu listā. Carmelo nebūs nevienā listā. Tur tā šķirba.
es reizem tevi nesaprotu.. it kaa parsvaraa lasu tavus komentarus un liekas, ka saproti tik daudz un tik daudz zini un esi redzejis, bet tad ik pa laikam uzpeld tadi komentri kaa sitais.

Karmelo jau paslaik ir top 40(!) visu laiku scoreru listaa. Vins ir aizvadijis 10 sezonas pagaidam. Ja nakamaja sezonaa aizvadis 82 speles un videji gus atkal vismaz 25 punktus (nav nereali, tikai 4as vins ir guvis mazliet mazak) vins pacelsies uz top 30 (!) visu laiku labako punktu guveju listee. Sosezon paredzams, ka apsteigs tadu scoreri kaa Lerijs Berds. Tad kadaa listaa vins nebus? MVP listaa? Jaa, varbut nebus MVP nekad, bet nevajag aizmirst, ka Fils tagad ir pie NYK stures un cik speletajus Fils ir aizvedis lidz MVP titulam? Bet pielauju, ka tu runaji par scoring listi, bet tadaa gadijumaa tu smagi kludies, jo Karmelo ir visas iespejas ielausties arii top 10, ja vins turpinas spelet pasreizejaa limenii vel 4-5 gadus, jo pagaidam vins videji gust 2000 punktus sezonaa.

Melounu un Stoktonu atceras tikai kaut kadu listu del? Ne, es, piemeram, atceros vinus kaa visatraktiako pari savaa laikaa, kuriem pietruka mazliet veiksmes, lai apstadinatu legendaros Bullus. Tas kaa Stoktons dirigeja speli un cik specigs PF bija Melouns nav atkartojami. Un legendas vini ir nevis tapec, ka ir kaut kados listos, bet tapec, ka radija neaizmirstamu sniegumu uz laukuma.

  -1 [+] [-]

, 2014-07-13 02:59, pirms 10 gadiem
noladets rakstīja: es reizem tevi nesaprotu.. it kaa parsvaraa lasu tavus komentarus un liekas, ka saproti tik daudz un tik daudz zini un esi redzejis, bet tad ik pa laikam uzpeld tadi komentri kaa sitais.

Karmelo jau paslaik ir top 40(!) visu laiku scoreru listaa. Vins ir aizvadijis 10 sezonas pagaidam. Ja nakamaja sezonaa aizvadis 82 speles un videji gus atkal vismaz 25 punktus (nav nereali, tikai 4as vins ir guvis mazliet mazak) vins pacelsies uz top 30 (!) visu laiku labako punktu guveju listee. Sosezon paredzams, ka apsteigs tadu scoreri kaa Lerijs Berds. Tad kadaa listaa vins nebus? MVP listaa? Jaa, varbut nebus MVP nekad, bet nevajag aizmirst, ka Fils tagad ir pie NYK stures un cik speletajus Fils ir aizvedis lidz MVP titulam? Bet pielauju, ka tu runaji par scoring listi, bet tadaa gadijumaa tu smagi kludies, jo Karmelo ir visas iespejas ielausties arii top 10, ja vins turpinas spelet pasreizejaa limenii vel 4-5 gadus, jo pagaidam vins videji gust 2000 punktus sezonaa.

Melounu un Stoktonu atceras tikai kaut kadu listu del? Ne, es, piemeram, atceros vinus kaa visatraktiako pari savaa laikaa, kuriem pietruka mazliet veiksmes, lai apstadinatu legendaros Bullus. Tas kaa Stoktons dirigeja speli un cik specigs PF bija Melouns nav atkartojami. Un legendas vini ir nevis tapec, ka ir kaut kados listos, bet tapec, ka radija neaizmirstamu sniegumu uz laukuma.
Pārfomulēšu savu teikto. Stoktons un Melouns ir abi apostījuši finālus un vienīgais, kas viņiem liedza pacelt kausu un savākt gredzenus ir MJ. Melo tam pat tuvumā nav bijis. Da heck..... viņš laikam nav bijis otrā kārtā vai kā tur?!?!

Nu lai nu veicas Filam, bet es neredzu variantus, kā NYK kaut kur aizvest. Viņiem ir viens labs pretinieks- Lebrons.

Lieku 90:10, ka Lebrons un CAVS būs augstāk kā Fils un NYK 5 sezonas.

  -2 [+] [-]

, 2014-07-13 03:01, pirms 10 gadiem
Paskaties vnk elementāri, kādas blices Fils ir trenējis- tur bija MJ un KB. Carmelo tālu līdz tādiem.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-13 08:31, pirms 10 gadiem
Ja nemaldos 12/13 sezonā NYK zaudēja IND 3-4 otrajā kārtā tāka ir spēlēts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-07-13 10:36, pirms 10 gadiem
Subaars rakstīja: Apsveicami, ka čalis zin, ko grib. Bet šitie komentētāji gan nedaudz nesaprot, ko raksta.
Kad bija ziņa par LEbronu un Cavs, visi viņam pārmeta, ka šis tik skrien uz konkurētspējīgāku komandu - ok
Tgd Carmelo paliek uzticīgs Knicks un visi viņu par l*hu sauc...
Apsveicu.
Ticu, ka viņam vēl viss var izdoties. Tam jau obligāti nav jānotiek nākamajā sezona.
Ko tu ar savu komentu vēlejies pateikt? Melo lojāls NYK? Kā domā vai DEN neraud?

Baigi gribēji izcelties, bet nesanāca.

Btw.... par tevis teikto l*hu nesauc. Viņš tāds ir pa dzīvi, ka titulu viņam neredzēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-07-13 12:46, pirms 10 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Te ir skaidrs, kas cilvēkam tuvāks, paņemt lielāku piķi un kulties pa konferences leju, nevis biš mazāk paņemt citā komandā un kautko sasniegt karjerā...
P.s uz cik gadiem LeBronam līgums ar Cavs?
Uz diviem gadiem,ar iespēju kļūt par brīvo aģentu pēc pirmā gada.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-13 14:53, pirms 10 gadiem
Nu Entonijs ir loti audzis savaa spelee un rada lidera cienigu sniegumu. Un, manuprat, Entonija paliksana ir saistita ar to, ka nakamsezon vini meginas piesaisitit kadu no garaa gala zvaigznem, jo nauda viniem bus atliku likaam, lai to izdaritu. Sogad noteikti, ka vel neko lielu vins necer.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-13 16:48, pirms 10 gadiem
@la-bos antifans

Ja pareizi atceros, tad vienā no pēdējā sezonām ar Denveru viņi tikai līdz konferences finālam, kur zaudēja Lakers

  +1 [+] [-]

, 2014-07-14 10:04, pirms 10 gadiem
Nekad nav paticis šis spēlētājs