Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vasaras līga: "Rockets" ceturtā uzvara pēc kārtas

Jānis Pārums

Vasaras līga: "Rockets" ceturtā uzvara pēc kārtas
Andre Dramonds

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) Orlando Vasaras līgā joprojām bez zaudējumiem cīnās Hjūstonas "Rockets", kas aizvadītajā naktī izcīnīja jau ceturto uzvaru pēc kārtas, apspēlējot Bruklinas "Nets", kam tas bija ceturtais zaudējums.

Hjūstonas basketbolisti labi aizvadīja pirmo ceturtdaļu, kurā neatstāja nekādas cerības brukliniešiem, sakaujot viņus ar 25:6. Turpinājums jau bija krietni līdzīgāks, vienubrīd "Rockets" pārsvars sadila līdz deviņiem punktiem, tomēr uzvara šaubas neradīja – 92:76. Uzvarētāju rindās pa 16 punktiem guva kluba jaunieguvums Roberts Kovingtons un Terenss Džonss, kuram arī septiņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles.

Andra Biedriņa jaunā komanda Jūtas "Jazz" (2-2) līdzīgā spēlē ar 73:79 piekāpās Indiānas "Pacers" (2-2). Lielākoties spēle ritēja ļoti līdzīgi un tikai trešā ceturkšņa beigās un ceturtā sākumā "Pacers" ieguva aptuveni desmit punktu pārsvaru, kas beigās nospēlēja izšķirošu lomu. Uzvarētājiem Džastins Hārpers guva 13 punktus, bet "Jazz" rindās rezultatīvākais ar 18 bija Kriss Roberts. "Jazz" devītā drafta izvēle Trejs Bērks šoreiz spēlēja 23 minūtes un guva astoņus punktus, taču pagalam neveiksmīgs bija metienos no spēles (2p. – 3/15, 3p. – 0/5)

Detroitas "Pistons" (2-2) uzvarā 78:77 pret Maiami "Heat" (2-2) atkal produktīvs bija 2012.gada drafta devītā izvēle Andrē Dramonds, kurš 23 gūtajiem punktiem pievienoja arī 18 atlēkušās bumbas. Uzvaras grozu detroitiešiem 1.7 sekundes līdz spēles beigām gan guva nevis Dramonds, bet Tonijs Mičels, kurš visā spēlē atzīmējās ar septiņiem punktiem un deviņām bumbām zem groziem.

Savukārt Filadelfijas "76ers" no ceturtā zaudējuma četrās spēlēs (89:90 pret Orlando "Magic" (2-2)) neglāba pat Arneta Multrija 23 punkti un 15 atlēkušās bumbas. Lai arī "76ers" vēl 40 sekundes līdz beigām bija triju punktu vadībā, uzvaru nosargāt neizdevās. Uzvaras grozs 4.4 sekundes līdz finālsirēnai – Viktoram Oladipo, kurš arī kļuva par mača rezultatīvāko spēlētāju ar 24 punktiem.

NBA Vasaras līga Orlando

KomandasRez.
Jazz – Pacers73:79
Pistons – Heat78:77
Nets – Rockets76:92
Magic – 76ers90:89
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja