Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karmelo Entonijs iegādājas futbola klubu

Andrejs Siliņš

Karmelo Entonijs iegādājas futbola klubu
Karmelo Entonijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" superzvaigzne Karmelo Entonijs iegādājies futbola klubu "Puerto Rico", kas no 2016. gada spēlēs Ziemeļamerikāņu futbola līgā.

"Esmu liels šīs spēles līdzjutējs. Šis sporta veids aug ārkārtīgi strauji," iemeslu kļūt par Puertoriko kluba īpašnieku sarunā ar ESPN skaidroja Entonijs. Plānots, ka jaunais klubs debitēs Ziemeļamerikāņu līgā 2016. gada rudens sezonā. Lai gan nav skaidrs, cik liela ir Entonija daļa klubā, līgas noteikumi paredz, ka katram klubam jābūt galvenajam īpašniekam, kuram pieder vismaz 35% akciju 20 miljonu dolāru vērtībā.

Ziemeļamerikāņu futbola līga ir mazāk populāra nekā MLS, tomēr līgas mačus translē ESPN3. Turnīra pirmā sezona notika 2011. gadā, bet kopš 2013. gada tiek rīkoti divi turnīri - pavasara un rudens sezonas, savukārt čempione tiek noskaidrota īpašā "Soccer Bowl" spēlē novembrī.

Līgā piedalās 11 komandas, bet līdz ar "Puerto Rico" no 2016. gada tai pievienosies arī Maiami komanda. Vēl nav apstiprināts, taču, iespējams, pievienosies komandas arī no Virdžīnijas un Oklahomas.

31 gadu vecais Entonijs, kurš astoņas reizes piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlēs, aizvadītajā sezonā savainojuma dēļ piedalījās vien 40 spēlēs, vidēji gūstot 25,2 punktus, izcīnot 6,6 atlēkušās bumbas un atdodot 3,1 rezultatīvu piespēli. Karmelo līgums ar Ņujorkas klubu paredz, ka nākamo četru sezonu laikā basketbolists saņems teju 102 miljonus dolāru, tiesa, pēdējā līguma sezona par gandrīz 28 miljoniem būs spēlētāja opcija (spēlētājam iespēja vienpusēji pārtraukt līgumu).

  +2 [+] [-]

, 2015-06-12 10:15, pirms 9 gadiem
Ar tādu naudu kā viņš pelna var droši vēl pāris klubus iegādāties. Es uzskatu,ka NY daudz par daudz viņam maksā.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-12 10:39, pirms 9 gadiem
Kamer viens perk futbola klubus, tikmer Iguadala iet pec titula, ko Carmelo izskatas neredzet ka savas ausis

  +3 [+] [-]

, 2015-06-12 10:47, pirms 9 gadiem
valjero rakstīja: Kamer viens perk futbola klubus, tikmer Iguadala iet pec titula, ko Carmelo izskatas neredzet ka savas ausis
Igijam sava prime time lidz titulam bija,ka lidz menesim..Tgd cinas par gredzenu,ka veterans principa ligas stiprakaja komanda...

  +1 [+] [-]

, 2015-06-12 12:26, pirms 9 gadiem
valjero rakstīja: Kamer viens perk futbola klubus, tikmer Iguadala iet pec titula, ko Carmelo izskatas neredzet ka savas ausis
1) Vai tad Carmelo vainīgs pie tā, ka komandā ir/bija nopietnas problēmas ar komplektāciju, treneriem utml.? Ok, varēja jau aiziet citur un nepaņemt jaunu līgumu, bet nu anyway.
2) Labāk, lai iegulda naudu (protams, redzēsim, kas no tā sanāks), nevis nodzer un notusē (vai kā citādi ātri izmet vējā) kā to parasti izdara liela daļa profesionālie sportisti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-06-12 16:27, pirms 9 gadiem
Fric rakstīja: 1) Vai tad Carmelo vainīgs pie tā, ka komandā ir/bija nopietnas problēmas ar komplektāciju, treneriem utml.? Ok, varēja jau aiziet citur un nepaņemt jaunu līgumu, bet nu anyway.
2) Labāk, lai iegulda naudu (protams, redzēsim, kas no tā sanāks), nevis nodzer un notusē (vai kā citādi ātri izmet vējā) kā to parasti izdara liela daļa profesionālie sportisti.
Nevis LIELA, bet LIELĀKĀ daļa... (vismaz 60% bija, ja ne vairāk)
Te jau nesen kaut kur bija rakstīts, ka lielākā daļa NBA sportisti bankrotē piecu gadu laikā pēc svas karjeras beigām... tai skaitā arī tie, kas noplenījuši 100+ miljonus...
Tad nu... nav ko brīnīties par viņu pirkumiem