Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Riverss: "Mums vienalga, kur, kad, kāpēc un kas. Vēlamies iet pēc NBA titula"

Andrejs Siliņš

Riverss: "Mums vienalga, kur, kad, kāpēc un kas. Vēlamies iet pēc NBA titula"
Kavai Lenards un Doks Riverss. Foto: AFP / Scanpix

"Mūsu mērķis nav mainījies un, lai kas notiktu, kad atsāksim spēlēt, nevaram to izmantot kā attaisnojumu tam, ka neuzvaram," Losandželosas "Clippers" galvenais treneris Doks Riverss norādījis, ka sarunās ar saviem spēlētājiem pašizolācijas laikā uzsver - jābūt gataviem cīņai par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiontitulu tad, kad sezona tiks atsākta.

"Ir vairāki puiši, kuriem komunikācija vajadzīga vairāk. Daži puiši ir jauni un pavada laiku mājās vieni paši. Viņiem jādzird balsis, bieži tā ir mana balss. Tāpēc cenšos šo tukšumu aizpildīt," Riverss lika saprast, ka uztur sakarus ar komandas spēlētājiem arī pašizolācijas apstākļos.

"Cenšos viņiem likt saprast divas lietas. Mūsu mērķis nav mainījies un, lai kas notiktu, kad atsāksim spēlēt, nevaram to izmantot kā attaisnojumu tam, ka neuzvaram. Mentāli mums jābūt gataviem kaut kam citam, kaut kam jocīgam, piemēram, NCAA turnīra sistēmai vai sērijām līdz trim vai piecām uzvarām - tās ir bīstamas, tajās var uzvarēt jebkurš," treneris atklāja, par ko runā ar saviem spēlētājiem.

"Mums vienalga, kur, kad, kāpēc un kas. Vēlamies iet pēc sava mērķa," sacīja Riverss, kurš jau iepriekš ESPN izteicās, ka ir pārliecināts, ka komandas superzvaigznes Kavai Lenards un Pols Džordžs būs izcilā formā tad, kad sezona varēs atsākties, jo nepārtraukti individuāli pie tā strādājot.

Sezonas pārtraukšanas brīdī "Clippers" ar 44 uzvarām 64 spēlēs bija otrā labākā komanda Rietumu konferencē, taču savstarpējās spēlēs pret līderi "Lakers" divos no trim gadījumiem izcīnīja panākumus.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/
ESPN