Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Rockets'' nedienas turpinās - Gordons traumas dēļ izlaidīs vismaz četras nedēļas

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Rockets'' nedienas turpinās - Gordons traumas dēļ izlaidīs vismaz četras nedēļas
Eriks Gordons. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Hjūstonas ''Rockets'' aizsargs Eriks Gordons iedzīvojies cirkšņa savainojumā, kas liegs basketbolistam piedalīties mačos četras līdz sešas nedēļas. Teksasas vienībai šobrīd nevar palīdzēt vairāki rotācijas spēlētāji un tā piedzīvojusi 14 zaudējumus pēc kārtas.

32 gadus vecais Eriks Gordons cirkšņa savainojumā iedzīvojās naktī uz piektdienu notikušā mača pret Sakramento ''Kings'' trešajā ceturtdaļā. Spēlētājam tika veikti izmeklējumi, kuros atklājies mērens cirkšņa sastiepums. Savainojuma dēļ aizsargam būs jāizlaiž četras līdz sešas nedēļas. Gordons pievienojies plašajai ''Rockets'' lazaretei, kurā savainoti ir arī karjeras labāko sezonu aizvadošais Kristians Vuds, latvietis Rodions Kurucs, Dāvids Nvaba, kā arī Dante Eksums. Tāpat Hjūstonas komandā savainojumus ārstē Džons Vols, Viktors Oladipo, taču šiem basketbolistiem paredzēts tuvākajās dienās atgriezties laukumā. Traumēts arī Pīdžejs Takers, taču viņam vienība meklē maiņas variantus un abas puses vienojušās, ka līdz tam basketbolists vienības rindās nespēlēs.

Gordons, kurš karjeras laikā pārstāvējis arī Losandželosas ''Clippers'' un Ņūorleānas ''Pelicans'' vienības, šajā sezonā devies laukumā 27 spēlēs, kurās vidēji atzīmējies ar 17,8 punktiem, 2,1 atlēkušo bumbu un 2,6 rezultatīvām piespēlēm.

Hjūstonas ''Rockets'', kas piedzīvojusi 14 zaudējumus pēc kārtas, ar bilanci 11 uzvaras un 24 zaudējumi noslīdējusi uz 14. vietu Rietumu konferencē. Komandai šonakt paredzēta spēle izbraukumā pret Jūtas ''Jazz''.