Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Trīskārtējais NBA čempions Grīns pastiprinās Klīvlendas ''Cavaliers''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Trīskārtējais NBA čempions Grīns pastiprinās Klīvlendas ''Cavaliers''
Denijs Grīns. Foto: USA Today Sports/Scanpix

ESPN vēsta, ka trīskārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Denijs Grīns pēc tam, kad kļuvis par brīvo aģentu, pastiprinās Austrumu konferences Klīvlendas ''Cavaliers'' sastāvu.

ESPN vēsta, ka jaunu komandu būs atradis brīvais aģents Denijs Grīns, kurš maiņas darījumu laika pēdējā dienā no Memfisas ''Grizzlies'' nonāca Hjūstonas ''Rockets''. Puses gan vienojās par līguma izpirkšanu, kas rezultējās ar spēlētāja iespēju pievienoties jebkurai citai līgas vienībai.

Galvenās favorītes uz Grīna piesaisti bija jau minētā ''Cavaliers'' un līgas līdere Bostonas ''Celtics'', taču visdrīzāk Grīns ir lēmis par labu Klīvlendai. Komanda basketbolistam piedāvā nozīmīgāku lomu vienībā, kas cīnās par spēlēšanu izslēgšanas cīņās. Ar 37 uzvarām 59 spēlēs ''Cavaliers'' pašlaik ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē, droši soļojot pretī tikšanai ''play-off''.

Grīns iepriekš iedzīvojās ceļgala savainojumā un atgriezās laukumā vien nesen, Memfisas ''Grizzlies'' sastāvā nospēlējot tikai trīs mačus. Karjeras laikā spēlētājs, kurš izcīnījis titulus ''Spurs'', ''Raptors'' un ''Lakers'' sastāvos, spēlējis vēl arī tādās komandās kā Filadelfijas ''76ers'', kamēr Klīvlendā viņš sāka NBA karjeru, aizvadot 2009./2010. gada sezonu. Tieši ''Cavaliers'' viņu izvēlēja NBA draftā, 2009. gadā otrajā kārtā ar 46. numuru.

Kopumā spēlētājam 822 regulārās sezonas spēlēs vidēji gūti 8.7 punkti un izcīnītas 3.4 atlēkušās bumbas.