Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" beidzot uzvar

Jānis Pārums

"Warriors" beidzot uzvar
Andris Biedriņš un Džamals Kraufords
Foto: AP

Aizvadītajā naktī Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē pie pirmās uzvaras 2009. gadā tika Andra Biedriņa Goldensteitas "Warriors", kas savā laukumā ar 120:117 pārspēja Indianas "Pacers".

Spēles iesākās līdzīgi, tomēr pirmās ceturtdaļas beigās "Pacers" veica nelielu izrāvienu, kā rezultātā pirmās divpadsmit minūtes Dona Nelsona "kareivji" noslēdza ar deviņu punktu deficītu - 23:32.

Otro ceturtdaļu "Warriors" iesāka ar 10:0, izvirzoties vadībā arī spēlē, tomēr tas izrādījāms epizodisks uzplaiksnījums un turpinājumā notikumus laukumā vairāk kontrolēja Indianas komanda. "Warriors" pretiniekus nekur tālu neatlaida, taču pēc puslaika aizvien bija iedzinēju lomā - 55:61.

Ļoti saspringtā cīņā aizritēja trešais ceturksnis. Lielāko daļu tās vadību saglabāja "Pacers", bet tuvojoties ceturtdaļas beigām arvien pārliecinošāku sniegumu demonstrēja mājinieki. Atgūt vadību "Warriors" gan izdevās tikai pašā ceturtdaļas izskaņā, noslēdzot to ar 86:85.

Viss izšķīrās pēdējās 12 minūtēs, kurās ik pa brīdim vadībā izvirzījās te viena, te otra komanda. "Warriors" rindās līdera lomu uzņēmās Džamals Kraufords, kurš arī iemeta izšķirošo metienu - 11 sekundes līdz pamatlaika beigām viņam nenodrebēja roka no tālās distances un basketbolists izvirzīja komandu vadībā - 119:117. Lai gan viesiem bija iespēja izraut gan uzvaru, gan neizšķirtu, šoreiz "kareivjiem" paveicās, jo abi pretinieku tālmetieni bija neprecīzi un mājinieki guva uzvaru ar 120:117.

Andris Biedriņš laukumā pavadīja 27 minūtes un 31 sekundi, guva 11 punktus (1p. - 3/4, 2p. - 4/9), izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas (trīs no tām - uzbrukumā), bloķēja trīs pretinieku metienus, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, trīsreiz pārkāpa noteikumus un vienreiz kļūdījās.

Rezultatīvākais "Warriors" rindās ar 32 gūtajiem punktiem bija Džamals Kraufords. "Pacers" labā 42 punktus guva Denijs Grendžers.

Izmantotie resursi:
nba.com

1 2 3 4 122 komentāri
Slēpts komentārs: ozs113
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Keita
Slēpts komentārs: Juri$$$
Slēpts komentārs: karabans
Slēpts komentārs: Aivers0n
Slēpts komentārs: Kidd
Slēpts komentārs: cr0ssf1re
Slēpts komentārs: -Skoufilds-
Slēpts komentārs: Koks_ar_2_galiem
Slēpts komentārs: Mar4a
Slēpts komentārs: wilwood
Slēpts komentārs: Number 0
Slēpts komentārs: arvils
Slēpts komentārs: uldis
Slēpts komentārs: anglis
Slēpts komentārs: induvis
Slēpts komentārs: Bryant#24
Slēpts komentārs: vnkpsc8
Slēpts komentārs: Dainis Petrokaitis
Slēpts komentārs: wilwood
Slēpts komentārs: LielieskaisKarlis
Slēpts komentārs: gico
Slēpts komentārs: Namejs latgaļu karotājs
Slēpts komentārs: Raitcha
Slēpts komentārs: CiiiigA
Slēpts komentārs: autins
Slēpts komentārs: sandriņa_f1_bkv
Slēpts komentārs: BaSSe
Slēpts komentārs: sidlU
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Raitcha
Slēpts komentārs: Raitcha
Slēpts komentārs: bush
Slēpts komentārs: haljava
1 2 3 4 122 komentāri