Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" spēlētaji veiksmīgi attīstības līgā

"Warriors" spēlētaji veiksmīgi attīstības līgā
Ričards Hendrikss
Foto: AP

Kamēr Andra Biedriņa Goldensteitas "Warriors" turpina atgūties no nesenās neveiksmju sērijas Nacionālajā Basketbola asociācijā, aktīvu cīņu turpina arī "Warriors" tuvākie rezervisti NBA attīstības līgā.

Šajā sezonā draftētais Ričards Hendrikss savu vietu "Warriors" komandā neizcīnīja, neskatoties uz cildinošajiem vārdiem par uzbrucēju no komandas galvenā trenera Dona Nelsona. Tomēr NBA attīstības līgā Hendrikss turpina demonstrēt lielisku sniegumu - jau pirmajā spēlē gūstot 31 punktu un savācot 14 atlēkušās bumbas. Hendrikss palīdzējis Beikersfildas "Jam" lieliski uzsākt šo sezonu - sešās spēlēs gūtas piecas uzvaras (pagājušā sezonā kopā tikai 11). Vidēji spēlē uzbrucējs gūst 14.8 punktus un ar 10.8 izcīnītām bumbām ir sestais veiksmīgākais visā līgā.

Cits "Warriors" spēlētājs, kurš sezonas sākumā spēja parādīt veiksmīgu sniegumu arī NBA laukumos - Demarkuss Nelsons (pirmais nedraftētais debitants, kurš dodas komandas pamatsastāvā NBA pirmajā spēlē), kopš nosūtīšanas uz Beikersfilas "Jam" demonstrē stabilu sniegumu arī attīstības līgā. Sešās aizvadītajās spēlēs Nelsons vidēji ir izcēlies ar 16.8 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām, 3.8 rezultatīvām piespēlēm. Spēlētājs ir arī viens no produktīvākajiem punktu guvējiem līgā, metot ar 58.3 procentu precizitāti no spēles.

Latvijas basketbola draugiem interesants varētu šķist arī Dontela Džefersona (nesen spēlēja Barons/LMT rindās) sniegums - visās piecās spēlēs Jūtas "Flash" sastāvā Džefersons devies sākumsastāvā, vidēji spēlē gūstot 13 punktus, izcīnot trīs atlēkušās bumbas un piecas reizes rezulatīvi piespēlējot komandas biedriem.

Beikersfīldas "Jam" sastāvā arī spēlē Terenss Tomass, kurš pirms pāris sezonām pārstāvēja BK "Ventspils" klubu. Šim uzbrucējam patreizējā sezona nav diez ko veiksmīga - vidēji spēlē nepilnās 19 minūtēs gūti pieci punkti.

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2008-12-11 17:52, pirms 16 gadiem
alnis esi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-12-11 19:08, pirms 16 gadiem
Žēl, ka Dontels neparakstījās Baronā uz vēl vienu sezonu, baigi labais špīlers bija! Ne velti visu laiku uz NBA sliekšņa turās!

  +2 [+] [-]

, 2008-12-11 22:32, pirms 16 gadiem
zero_is_hero rakstīja: varetu biedrinju uz tjurieni aizsutit lai biki paplosaas
Varētu tevi uz Mēnesi aizsūtīt, lai apdomātu dzīvi.

  +3 [+] [-]

, 2008-12-11 22:58, pirms 16 gadiem
zero_is_hero rakstīja: varetu biedrinju uz tjurieni aizsutit lai biki paplosaas
Kaut ko tik aplamu sen nebiju dzirdējis

     [+] [-]

, 2008-12-11 23:51, pirms 16 gadiem
CoopeR rakstīja: Kaut ko tik aplamu sen nebiju dzirdējis
njaa es arii neko taadu dzirdeejis netiku! ...ironijai,var tak aizsuutiit arii uz pasaules speeciigaako British Basketball League...bet tur nevar suutiit,jo seedees rezervee!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-15 20:45, pirms 16 gadiem
Kurtad palicis Jonsons no BKV pagājušogad tur kapāja....