Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" meklē maiņas partnerus

Juris Miņins
Juris Miņins

"Clippers" meklē maiņas partnerus
Kriss Keimens
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vienība Losandželosas "Clippers" meklē iespējamos maiņas partnerus divu spēlētāju, Krisa Keimena un Kutīno Moblija aizmainīšanai.

Tā kā "Clippers", kurai pašlaik ir pirmspēdējā vietā Rietumu konferencē, rindās ar pilnu spēku sāk spēlēt vasarā iegūtais bijušais Denveras "Nuggets" centrs Markuss Kembijs, komandas vadība jau sāk meklēt iespējas aizmainīt uz citu komandu "jaunvācieti" Krisu Keimenu, kura algas čekā tiek ierakstīts 8 zīmju skaitlis (vidēji - aptuveni 11 miljoni) ik sezonu.

Pašlaik "garo galu" aktīvi mēģina pastiprināt Šarlotes "Bobcats", kuri jau interesējās par Ņujorkas "Knicks" centru Ediju Kariju. Jau ziņojām, ka ja Ņujorkai izdotos sarunāt maiņu ar Šarloti, tad tajā kā trešā vienība tiktu piesaistīta Goldensteitas "Warriors", kura iegūtu Džeraldu Volesu, taču Keimena darījums var izjaukt šo plānu. Tāpat Losandželosa jau ir paziņojusi, ka ja Keimens tiks sūtīts pie "lūšiem", tad viņi nepretendē uz Džeraldu Volesu, jo ir atraduši Korija Magetes aizstājāju Ala Torntona personā.

Taču ar to "Clippers" maiņu sarunas nebeidzas, jo tiek meklēta jauna vienība arī Kutīno Moblijam un ja šāda maiņa notiks, tad tai uzgavilēs liela daļa "Staples Centre". Pašlaik tiek risinātas sarunas ar Ņūdžersijas "Nets", kuri pretī var piedāvāt otrgadnieku Šonu Viljamsu.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

  +1 [+] [-]

, 2008-11-11 14:29, pirms 16 gadiem
ja aizmainiis Kaman tad varees droshi pretendeet uz peedeejo vietu liigaaa, Kembijs uzbrukumaa shvaks, tad veel vinjiem ir taads klauns kaa Rikijs Deiviss (atceros to gadījumu kad vinsh meta speciaali garaam lai dabuutu tripl dabl) .......

  +4 [+] [-]

, 2008-11-11 15:01, pirms 16 gadiem
taa jau Clippers ir vaaji shosezon ar visam taam mainjaam kas notika vasaraa... tagad veel grib aizmainiit komandas veteraanus... Clippers grib buut pavisam cita komanda laikam... bet shaubos vai pareizi dara ka mainas Cotiino un Keimanu

  +3 [+] [-]

, 2008-11-11 15:36, pirms 16 gadiem
par veco Mobliju ok - lai tik maina, bet par Keimenu gan šaubos... faktiski jau viņš ir viens no stabilākajiem centriem līgā un spēlētājs ap kuru veidot komandu tieši spēlē zem groza... Kembijs šādu līmeni vēl varēs noturēt vēl gadu, divus un viss... uz ko tad viņi cer - ka Pols Deiviss vai Džordans baigi progresēs?! - smieklīgi!
ir jau viņiem labi 2-3 nummeri, ir extraklases traumatisks saspēlnieks, bet garajā galā būs tukšums!

     [+] [-]

, 2008-11-11 16:13, pirms 16 gadiem
vispār tieši Pols Deiviss Clipps pret Mavs ļoti labi izskatījās!

     [+] [-]

, 2008-11-11 16:22, pirms 16 gadiem
Vispār jau šādas baumas palasoties var saprast, kādēļ Clippers ir tur kur atrodas, un kādēļ tur nekas arī nemainīsies! Nu galīgi dimbā viņiem tur tā komandas veidošana jau daudz gadu garumā! Kā kāds no spēlētājiem atveras, nez kādēļ pāriet uz labāku klubu. Nu vajag tak vienreiz noturēt kādu spēlētāju ap kuru veidot nākotnes komandu.

  -1 [+] [-]

, 2008-11-11 19:07, pirms 16 gadiem
Clippers izskatās labāk par Warriors un būs augstāk. paskaties ne uz pliku tabulu - Clippers spēlējuši ar daudz spēcīgākām komandām

  +1 [+] [-]

, 2008-11-11 23:55, pirms 16 gadiem
nesapratu kapeec staples center gavileetu ja tiktu aizmainiit cuttino??? kas vinjsh tur nav popilaars? kko sliktu izdariijis ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja