Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Geritijs beidz karjeru

Andrejs Siliņš

Geritijs beidz karjeru
Pets Geritijs
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Orlando "Magic" veterāns Pets Geritijs nolēmis pārtraukt savu profesionālā basketbolista karjeru desmit gadus pēc tam, kad nospēlēja savu pirmo spēli pasaules basketbola Mekā.

"Pēc desmit brīnišķīgiem nospēlētiem gadiem NBA esmu nolēmis aiziet," oficiālajā paziņojumā medijiem sacīja Geritijs. "Esmu ļoti pateicīgs par iespēju šeit spēlēt tik ilgi, cik to esmu darījis, un ilgu laiku tieši Orlando pilsētā. Gribu pateikties "Magic" organizācijai un visiem līdzjutējiem no Centrālfloridas par viņu atbalstu. Spēlēšana kopā ar un pret pasaules izcilākajiem spēlētājiem ir bijusi pieredze, kas vienmēr manā sirdī paliks ar jaukākajām atmiņām."

"Kā profesionāls atlēts, vienmēr esmu apzinājies to, ka pienāks brīdis, kad pienāks cita nodaļa manā dzīvē. Tas brīdis ir pienācis, un es lūkojos tālāk ar prieku sagaidīt nākamos izaicinājumus savā dzīvē," sacīja Geritijs.

1998. gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijā Geritiju ar 19. kārtas numuru pirmajā kārtā izvēlējās Milvoki "Bucks" vienība. Uzreiz nonācis Fīniksā, pēc gada Geritijs bija daļa no Penija Hārdeveja darījuma un nonāca Orlando klubā. Tajā spēlētājs aizvadījis 513 regulārās sezonas spēles, kas ir otrs augstākais rādītājs kluba vēsturē.

Kopumā karjerā Geritijam 522 regulārās sezonas spēlēs Fīniksas un Orlando komandu sastāvos, vidēji guvis 7.3 punktus, izcīnījis 2.6 atlēkušās bumbas 20 nospēlētajās minūtēs. Geritijs ne tikai spēlējis basketbolu, bet arī piedalījies daudzos ārpus basketbola pasākumos sabiedrības labā.

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs: atiz

  +2 [+] [-]

, 2008-09-12 10:58, pirms 16 gadiem
bish pa aatru aizgaaja, bet vinjsh jau pats labaak zin un juut kad jaabeidz speelt...

  +1 [+] [-]

, 2008-09-13 12:02, pirms 16 gadiem
Labs spēlētājs, man viņš patika.
Nekas manā EA sports NBA Live vins joprojaam speelees - neaizvietojams trulju meteejs!!

     [+] [-]

, 2008-09-14 15:19, pirms 16 gadiem
gabagris rakstīja: Labs spēlētājs, man viņš patika.
Nekas manā EA sports NBA Live vins joprojaam speelees - neaizvietojams trulju meteejs!!

ja godīgi man nebija neviens spēlētājs visā NBA kas man patiktu mazāk vai riebtos vairāk kā geretijs

     [+] [-]

, 2008-09-14 15:20, pirms 16 gadiem
atiz rakstīja: diezgan labi stati bet winjsh wel kadus 5gadus wareja uzpelet

ja? pameegjini pats 34 gadu vecumaa veel 5 agadus speeleet ja tev aju taa ir 0.5 pts un 0.0 reb videeji speelee!!!!