Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kers: "Nezināju, ka Durents atteiksies no tik lielas summas"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kers: "Nezināju, ka Durents atteiksies no tik lielas summas"
Kevins Durents
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempiones Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers atgriezies no atvaļinājuma. Viņš bija priecīgs, ka izdevies noturēt visus atslēgas spēlētājus, kuriem beidzās līgumi, kā arī atzinīgi izteicās par Nika Janga pievienošanos komandai.

"Jūtos labi. Ja varētu dzīvot Havaju salās un vadīt komandu no turienes, domāju, ka visu laiku klātos labi," sacīja Stīvs Kers, kurš atvaļinājumu pavadīja Havaju salās, bet nule atgriezās ierindā, lai apskatītu jaunos talantus vasaras līgā.

"Starpsezonā viss noticis lieliski. Priecājos par Stefu [Kariju] – ka viņš saņēma algas pielikumu. Priecājos par Andrē [Igudalu] – viņš tika atalgots par paveikto, un domāju, ka viņa bākā vēl ir degviela. Kevina Durenta līgums visu atviegloja. Domāju, ka arī citi spēlētāji, ar kuriem parakstījām līgumus, ir labi – Niks Jangs un Omri Kaspi. Mums ir vairāk snaiperu, nekā bija pirms gada, un tas ir svarīgi. Lai gan daudzi uzskata, ka pagājusī sezona bija kā pastaiga, bija spēles, kurās mums noderētu vēl viens metējs," pauda čempionu galvenais treneris.

Durents, kurš tika atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju, pagarināja līgumu, turklāt piekrita algas samazinājumam par 9,5 miljoniem dolāru. "Zināju, ka viņš atteiksies no naudas, lai komanda varētu paturēt Andrē un Šonu [Livingstonu]. Nezināju, ka viņš atteiksies no vēl lielākas summas. Tas ir neticams žests. Teicu viņam, ka šāds gājiens man atgādināja Timu Dankanu un viņa laiku kopā ar Sanantonio "Spurs". Viņš pelnīja maksimālo algu, bet tad paņēma mazāk naudas, lai komanda varētu pievienot vēl pāris spēlētājus," norādīja Kers. "Karjeras beigās Kevins būs nopelnījis kaudzi naudas. Jau tagad viņš ir. Cerams, ka viņš izcīnīs vēl vairākus titulus, un tas viņam ir pats svarīgākais."

"Domāju, ka Niks Jangs atbilst mūsu stilam. Divus metrus garš un lielisks trīspunktnieku metējs, un aizsardzībā viņš ir labāks, nekā reiz bija. Lūks [Voltons, "Lakers" treneris un bijušais Kera palīgs – aut.] teica, ka viņš pagājušajā sezonā bija lielisks aizsardzībā. Domāju, ka viņš mūsu komandā iederēsies lieliski," norādīja Kers. "Jā, viņš ir viens no spēlētājiem, kurus ļoti vēlējāmies piesaistīt. Līga tā ir attīstījusies – garums, metieni, trīspunktnieki un aizsardzība."

Izmantotie resursi:
Steve Kerr talks Warriors free agency, KD...

  +3 [+] [-]

, 2017-07-11 13:01, pirms 7 gadiem
Kera jociņi iespārda. Amizanti, ka Porters saņems tik pat cik KD Vēl nevaru pārdzīvot, ka tādam Porteram iedeva tik lielu summu un tagad, nesanāk palīgiem un Wall vēl izdomās tīt makšķeri, un pēc tam Wizards ar savu Porteru varēs tankot, kurš bez Wall piespēlēm būs miskaste.

     [+] [-]

, 2017-07-11 13:35, pirms 7 gadiem
Manuprāt, jebkuram superstāram milzīgs līgums un gredzens ir divas gandrīz nesavienojamas lietas. Jāizvēlas, ko grib vairāk...
Bet, ja neesi superstārs, tad liels līgums ir kā garantija, ka gredzenu nedabūt.

     [+] [-]

, 2017-07-11 13:36, pirms 7 gadiem
Es fanoju par Lakers un prieks, ka drīzumā viņi būs atpakaļ šosezon attīstīs jaunos talantus, bet nākamsezon jau būs liels spēks brīvo aģentu tirgū Protams, ka fanoju arī par Knicks un Spurs, bet tikai tāpēc, ka tur ir mūsu džeki

  +1 [+] [-]

, 2017-07-11 15:13, pirms 7 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Es fanoju par Lakers un prieks, ka drīzumā viņi būs atpakaļ šosezon attīstīs jaunos talantus, bet nākamsezon jau būs liels spēks brīvo aģentu tirgū Protams, ka fanoju arī par Knicks un Spurs, bet tikai tāpēc, ka tur ir mūsu džeki
loti svariga informacija

     [+] [-]

, 2017-07-11 15:42, pirms 7 gadiem
Nav man saprotams tas NBA, tur katru gadu aug nereāli algas, tas ir vnk neprāts - Hardaway, Poter un citi viduvējie džeki pelna tādu naudu par ko Kobem un Šakam pat sapņos nerādījās.

     [+] [-]

, 2017-07-11 16:11, pirms 7 gadiem
cobham rakstīja: Nav man saprotams tas NBA, tur katru gadu aug nereāli algas, tas ir vnk neprāts - Hardaway, Poter un citi viduvējie džeki pelna tādu naudu par ko Kobem un Šakam pat sapņos nerādījās.
Kura daļa tev nav saprotama? Brīvais tirgus. Ir pieprasījums (tv naudas), ir piedāvājums.

     [+] [-]

, 2017-07-11 17:04, pirms 7 gadiem
cobham rakstīja: Nav man saprotams tas NBA, tur katru gadu aug nereāli algas, tas ir vnk neprāts - Hardaway, Poter un citi viduvējie džeki pelna tādu naudu par ko Kobem un Šakam pat sapņos nerādījās.
Taisnība, bet jāņem vērā, ka valūta (tie papīriņi vai cipariņi ekrānā, ko mēs par naudu saucam) vispār ir fiktīva padarīšana, un ar katru sekundi tā zaudē vērtību. To sauc par inflāciju: tas pats produkts, tā pati vērtība, bet lai to dabūtu, jāatdod arvien vairāk papīriņu. Tāds ir tas pasaules valūtas tirgus kāršu namiņš. Īsā termiņā to grūti novērtēt, bet paņem kaut vai 50 gadu periodu un paskaties, cik daudz preču (t.sk. basketbolistu) varēja iegādāties par, teiksim, 100 000 dolāriem. Tā valūta vienkārši nav ne sū... vērta, tādēļ arī krauj kaudzē

     [+] [-]

, 2017-07-11 17:30, pirms 7 gadiem
Kers domāja, ka tikai Igijs var būt nesavtīgs. izrādās KD arī.