Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lopess paliks Bruklinā, Viljamss oficiāli paraksta līgumu ar "Nets", izmantojot iPad

Lopess paliks Bruklinā, Viljamss oficiāli paraksta līgumu ar "Nets", izmantojot iPad
Brūks Lopess
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" centra spēlētājs Brūks Lopess ir ļoti tuvu jauna līguma noslēgšanai. Līguma vēl nav līdz galam skaidras, tomēr plānots, ka līgums tiks no slēgts, vai nu uz četrām sezonām par 58 miljoniem vai uz piecām sezonām par 78 miljoniem ASV dolāru, vēsta situācijai tuvi avoti.

Pašlaik Lopesa aģents Arns Tellems un "Nets" kluba prezidents Billijs Kings pārspriež līguma detaļas, bet jau drīzumā basketbolists parakstīs jauno vienošanos. Centrs pēc šīs sezonas kļuva par ierobežoti brīvo aģentu.

Par basketbolistu pēc aizvadītās sezonas noslēguma aktīvu interesi ir izrādījusi Šarlotes "Bobcats" vienība, un, piemēram, ja Lopess parakstītu vienošanos par maksimāli iespējamo līgumu (58 miljoni četrās sezonās), "Nets" bez apdomāšanās pielīdzinātu šo līgumu, un spēlētājs tādā veidā izvairītos no iespējas, ka Bruklinas kluba vadība līguma summu samazina vai iekļauj kādas īpašas opcijas.

"Nets" komandai Lopess ir vajadzīgs, lai tā varētu veikt apjomīgo maiņas darījumu ar Orlando "Magic" un citām iespējamā maiņas darījumā iesaistītajām komandām, kurā Bruklinas klubs iegūtu Dvaitu Hovardu. Šis maiņas darījums kļūst ar katru stundu un dienu arvien grūtāk realizējams, jo, pirmkārt, "Magic" vienība nevar izlemt, uz kurieni Hovardu aizmainīt, un, otrkārt, šajā maiņā ir jāiesaista vairāki klubi un vairāki spēlētāji, kas sarežģī procesu. Pēc tam, kad Lopess oficiāli parakstīs līgumus ar "Nets", viņu nebūs iespējams aizmainīt līdz pat decembrim.

Centra spēlētājs, kuru aizvadītajā sezonās nomocīja nopietna kājas trauma - pēdas lūzums -, 2011./2012. gada sezonā piedalījās tikai piecos mačos. Jāpiebilst, ka pirmajās trijās NBA sezonās Lopess nebija izlaidis nevienu maču.

Derons Viljamss līgumu ar "Nets" paraksta Lasvegasā, izmantojot iPad

"Nets" vienība pagājušajā nedēļā ar saspēles vadītāju Deronu Viljamsu panāca vienošanos par līgumu uz piecām sezonām par 98 miljoniem ASV dolāru, tomēr NBA moratorija dēļ Viljamss šo līgumu oficiāli drīkstēja parakstīt tikai 10. jūlijā, t.i., vakar.

Interesants ir fakts, ka Viljamss, kurš kopā ar ASV izlasi Lasvegasā turpina gatavoties Londonas Olimpiskajām spēlēm, līgumu parakstīja kādā Lasvegasas viesnīcā, kurā viņš mitinās. Foto (apskatāms šeit) ar šo notikumu Viljamss vēlāk publicēja savā Twitter kontā, pievienojot tekstu: "Oficiāli Bruklinas "Nets" spēlētājs. Parakstīja savu līgumu, izmantojot iPad. Paldies Dievam par šo lielisko iespēju."

Izmantotie resursi:

Yahoo! Sports

News, Scores and Fan Opinion Powered by 322...

  +1 [+] [-]

, 2012-07-11 18:10, pirms 12 gadiem
Viljamss šo līgumu oficiāli drīkstēja parakstīt tikai 11. jūlijā, t.i., vakar.

vakar bija 11?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-11 18:50, pirms 12 gadiem
irbiite86 rakstīja: Vechi, es arii pirkshu ipad, tad juus manus komentaarus vareesiet lasiit, kad buushu ieritinaajies gultaa ar ipad! ..
Gaidām ar nepacietību.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-11 18:54, pirms 12 gadiem
Man liekas, ka Nets nemaz tik ļoti Howardu nevajag, jo viņi var dabuut Lopezu, kursh ir pat labaaks uzbrukumaa! Tiesa aizsardziiba piekliibo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-11 20:43, pirms 12 gadiem
Nu,ja Howards parakstīs līgumu ar Nets,tad būs jocīgi,ka tāds centrs kā Lopezs sēdēs uz beņķa.

  +3 [+] [-]

, 2012-07-11 21:03, pirms 12 gadiem
jureks rakstīja: Nu,ja Howards parakstīs līgumu ar Nets,tad būs jocīgi,ka tāds centrs kā Lopezs sēdēs uz beņķa.
Nets komandai nebūs nauda tuvākajā laikā, lai sastāvā varētu uzturēt abus spēlētājus. Vienīgā iespēja ka Nets var dabūt Howard ir maiņas ceļā. Tā pat arī, ja, piemēram, viņu aizsūta uz Lakers un viņš tur negrib palikt, tad vasarā viņš Netos tikai caur s&t var nokļūt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-11 22:54, pirms 12 gadiem
irbiite86 rakstīja: Vechi, es arii pirkshu ipad, tad juus manus komentaarus vareesiet lasiit, kad buushu ieritinaajies gultaa ar ipad! ..
KO ?