Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Uzlabojusies Simonsa pašsajūta, Setam Karijam veikta potītes operācija

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Uzlabojusies Simonsa pašsajūta, Setam Karijam veikta potītes operācija
Bruklinas ''Nets'' basketbolists Bens Simonss. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Bruklinas ''Nets'' jau gatavojas jaunajai sezonai. Ārzemju mediji vēsta, ka Bena Simonsa veselības stāvoklis uzlabojas, kamēr Setam Karijam veikta potītes operācija.

Simonsam pagājušajā nedēļā tika veikta mikrodiskektomijas procedūra. Tiek paredzēts, ka rehabilitācijai nepieciešamais laiks nu ir trīs līdz četri mēneši. Tas nozīmē, ka viņš varētu atsākt spēlēt pirms nākamās sezonas.

''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija informē, ka Simonsa pašsajūta ir krietni labāka.

''Bruklinas mērķis ir dabūt viņu atpakaļ laukumā. Domāju, ka visi vēlas redzēt veselu Benu Simonsu - gan fiziski, gan mentāli. Uzskatu, ka viņš veic pareizos soļus uz priekšu, lai to arī sasniegtu. Mani informēja, ka viņš jūtas krietni labāk un Simonsa mērķis ir nākamajā sezonā spēlēt basketbolu,'' informēja Čaranija.

Potītes operācija tikmēr tika veikta ''Nets'' spēlētājam Setam Karijam. Komandas vadība informējusi, ka sportists būs gatavs doties laukumā jau brīdī, kad sāksies treniņnometne.

Zvaigžņotā ''Nets'' aizvadīja ne pārāk veiksmīgu sezonu. Klubs regulārajā turnīra izcīnīja 44 uzvaras 82 mačos, paliekot septītā Austrumu konferencē. Lai gan vienība pārspēļu rezultātā kvalificējās ''play-off'', izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tika ciests bezierunu zaudējums pret Bostonas ''Celtics'' ar 0:4.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/ben-simmon...
https://sports.yahoo.com/nets-seth-...

     [+] [-]

, 2022-05-12 10:49, pirms 2 gadiem
Vai šī operācija uzlabos viņa trīspunktinieku mešanu?

     [+] [-]

, 2022-05-12 12:11, pirms 2 gadiem
Ivijis rakstīja: Vai šī operācija uzlabos viņa trīspunktinieku mešanu?
Karijam?