Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss izrauj uzvaru "Cavaliers", "Clippers" grauj

Džeimss izrauj uzvaru "Cavaliers", "Clippers" grauj
Lebrons Džeimss guva 25 punktus
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas izslēgšanas spēlēs pie uzvarām tika Klīvlendas ”Cavaliers” un Losandželosas "Clippers", kas ar rezultātu 86:84 un 128:95 pieveica attiecīgi Čikāgas "Bulls" un Hjūstonas "Rockets".

Pirmā ceturtdaļa spēlē starp Čikāgas ”Bulls”, kurai nevarēja palīdzēt spēka uzbrucējs Pau Gasols (viņa vietā starta pieciniekā devās Tādžs Gibsons), un Klīvlendas ”Cavaliers” aizritēja līdzīgā cīņā ar vairākām vadības maiņām. Lai gan pēc pirmajām 12 minūtēm laukuma saimniekiem bija minimāls pārsvars, otrās ceturtdaļas ievadā tas sasniedza astoņus punktus - 37:29.

"Cavaliers" galvenais treneris Deivids Blats negaidīja un pieprasīja minūtes pārtraukumu, un pēc nelielās apspriedes viņa komanda guva 16 punktus pēc kārtas, savu grozu neskartu nosargājot septiņas minūtes. Tādējādi puslaikā viesi devās ar plus četri - 49:45. Taču pārtraukumā labāk atpūtušies bija "Bulls" spēlētāji, kuri sāncenšu grozā iebēra 23 punktus, savā 12 minūtēs ielaižot nieka 12 punktus.

Tomēr iegūto septiņu punktu pārsvaru (68:61) nosargāt neizdevās. Ceturtajā ceturtdaļā pamodās Ērls Smits, kurš īsā laikā guva 11 punktus, un četras minūtes līdz pamatlaika beigām jau +7 bija ”Cavaliers” (80:73). Lai gan Džimijs Batlers 27 sekundes pirms noslēguma deficītu samazināja līdz vienam metienam un Deriks Rouzs pēc Lebrona Džeimsa uzbrukuma piezīmes panāca neizšķirtu, galavārds piederēja Klīvlendas uzbrukuma līderim.

Līdz ar beigu sirēnu Džeimss iemeta tālu divpunktu metienu no laukuma kreisā stūra, izraujot Klīvlendas "Cavaliers" svarīgu panākumu, jo sērijā 1-3 vietā rezultāts kļuvis neizšķirts 2-2, ar 86:84. Turklāt tieši Džeimss bija rezultatīvākais uzvarētāju rindās - 25 punkti, plus 14 atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles. Čikāgai ar 31 punktu atzīmējās Rouzs.

Losandželosas "Clippers" un Hjūstonas "Rockets" sērijas ceturtās spēles pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar nelielu pārsvaru viesiem no Hjūstonas - 33:30. Arī otrajā ceturksnī rezultāts auga līdzīgi, tomēr puslaika beigās nelielu izrāvienu veica ”Clippers”, līdz ar to, pārtraukumā ejot, neliels pārsvars mājniekiem – 60:54.

Otro puslaiku ar izrāvienu sāka Clippers, izvirzoties vadībā ar 81:58. Pirms pēdējā ceturkšņa rezultāts 103:79 par labu mājniekiem. Ceturtajā ceturtdaļā spēles gaita nemainījās, un "Clippers" svinēja graujošu uzvaru-128:95 , tādējādi nonākot uzvaras attālumā līdz konferences finālam.

Rezultatīvākais "Clippers" rindās bija Deandrē Džordans, kurš guva 26 punktus un izcīnīja 17 atlēkušās bumbas. Džordans izmeta 34 (!) soda metienus, no kuriem realizēja 14. Zaudētājiem Džeimss Hārdens pievienoja 21 punktu.

1 2 59 komentāri

  -2 [+] [-]

, 2015-05-11 01:31, pirms 9 gadiem
Lebronam RW stati. Smits ar Mozgovu šo spēli paņēma. sērija ir interesanta varam izbaudīt.

  +2 [+] [-]

, 2015-05-11 01:35, pirms 9 gadiem
Nereāli Lebrons!! Visu speli meta garaam, bet beigas pedeja sekunde ieliek grutu metienu !! Tas ir vecis

  +6 [+] [-]

, 2015-05-11 01:37, pirms 9 gadiem
Lebronam ari nedaudz japiedomaa ka vins spelee, jo beigas sataisiija diezgan daudz suudus, labi ka ar to metienu visu izlaboja,.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 01:38, pirms 9 gadiem
Seerija tiesam laba un aizraujosa, Lai vai ka es par Cavs!!

  -4 [+] [-]

, 2015-05-11 01:39, pirms 9 gadiem
Maikls Skolfilds rakstīja: Nereāli Lebrons!! Visu speli meta garaam, bet beigas pedeja sekunde ieliek grutu metienu !! Tas ir vecis
Grūtu? Nu nekas jau tur tik grūts nebija. Ir iemetis daudz, daudz sarežģītākus.

  +2 [+] [-]

, 2015-05-11 01:45, pirms 9 gadiem
More Than a Game rakstīja: Grūtu? Nu nekas jau tur tik grūts nebija. Ir iemetis daudz, daudz sarežģītākus.
nu viegls metiens tas arii nebija,,un piekritu vins ir ari grutakus iemetis

  -1 [+] [-]

, 2015-05-11 01:46, pirms 9 gadiem
paskatījos pēdējo ceturtdaļu, pilnīga katastrofa

  +5 [+] [-]

, 2015-05-11 01:52, pirms 9 gadiem
Tik daudz noipst kā James beigās, bet tomēr iemest buzer, ir jāmāk...

  +3 [+] [-]

, 2015-05-11 01:53, pirms 9 gadiem
Mači ir interesanti, bet kvalitāte ir drausmīga. Abas komandas knapi kājas velk, n-tie turnoveri, samocīti metieni. Nu ļoti paveicās Cavs, ka Bulls noķēra tos trakos n-to minūšu periodus, kad nekas absolūti nekrita. Cik tur vienubrīd bija, 14, ja nemaldos, aizmesti garām metieni no spēles pēc kārtas. Tibodo arī āzis, redz, ka starteri neko nevar iemest jau cik ilgi, nē, tāpat tur viņus laukumā. Tikmēr Brooks, kurš var iedot uguntiņu uzbrukumā, sēž uz soliņa.

Vispār austrumos komandas ir baigās šausmas, Wizards bez Wall pat tuvu nav titulam, Atlanta spēlē briesmīgi, Cavs ar klibu Irvingu un redzēs vēl, kas būs ar James, jo potīti labi pagrieza.

Reāli izskatās, ka p0fig, kas te vinnēs, titulu tāpat paņems labākā rietumu komanda.

     [+] [-]

, 2015-05-11 01:54, pirms 9 gadiem
Skaisti un ar glanci.. Nost ar Bulls! ';

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 01:58, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: Mači ir interesanti, bet kvalitāte ir drausmīga. Abas komandas knapi kājas velk, n-tie turnoveri, samocīti metieni. Nu ļoti paveicās Cavs, ka Bulls noķēra tos trakos n-to minūšu periodus, kad nekas absolūti nekrita. Cik tur vienubrīd bija, 14, ja nemaldos, aizmesti garām metieni no spēles pēc kārtas. Tibodo arī āzis, redz, ka starteri neko nevar iemest jau cik ilgi, nē, tāpat tur viņus laukumā. Tikmēr Brooks, kurš var iedot uguntiņu uzbrukumā, sēž uz soliņa.

Vispār austrumos komandas ir baigās šausmas, Wizards bez Wall pat tuvu nav titulam, Atlanta spēlē briesmīgi, Cavs ar klibu Irvingu un redzēs vēl, kas būs ar James, jo potīti labi pagrieza.

Reāli izskatās, ka p0fig, kas te vinnēs, titulu tāpat paņems labākā rietumu komanda.
tu domaa ka tadas huinas austrumu pusee nav arii?? nesen paskatiijos un izskatiijas ari tik pat briesmiigi.. un veciit atmodies tie ir play-off, kur spriedze, agrevisitaate un viss parejais ir daudz lielaks neka regularaja un tpc komandas nerada to labaako basketu

  +2 [+] [-]

, 2015-05-11 02:00, pirms 9 gadiem
Ok, Bulls nespēlēja P.Gasol (bet tādā gadījumā, nevajag aizmirst, ka Cavs nav un nebūs K.Love), bet ja viņi nespēj uzvarēt Cavs, kad K.Irving spēlē ar traumu no iepriekšējās spēles + LBJ šīs spēles laikā izgriež potīti. Un Cavs met 3P ar 20.0% (5-25) precizitāti, tad Bulls nav pelnījuši tikt tālāk!!!

J.R.Smith ielika svarīgus truļus, bet atkal nervus nemāk savaldīt, tajā epizodē ar N.Mirotic. LBJ agresīvs, bet turpina piļīt, neskatoties uz to, ka nekrīt. Un stipri par daudz TO (8) no komandas 15. Bet nu ar clutch izvilka spēli. Ceru, ka K.Irving un LBJ ar potītēm viss būs Ok!
No Bulls atkal jāizceļ J.Butler un D.Rose.

Un nba97 jau ielika Bulls konferences finālā: Runājot par otru spēlu , Hawks galīgi nepārliecina, Milsaps arī nebij spēlētājs , cerēsim ka ktkas tiks mainīts , jo nu Wizardus galīgi negribētos redzēt konferences finālā pret Bulls
– īsts klauns! Krīt uz nerviem šādi pokemoni! Kad uzvarēs sēriju, ja uzvarēs, tad arī tur tiks!

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 02:02, pirms 9 gadiem
Maikls Skolfilds rakstīja: tu domaa ka tadas huinas austrumu pusee nav arii?? nesen paskatiijos un izskatiijas ari tik pat briesmiigi.. un veciit atmodies tie ir play-off, kur spriedze, agrevisitaate un viss parejais ir daudz lielaks neka regularaja un tpc komandas nerada to labaako basketu
nu viņš jau par austrumiem arī saka. Debes puses jāmācās draudziņ

  -1 [+] [-]

, 2015-05-11 02:04, pirms 9 gadiem
More Than a Game rakstīja: – īsts klauns! Krīt uz nerviem šādi pokemoni! Kad uzvarēs sēriju, ja uzvarēs, tad arī tur tiks!
Sauc mani par Klaunu, bet es saku, ka LAC jau ir ticis tālāk.

  +4 [+] [-]

, 2015-05-11 02:09, pirms 9 gadiem
Maikls Skolfilds rakstīja: nu viegls metiens tas arii nebija,,un piekritu vins ir ari grutakus iemetis
Grūts metiens tas bija psiholoģiski, tādā nozīmē, ka uzņēmās mest, neskatoties uz to, ka totāli nekrita. Bet meta un iemeta! Par to gan viņa priekšā cepuri nost! Bet kā jau komentēju, kad D.Rose iepriekšējā spēlē ielika to truli, tad mest pie neizšķirta rezultāta ir psiholoģiski vieglāk kā tad, kad ir mīnusi. Bet tas tikai mans viedoklis.

     [+] [-]

, 2015-05-11 02:11, pirms 9 gadiem
Ralfinolv rakstīja: Sauc mani par Klaunu, bet es saku, ka LAC jau ir ticis tālāk.
Domāju, ka saprati kā to biju domājis! Ir sērijas, kurās var tā pateikt, bet ne šajā.

  -1 [+] [-]

, 2015-05-11 02:17, pirms 9 gadiem
Maikls Skolfilds rakstīja: tu domaa ka tadas huinas austrumu pusee nav arii?? nesen paskatiijos un izskatiijas ari tik pat briesmiigi.. un veciit atmodies tie ir play-off, kur spriedze, agrevisitaate un viss parejais ir daudz lielaks neka regularaja un tpc komandas nerada to labaako basketu
Ko tu skatījies un kas bija briesmīgi? Tas, ka Clippers šobrīd ir uz viļņa un nonesa Rockets? Tas, ka Memfisa uz ceļiem nolika Warriors ar agresīvu aizsardzību?

Nejauc nekvalitatīvus mačus ar tādiem, kur vienkārši viena komanda ir galvas tiesu pārāka par otru konkrētā mačā.

Šeit neviens nebija pārāks, abas komandas bija miskastes, met garām arī brīvus metienus gan no distances, gan groza apakšas. Treneri abi divi arī tikai plātīt rokas māk.

Un Playoff basketbolam ir jābūt AUGSTAS kvalitātes abos laukuma galos. Kā var komandas rādīt sliktāku sniegumu par reg. sezonu un dabūt kausu? Pats saproti, ko tu tur murgo?

  -2 [+] [-]

, 2015-05-11 02:19, pirms 9 gadiem
Ralfinolv rakstīja: nu viņš jau par austrumiem arī saka. Debes puses jāmācās draudziņ
nu sorry. sajaucu. bet tu domu cerams ka saprati

  -1 [+] [-]

, 2015-05-11 02:21, pirms 9 gadiem
senscore rakstīja: Ko tu skatījies un kas bija briesmīgi? Tas, ka Clippers šobrīd ir uz viļņa un nonesa Rockets? Tas, ka Memfisa uz ceļiem nolika Warriors ar agresīvu aizsardzību?

Nejauc nekvalitatīvus mačus ar tādiem, kur vienkārši viena komanda ir galvas tiesu pārāka par otru konkrētā mačā.

Šeit neviens nebija pārāks, abas komandas bija miskastes, met garām arī brīvus metienus gan no distances, gan groza apakšas. Treneri abi divi arī tikai plātīt rokas māk.

Un Playoff basketbolam ir jābūt AUGSTAS kvalitātes abos laukuma galos. Kā var komandas rādīt sliktāku sniegumu par reg. sezonu un dabūt kausu? Pats saproti, ko tu tur murgo?
tu neko nesaproti banaan..

     [+] [-]

, 2015-05-11 02:24, pirms 9 gadiem
Tu man labāk, gudriniek, pastāsti, kura komanda no austumiem šobrīd ir titula cienīga.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-05-11 08:11, pirms 9 gadiem
Rockets vienkārši nožēlojami. Jau kuro playoff spēli izmet balto karogu ilgi pirms spēle beigusies. Totāla necieņa pret skatītājiem un nebija pelnījuši pat tikt 2jā kārtā, ja kas. Hārdens MVP? Nu piedodiet.

  -1 [+] [-]

, 2015-05-11 08:14, pirms 9 gadiem
Rockets ir spilgts apliecinajums ka plovos bez deffa taalu netikt. Clipperi met ieksa visu ko grib. Jau ieprieks teicu ka finaals bija jau pirmaja kartaa Spurs-Clipperi. Tur speleja 2 lidzvertigas komes. Isteniba pelikaanu negaidita uzvara daudzko sacakareja rietumos

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 08:17, pirms 9 gadiem
sochee rakstīja: Tik daudz noipst kā James beigās, bet tomēr iemest buzer, ir jāmāk...
Ar tādu superstāru ego var mest garām 0/10 un turpinās puļīt.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 08:18, pirms 9 gadiem
xZ rakstīja: Rockets vienkārši nožēlojami. Jau kuro playoff spēli izmet balto karogu ilgi pirms spēle beigusies. Totāla necieņa pret skatītājiem un nebija pelnījuši pat tikt 2jā kārtā, ja kas. Hārdens MVP? Nu piedodiet.
Karijs arii pec turzas sanemsanas degradeejies. Plovos MVP lidz sim Pols. Vienigais tur kvalitati. James tik pulii, Hardens pret LA mazs un melns,Karijs redzam kur atrodas. Labakie sobdrid MEM garie un LA trio

     [+] [-]

, 2015-05-11 08:21, pirms 9 gadiem
Onslovs rakstīja: Ar tādu superstāru ego var mest garām 0/10 un turpinās puļīt.
Bulli pashi zaudeja. Tak jau komentetaji teica ja Bulli grib cinities par titulu tad tagad ir jamet kadam ieksa. Un tas bij tad kad 8min CAVS pa sauso. Taa jau ari bija jadara, bet taa vietaa varenais Rouzs uzpulii 0/5 un beigas lai uztaisitu 15+ CAVS jau klaat ir. 8min laikaa bija japanem spele un serijaa 3-1 bet ko pasi nejedz izdarit to beigaas ar 1 metienu izdara James

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 08:37, pirms 9 gadiem
TOTO=MaizeIrBack rakstīja: Karijs arii pec turzas sanemsanas degradeejies. Plovos MVP lidz sim Pols. Vienigais tur kvalitati. James tik pulii, Hardens pret LA mazs un melns,Karijs redzam kur atrodas. Labakie sobdrid MEM garie un LA trio
Uz PO MVP šobrīd velk Pols un atkarībā no iznākuma arī potenciāli Konlijs - par varoņdarbu

  +2 [+] [-]

, 2015-05-11 08:46, pirms 9 gadiem
TOTO=MaizeIrBack rakstīja: Karijs arii pec turzas sanemsanas degradeejies. Plovos MVP lidz sim Pols. Vienigais tur kvalitati. James tik pulii, Hardens pret LA mazs un melns,Karijs redzam kur atrodas. Labakie sobdrid MEM garie un LA trio
Nu Kariju atšķirībā no regulārās sezonas šobrīd arī krampē. Un Memfisai ir kam to izdarīt, atškirībā no Pelikāniem. Tā kā nevienā brīdī neteiktu, ka slash brothers kautkas baigi nekristu vai ir palaidušies. Vienkārši netiek galā ar MEM aizsardzībiu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 09:22, pirms 9 gadiem
Deandre Jordans 14/34 soda metienos

     [+] [-]

, 2015-05-11 09:44, pirms 9 gadiem
Ja iepriešējos gados, Lebrons izcēlās ir vāju spēli izšķirošos brīžos, tad tagad pamazām sāk iet uz labo pusi. Ja vēl spēs vairākās galotnēs iemest izšķirīgos grozus, tad beidzot viņu varēs arī pelnīti saukt par Karali.

  -2 [+] [-]

, 2015-05-11 10:15, pirms 9 gadiem
Man patīk, kā visi tgd Lebronu slavē, jo ielika game winneru.
Bet ja mēs paskatamies uz statiem - 10/30, 8to. Briesmas. Cik reg. sezonā bija spēles, kur Kobe vai Vestbruks ar tādiem statiem ielika game winnerus un tikuntā visi viņus nolika ?
Lebrona faniņiem rozā brilles

     [+] [-]

, 2015-05-11 10:46, pirms 9 gadiem
Kā vispār var simpatizēt Lebrona spēles stils?! Skrien tāds klucis pa laukumu, labi, iedod pa reizei kādu skaistu piespēli, iedanko kko, bet nu galīgi nav tā skaistā, filigrānā spēle.

  -1 [+] [-]

, 2015-05-11 10:49, pirms 9 gadiem
Shausmas kas par idiotisku taktiku no rockets puses, 17foulus uzsist! lai ari tikai 14 ieksha, bet ceturdaljas sakuma sak sist un ari citi clippers dzheki pec 2-3min vareja mest sodus. Specigaka komanda sho varetu dabut gatavu, bet rockets nav ta komanda, kas ar tik stulbu taktiku kko sasniegs. CAVS GO!

  +1 [+] [-]

, 2015-05-11 10:53, pirms 9 gadiem
Jāteic kā ir. Esmu Lebrona atbalstītājs un prieks par komandu, bet nu pagaidām Lebrons maigi izsakoties spēlē briesmīgi. Kaut kad iepriekš jau rakstīju, kas Lebronam nav jāmet tālie un pustālie, bet agresīvi jāiet cauri un jāspiežas uz groza apakšu. Nu nespēj Batlers ar viņu tikt galā, ja Lebrons sāk spiest postā. Reti kurš to var. Viņš ir pietiekami spēcīgs un mazāku pretinieku iespiež pie groza, savukārt lielākam un spēka ziņā līdzvērtīgākam pretiniekam ieliek ātrumā. Domāju, ka tādā veidā gūstot punktus ar augstu precizitāti varētu atrast savu spēles ritmu, kas iespējams atgrieztu metienus arī no tālākas distances.
1 2 59 komentāri