Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss: "Uzvara ir galvenais"

Andrejs Siliņš

Džeimss: "Uzvara ir galvenais"
Lebrons Džeimss

Pēc aizvadītās nakts spēles Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) Austrumu pusfinālā pret Bostonas "Celtics" Klīvlendas "Cavaliers" līderis Lebrons Džeimss izteicās, ka svarīgākais ir uzvara nevis personīgā statistika.

"Nozīme ir tikai uzvarai," sacīja Džeimss. "Es nedrīkstu un nevaru uztraukties par to, kā pats metu." Klīvlenda izšķirošo pārvsrau ieguav jau pirmajā ceturtdaļā, ko aizvadīja lieliski - 32 punkti, 65% precizitāte metienos, 11 rezultatīvas piespēles, neviena kļūda. "Vai var prasīt komandai spēlēt vēl labāk? Tas bija neticami," priecājās Džeimss.

Lai arī iepriekš tika vēstīts, ka Bens Voless auss infekcijas dēļ mačā nepiedalīsies, spēka uzbrucējs tomēr parādījās laukumā, guva deviņus punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas. "Viņš mums deva lielu pacēlumu ik sekundi, ko atradās laukumā," sacīja "Cavs" galvenais treneris Maiks Brauns.

"Izbraukumā tas prasīs nedaudz vairāk," uzvaru atslēgu zina teikt "Celtics" uzbrucējs Pols Pīrss. "Mums tas visiem ir jāsaprot pēc iespējas ātrāk. Cerams, ka puiši ir nikni par to, kā spēlējam, jo es esmu nikns par to. Mums priekšā ir lieliska iespēja."

"Celtics" veterāns Sems Kasels, kurš pievienojās komandai tikai martā, atzina, ka šī bijusi briesmīga spēle: "Šī droši vien bija mūsu sliktākā spēle kopš esmu komandā. Un par nelaimi tā gadījās pašā sliktākajā brīdī. Mum sjāmaina stratēģija, jo jau otro spēli pēc kārtas viņi mūs pirmajā ceturtdaļā apspēlēja kā pēc grāmatas."

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +5 [+] [-]

, 2008-05-11 10:51, pirms 16 gadiem
Delonte ar Wallasu visu izdarija!!

     [+] [-]

, 2008-05-11 11:40, pirms 16 gadiem
nu jā saprotu ka uzvara ir galvenais bet ja lebrons butu sametis vairāk viņš teiktu ko citu par savu statistiku nu bet pricājos ka Cavs uzvarēja jo esmu par viņiem
P.S. teksta pirmspēdējā rindiņā ir kļūda nevis SJĀMAINA bet JĀMAINA

  -2 [+] [-]

, 2008-05-11 13:13, pirms 16 gadiem
tagad laikam tomer atradas kads kurs saniknoja DZeimsu, laikam jau Kasels ar izteikumiem par tiesnesu atieksmi pret Dzeimsu! =D

  +1 [+] [-]

, 2008-05-11 14:49, pirms 16 gadiem
Siliņš nav pārāk acīgs. Tās kļūdas vēl nav izlabotas.

  -1 [+] [-]

, 2008-05-11 19:47, pirms 16 gadiem
jācer, ka arī pirmdien uzvarēs!