Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Simonss, visticamāk, palīdzēs Bruklinas ''Nets'', ja tā pārvarēs play-in turnīru

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Simonss, visticamāk, palīdzēs Bruklinas ''Nets'', ja tā pārvarēs play-in turnīru
Bens Simonss un Kevins Durents. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas ''Nets'' saspēles vadītājs Bens Simonss progresē un varētu doties laukumā jau izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, vēsta ''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija.

Simonss turpina progresēt un rehabilitācijas process beidzot nes rezultātus. Sportists turpina nostiprināt savas kājas un muguru. Pēdējā laikā basketbolists ir palielinājis arī savu slodzi, kas pakāpeniski paliks vēl lielāka. Tiek ņemta dalība arī treniņos.

Čaranija ir diezgan pārliecināts, ka Simonss komandai palīdzēs izslēgšanas spēlēs, ja klubs tajās tiks. Vispirms ir jāpārvar ''play-in'' turnīrs. Komanda naktī uz trešdienu aizvadīs ''play-in'' turnīra spēli pret Klīvlendas ''Cavaliers''. Uzvaras gadījumā komanda izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tiksies ar pašreizējo čempioni Milvoki ''Bucks''.

Ja Bruklina tomēr zaudēs Klīvlendai, tad otrā iespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs būs cīnoties ar Atlantas ''Hawks'' un Šarlotes ''Hornets'' dueļa uzvarētāju. Panākums tādā gadījumā liktu pirmo kārtu aizvadīt pret Austrumu konferences līderi Maiami ''Heat''. Ja abas spēles tiks zaudētas, komandai izslēgšanas ies secen.

Simonss šosezon laukumā nav devies. Pārstāvot Filadelfijas ''76ers'', 25 gadus vecais talants pērn aizvadīja 58 spēles, kurās izcēlās ar 14.3 punktiem, 7.2 atlēkušajām bumbām, 6.9 rezultatīvām piespēlēm, 1.6 pārtvertām bumbām un 0.6 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tām. Tā gan bija sportista individuāli sliktākā sezona karjerā.