Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA līdervienība ''Jazz'' sastāvam pievieno veterānu Iļjasovu

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

NBA līdervienība ''Jazz'' sastāvam pievieno veterānu Iļjasovu
Ersans Iļjasova cīņā pret Lebronu Džeimsu. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas šobrīdējā līdere Jūtas ''Jazz'' papildinājusi savas rindas ar 12 gadus līgā pavadījušo veterānu Ersanu Iļjasovu, un līgums tiks slēgts par veterāna minimumu.

Turku uzbrucējs pagājušajā sezonā 63 spēles aizvadīja Milvoki ''Bucks'' vienībā, astoņās no tām izejot pamatsastāvā. 33 gadus vecais basketbolists sakrāja vidēji 6,6 punktus un 4,8 atlēkušās bumbas. NBA karjerā viņš aizvadījis 808 regulārās sezonas spēles, vidēji gūstot 10,3 punktus, savācot 5,7 bumbas zem groziem un 1,1 reizi rezultatīvi asistējot. Iļjasova paspējis uzspēlēt ''Bucks'', ''Pistons'', ''Magic'', ''Thunder'', ''76ers'' un ''Hawks'' komandās. Ar 36. numuru 2005. gadā NBA draftā izvēlētais spēlētājs ir viens no šobrīd aktīvajiem 26 līgas basketbolistiem, kas iespējuši gūt vairāk par 8000 punktiem un sakrāt vairāk par 4500 atlēkušajām bumbām.

Ersans Iļjasova zināms arī kā gana labs trīspunktu metienu izpildītājs, regulārās sezonas spēlēs caurmērā metot tālmetienus ar 36,5 % precizitāti. ''Jazz'' piekopj tendenci spēlēt ar daudz izmestiem tālmetieniem, tāpēc šāda spēlētāja piesaiste varētu šķist diezgan loģisks solis.

Jūtas ''Jazz'' līdz šim iekrājusi bilanci 27-9, kas ļauj atrasties Rietumu konferences un visas līgas galvgalī. Nākamo spēli džezmeņi aizvadīs naktī uz sestdienu, kad tiksies ar Rodiona Kuruca pārstāvēto Hjūstonas ''Rockets''.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/jazz-offic...

     [+] [-]

, 2021-03-11 21:45, pirms 4 gadiem
Nevis 33 gadus vecais bet 36.