Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Stademairs asi kritizē "Mavericks" sniegumu: "Es šeit ierados, lai uzvarētu"

Rolands Eliņš

Stademairs asi kritizē "Mavericks" sniegumu: "Es šeit ierados, lai uzvarētu"
Amare Stademairs
Foto: AFP/Scanpix

Dalasas "Mavericks" jaunpienācējs Amare Stademairs pēc šonakt ciestā zaudējuma pret "Cavaliers" ļoti kritiski novērtēja savas komandas sniegumu, paziņojot, kas ir pilnībā nepieņemams.

"Es šeit ierados, lai uzvarētu, taču šobrīd esam tikai četru uzvaru attālumā no palikšanas ārpus izslēgšanas spēlēm, kas ir absolūti nepieņemami," sacīja Amare Stademairs, kurš Dalasas komandai pievienojās tikai nesen pēc aiziešanas no pašreizējās NBA pastarītes Ņujorkas "Knicks".

Stademairs kopā ar "Mavericks" šonakt cieta smagāko zaudējumu sezonā, piekāpjoties "Cavaliers" ar 94:127. Stademairs nospēlētajās 20 minūtēs guva 15 punktus un viņa +/- rādītājs bija viens no labākajiem komandā (mīnus četri). Pieredzējušais basketbolists piekritis savam rezervista statusam Dalasā, taču nav apmierināts ar sākumsastāva spēlētāju attieksmi.

"Šāds zaudējums ir nepieņemams," turpināja Stademairs. "Mēs nevaram apkrāpt basketbolu, nevaram ākstīties spēlēs un treniņos, nevaram visu laiku jokoties un cerēt, ka gūsim uzvaras. Šī ir profesionāla līga, basketbola augstākais līmenis, un mums jāizturas atbilstoši."

"Laukumā neiznācām ar agresivitāti un noskaņošanos, kas nepieciešama NBA spēlēm. Tā nopietni necīnījāmies, nespēlējām ne tuvu kā čempioniem pienāktos, un pretinieki to izmantoja pēc pilnas programmas. Mums jāpievērš lielāka uzmanība atsevišķām spēles detaļām, nedrīkstam pieļaut arī mazās kļūdas. Šonakt mēs kļūdījāmies tā, kā parasti kļūdās debitanti vai otrā gada spēlētāji. Dalasā tomēr spēlē veterāni ar 13, 14 un 16 gadu pieredzi līgā, vajadzētu tomēr zināt, ka tā kļūdīties nevar."

Stademairs gan izteicās, ka nenožēlo pievienošanos komandai un joprojām uzskata to par spējīgu cīnīties par NBA čempionu titulu, taču kritiku "Mavericks" vienībai, kura pēdējās trīsd ceturtdaļā ielaida 101 punktu, netaupīja arī tās treneris Riks Kārlails: "Sākot ar šo brīdi, mēs sāksim atklāt, no kāda metāla esam kalti. Šis ir mūsu zemākais punkts. Kad tas ir sasniegts, komandai ir jākļūst vienotai."

Kārlails atzina, ka bijis patiešām pretīgi vērot "Mavericks" sniegumu, taču uzņēmās atbildību, sakāvē vainojot trenera darbību, kas noveda pie koncentrēšanas zuduma un apņēmības trūkuma. "Mavericks" atkāpusies uz septīto Rietumu konferencē un kopā ar Stademairu 11 spēlēs guvusi tikai piecas uzvaras, taču Stademairam tas tik un tā ir uzlabojums- viņa bijusī komanda "Knicks" ar 12 uzvarām 63 spēlēs ir pēdējā vietā līgā.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +4 [+] [-]

, 2015-03-11 11:53, pirms 9 gadiem
ekhm. Viss ir tā kā paredzēju, ka Mavs cīnīsies par PO. To, ka viņi var izdarīt lielas lietas, tas protams, jo no rietumiem, tādas būs visas komandas

  +4 [+] [-]

, 2015-03-11 14:11, pirms 9 gadiem
Dalasa, manuprāt, ir tumšais zirdziņš rietumos. Neaizmirsīsim, ka 10. gadā arī neviens uz viņiem nelika nekādas cerības, bet kā tas beidzās - visi zinām Bet nu regulārā sezona nav mēraukla. Kad sāksies PO, tad arī redzēsim, kas ir kas, jo ir komandas, kas bliež uz pilnu klapi, lai tiktu pēc iespējas augstāk tabulā (un vienlaicīgi arī mājas spēļu priekšrocību) un ir arī tādas kā Dalasa, San Antonio, kas taupās uz playoffiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-03-11 21:12, pirms 9 gadiem
Dalasai buutu jaauzmanas no taa, ka Pelikaani un Thanderi nereaali grib playoffus. Domaaju, ka pat vairaak nekaa Dalasa, jo taa playoff zonaa ir visu laiku un neskataas uz 8nieku no aarpuses ar izsalkushu skatu.