Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Odomam piešķir diskvalifikāciju

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Odomam piešķir diskvalifikāciju
Lamars Odoms
Foto: AP

NBA vadība piešķīrusi vienas spēles diskvalifikāciju Losandželosas ''Lakers'' uzbrucējam Lamāram Odomam, kurš mačā ar Portlendas ''TrailBlazers'' atstāja rezervistu soliņu, lai dotos laukumā un piedalītos spēlētāju radītajās nekārtībās.

Jau ziņojām, ka mačā starp Portlendas ''TrailBlazers'' un Losandželosas ''Lakers'' laukumā izcēlās pamatīga grūstīšanās pēc tam, kad Trevors Ariza, cenšoties bloķēt Rūdija Fernandeza metienu, trāpīja savam pretiniekam pa galvu. Spānis Fernandezs zaudēja kontroli pār savu ķermeni un smagi piezemējās uz grīdas, gūstot krūškurvja savainojumu.

Kā paredz NBA noteikumi, ja laukumā izceļas konflikta situācija, spēlētājiem, kuri atrodas uz rezervistu soliņa, ir kategoriski aizliegts doties laukumā. Minētajā spēlē Lamārs Odoms jau bija gatavs iet laukumā, lai aizstāvētu savējos, tomēr viņu no pārdrošās rīcības atturēja ''Lakers'' treneris Kurts Ramziss.

Pats spēlētājs pēc aizvadītās spēles norādīja, ka viņam nebija vēlmes doties laukumā. ''Es tikai atbalstīju savus biedrus no soliņa, kā to daru vienmēr pēc ievērības cienīgām epizodēm,'' sacīja Lamārs Odoms.

Pēc tam, kad līga bija apskatījusi spēles video ierakstu, NBA vadība Stjū Džeksona vadībā pieņēma lēmumu, ka Odoms ir atstājis rezervistu soliņa teritoriju un ir sodāms ar vienas spēles diskvalifikāciju bez soda naudas. Odoms nepiedalīsies šonakt paredzētajā spēlē pret Hjūstonas ''Rockets''. Mača sākums pulksten 2:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
nba.com

  +1 [+] [-]

, 2009-03-11 18:59, pirms 15 gadiem
Pilnībā piekrītu līgas noteikumiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-03-11 19:02, pirms 15 gadiem
esmu kaut ko palaidis garām - Arizam kaut ko par to iedeva?

  +7 [+] [-]

, 2009-03-11 19:03, pirms 15 gadiem
ericcartman rakstīja: esmu kaut ko palaidis garām - Arizam kaut ko par to iedeva?
Nu it kā tikai 2tās pakāpes tehnisko, bet manuprāt neko vairāk arī nevajadzēja.

  +9 [+] [-]

, 2009-03-11 19:07, pirms 15 gadiem
Donz007 rakstīja: Nu it kā tikai 2tās pakāpes tehnisko, bet manuprāt neko vairāk arī nevajadzēja.
nu ja nu vieniigi par slepkaviibas meegjinaajumu vareeja sho notiesaat. jo cik tur truuka lai sprandu paarlauztu.

  -4 [+] [-]

, 2009-03-11 19:12, pirms 15 gadiem
Pilnigi garaM! Pats redzeeju to epizodi.. nu, johaidi, džekam 1 m attālumā kautiņš- kādā sakarā diskvalificējošā par to, ka viņš uzkāpa uz laukuma? Reāli viņš pat nepagrūstījās! Tā brīža emocijas un viss.. Tehnisko- jā, bet nekas vairak.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-11 19:33, pirms 15 gadiem
Hipotenūza rakstīja: Pilnigi garaM! Pats redzeeju to epizodi.. nu, johaidi, džekam 1 m attālumā kautiņš- kādā sakarā diskvalificējošā par to, ka viņš uzkāpa uz laukuma? Reāli viņš pat nepagrūstījās! Tā brīža emocijas un viss.. Tehnisko- jā, bet nekas vairak.
Ēmm...to mēdz saukt par noteikumu reglamentu, kas obligāti jāievēro!

     [+] [-]

, 2009-03-11 19:42, pirms 15 gadiem
Itkaa jau baigaa breeka!!!?
Bet ja taa padomaa, ja nevienu nesodiis, driiz katraa speele kaadam kas nepatiks un saaks faitot!!!!
Bet tomeer asumi patiik - skatiitaajiem,presei- ir par ko runaat, ir par ko gudri d....!!!?
Man ar patiik, bet tomeer tie cali ir tur, lai speeletu BB un raadiitu labu speeli, nevis kautos kaa pusaudzi skolas treniinaa!!!
Tomeer profesionaali un par to sanem labu piki!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-03-11 21:10, pirms 15 gadiem
Donz007 rakstīja: Nu it kā tikai 2tās pakāpes tehnisko, bet manuprāt neko vairāk arī nevajadzēja.
piedod, bet man liekas, ka vajadzēja gan, jo tādu bloku, kādu viņš gribēja izpildīt, bez pārkāpuma var izdarīt pret pamatskolas zēniem, nevis NBA līmenī. Tas nav reāli šitā slaukot ar roku neaizķert pretinieka rokas (šajā gadījumā arī galvu). Un ja šitā gaisā esošu džeku parauj aiz rokām, tad kritiens ir neizbēgams - rezultātā varēja arī salauzt kāju vai vispār nokrist uz galvas...

  +1 [+] [-]

, 2009-03-11 21:29, pirms 15 gadiem
nu manupraat sodi lieki !
arii tam pasham arizam tur iipasi naw ko parmest neweixmiiga epizode kur nedaudz aizkeera galwu tikai diemzeel ruudijs smagi un neweixmiigi nokrita
un visu cienu ka ariza peectam publiski atvainojas !!

     [+] [-]

, 2009-03-12 10:54, pirms 15 gadiem
Ja kaads redzeeja speeli pret portlendu (NBA TV raadiija), DJ Mbenga speleeja ljoti daudz un sameta daudz punktu.