Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Suns" veic sarunas ar "Jazz" un "Knicks"

"Suns" veic sarunas ar "Jazz" un "Knicks"
Īmans Šamperts
Foto: AP/Scanpix

Līdz Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) maiņu termiņa beigām palikušas tikai desmit dienas. Diezgan aktīvi sāk darboties Fīniksas "Suns" vadība, kas uzsākusi sarunas gan ar Jūtas "Jazz", gan ar Ņujorkas "Knicks".

Vairāki avoti vēsta, ka "Suns" interešu lokā atrodas "Knicks" aizsargs Īmans Šamperts. 2011. gada draftā Fīniksa vēlējās ar kopējo 13. izvēli draftēt Šampertu, taču priekšroka tika dota Markīfam Morisam, bet Šamperts tika draftēts ar 17. numuru.

Kā iespējamais spēlētājs, kurš varētu doties uz Ņujorku, tiek minēts Džareds Dadlijs, tomēr, lai darījums notiktu, nāktos iesaistīt vēl vismaz vienu spēlētāju. "Suns" Ņujorkai varētu dot arī drafta izvēli, taču Fīniksa īpaši nevēlas atdot pirmā raunda izvēli, it īpaši, ja Losandželosas "Lakers" neiekļūs izslēgšanas spēlēs, jo tādā gadījumā "Suns" būs divas pirmās kārtas izvēles.

Tāpat "Suns" izrāda interesi par diviem "Jazz" spēlētājiem - Alu Džefersonu un Gordonu Heivardu. Dadlijs varētu tikt iesaistīts vienā no šiem darījumiem, ja tādi vispār būs, bet Marcins Gortats, visticamākais, tiktu mainīts pret Džefersonu, kurš šajā sezonā nopelnīs 15 miljonus ASV dolāru, bet šovasar kļūs par brīvo aģentu.

"Mēs saprotam, ka šis ir bizness," sacīja vienības galvenais treneris Lindsijs Hanters. "Kādreiz es arī biju spēlētājs un pāris reizes tiku aizmainīts. Tas nav nekas personisks. Tas ir tikai bizness, un domāju, ka spēlētāji to saprot."

Izmantotie resursi:
Arizona Local News - Phoenix Arizona News -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-02-11 20:43, pirms 11 gadiem
Suns jau var gribēt,bet stipri šaubos ka Knicks dos prom Šumpertu pret Dadliju + 2 piku. Tam nebūtu pilnīgi nekādas loģikas.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-11 21:19, pirms 11 gadiem
Ko vispār Suns var piedāvāt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-02-12 10:45, pirms 11 gadiem
Kāpēc lai Jazz atdotu kādam Heivardu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-12 19:50, pirms 11 gadiem
kobe.james rakstīja: Ja UTA aizmainīs Džefersonu, tad es nezinu uz kurieni viņi iet.....
Vienīgi uz naudu.
Feivors, Millseips, Kanters - var mierīgi iztikt. Ja uz Džedersona rēķina var dabūt kādu aizsargu vai wingeri labu.