Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA nākamais komisārs Silvers plāno pārskatīt divīziju iekārtojumu

Rolands Eliņš

NBA nākamais komisārs Silvers plāno pārskatīt divīziju iekārtojumu
Deivids Stērns un Adams Silvers
Foto: AFP/Scanpix

Adams Silvers, kurš nākamā gada februārī pārņems Nacionālās basketbola asociācijas komisāra pienākumus, izteicies, ka līgas iedalījums divīzijās varētu būt pārdzīvojis savu laiku.

Intervijā radio kanālam „SiriusXM NBA Radio” Silvers paziņoja, ka plāno pārskatīt NBA divīziju iekārtojumu un sistēmu kā tādu, jo šobrīd Atlantijas okeāna divīzijā visām komandām ir vairāk zaudējumu nekā uzvaru.

Silvers izteicis cerību, ka līgas pārstāvji savā nākamajā sēdē pārspriedīs jautājumu par divīzijām un to, vai tās joprojām ir lietderīgas, tāpat Silvers cer, ka „līga ar svaigu skatienu pievērsīsies divīziju lomai.”

NBA šobrīd ir iedalīta sešās divīzijās un divās konferencēs. Divīzijas sadalītas, ņemot vērā ģeogrāfiskos principus, un to uzvarētāji automātiski nodrošina vietu izslēgšanas spēlēs, kā arī mājas laukuma priekšrocības pirmajā kārtā.

Atlantijas okeāna divīzijas, kuru kā piemēru min Silvers, līdere šobrīd ir Bostonas „Celtics”, kura tādejādi ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē, lai arī tās uzvaru bilance (10 panākumi 22 spēlēs) ir tikai sestā labākā Austrumos un tikai 13. vietā šosezon izteikti spēcīgajā Rietumu konferencē.

Adams Silvers šobrīd ieņem NBA izpilddirektora amatu, bet nākamā gada 1. februārī viņš no Deivida Stērna pārņems līgas komisāra pienākumu pildīšanu. Viņš savā intervijā gan nekonkretizēja, vai gatavojas mainīt divīziju skaitu, kā to nesen izdarīja NHL vai arī gatavs no tām atteikties pilnībā.

Izmantotie resursi:
Silver expects NBA to consider role of...

  +1 [+] [-]

, 2013-12-10 17:36, pirms 11 gadiem
žēl, ka nav zelts.

  -1 [+] [-]

, 2013-12-10 18:14, pirms 11 gadiem
Bet vai tad kads ir vainigs ka klubiem neiet??? austrumu konferencē no 15 komandam tikai 3 komandām ir vairak uzvaru neka zaudejumu(pacers-heat-hawks)

  -2 [+] [-]

, 2013-12-10 18:59, pirms 11 gadiem
sen bija laiks kko darīt ar esošo division dalījumu. Nav normāli, ka tev play-off ir mājas priekšrocības tikai tapēc, ka tu uzvari kkādā bomžu divīzijā. Paskatīsimies kaut vai, kāda šobrīd ir Atlantic Division tabula. Absurds.

     [+] [-]

, 2013-12-10 21:28, pirms 11 gadiem
Juventus rakstīja: sen bija laiks kko darīt ar esošo division dalījumu. Nav normāli, ka tev play-off ir mājas priekšrocības tikai tapēc, ka tu uzvari kkādā bomžu divīzijā. Paskatīsimies kaut vai, kāda šobrīd ir Atlantic Division tabula. Absurds.
tas, ka tu esi konferencē TOP4 nenozīmē, ka tev ir Home Court.. to tāpat skatās pēc bilanses. so- pat ja Celtics tagad ir 4, tāpat Detroitai (5.vieta) būtu mājas spēļu priekšroka, pamatojoties uz labāku bilansi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja