Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Makdaiss oficiāli atgriezies Detroitā

Andrejs Siliņš

Makdaiss oficiāli atgriezies Detroitā
Antonio Makdaiss
Foto: AP

Antonio Makdaiss oficiāli atkal parakstījis līgumu ar Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubu Detroitas "Pistons", kurā jau uzsāka šo sezonu, taču tika aizmainīts uz Denveras "Nuggets", kur savukārt tika atlaists.

3. novembrī "Pistons" un "Nuggets" veica maiņas darījumu, kā rezultātā Makdaiss, Čonsijs Bilapss un Čeiks Sambs nonāca Denverā, kamēr uz Detroitu pārcēlās Alens Aiversons. Tomēr ilgi Denverā Makdaiss neuzturējās, un panāca līguma laušanu. Vairākas komandas izrādīja pastiprinātu interesi par brīvo aģentu, taču Makdaiss izvēlējās atgriezties tur, kur aizvadījis labākos karjeras gadus - "Pistons" rindās.

"Viņš ir mūsu labākais cīnītājs par atlēkušajām bumbām un viens no labākajiem aizsardzībā pret lielajiem spēlētājiem," jau paspējis uzteikt jaunieguvumu/atguvumu Detroitas komandas galvenais treneris Maikls Karijs. Pirms aizmainīšanas uz "Nuggets" Makdaiss Detroitas labā divās spēlēs bija izcēlies ar vidēji septiņiem punktiem un divām atlēkušajām bumbām.

"Jūs varējāt paši ievērot, kāda bija atšķirība bez viņa," turpināja treneris. "Tas bija liels zaudējums tajā darījumā. Mums ļoti pietrūka tās lietas, ko viņš pirms tam ienesa mūsu spēlē."

Izmantotie resursi:
Associated Press

     [+] [-]

, 2008-12-10 09:35, pirms 16 gadiem
tas šoreiz nepalīdzīja... ;(