Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs esot pārliecināts, ka tiks aizmainīts uz "Rockets"

Rolands Eliņš

Entonijs esot pārliecināts, ka tiks aizmainīts uz "Rockets"
Karmelo Entonijs
Foto: AP/Scanpix

ESPN apskatnieks Īens Beglijs norādījis, ka Ņujorkas “Knicks” zvaigzne Karmelo Entonijs ir pārliecināts par savu nonākšanu Hjūstonas “Rockets” sastāvā.

“Esmu saņēmis ziņas, ka Karmelo Entonijs jūtas visai drošs, ka drīzumā tiks nokārtots darījums ar Hjūstonu,” izteicies Īens Beglijs. “Rockets” jau iepriekš bija izrādījusi interesi par Entonija iegūšanu un jau piedāvājusi Ņujorkai konkrētus darījumus.

“Knicks” vēlme aizmainīt Entoniju tapa publiski zināma vēl Fila Džeksona vadības laikā, taču nav zudusi arī pēc Džeksona atlaišanas. Entonijam gan pieder svarīgs trumpis – iespēja uzlikt veto darījumam, ar kuru viņš tiek aizmainīts, taču ESPN iepriekš vēstīja, ka viņš būtu ar mieru veto neizmantot, ja tiktu aizmainīts uz “Cavaliers” vai “Rockets”.

“Rockets”, kura šovasar jau parūpējusies par Krisa Pola piesaisti, ir gatava piedāvāt spēka uzbrucēju Raienu Andersonu, kuru savukārt darījumā nevēlas iekļaut “Knicks”. Teorētiski iespējams Karmelo aizmainīt uz “Rockets” arī bez Andersona iekļaušanas darījumā, ja Hjūstona būs gatava šķirties no Trevora Arizas un Erika Gordona, kā arī vairākiem jaunajiem spēlētājiem. Tāpat iespējams variants iesaistīt maiņā trešo komandu

Pilnīgi no domām par Entonija darījumu nav atteikusies arī “Cavaliers”, kas līdz šim “Knicks” neveiksmīgi piedāvājusi darījumā iekļaut 22 gadu veco turku uzbrucēju Džedi Osmanu, kurš aizvadītajā sezonā bija “Anadolu Efes” sākumsastāva spēlētājs. Viņam klāt “Cavaliers”, protams, pievienotu vairākus rezervistus, lai panāktu, ka darījums notiek saskaņā ar NBA likumiem. Kā ziņo CBS, “Cavaliers” noskaņojums šobrīd gan ir nogaidīt, proti, cerēt, ka darījums ar “Rockets” neizdosies un ka “Knicks” paliks ar tikai diviem variantiem – izpirkt Entonija līgumu vai aizmainīt viņu uz Klīvlendu par “Cavaliers” vēlamajiem nosacījumiem.

Tikmēr vēl viens “Knicks” brīvo aģentu tirgū noskatītais spēlētājs vienojies par līgumu citur. Alans Viljamss bija “Suns” aizsargātais brīvais aģents, kurš bija izpelnījies “Knicks” interesi, taču Ņujorkas klubs pēc Timam Hārdevejam oficiāli izteiktā līguma piedāvājuma par 71 miljonu četros gados pēc NBA likumiem vairs nevarēja izdarīt piedāvājumu Viljamsam.

Viljamss šodien vienojies par līgumu ar “Suns” uz trim sezonām par 17 miljoniem dolāru. 24 gadus vecais uzbrucējs Fīniksā veiksmīgi iejutās rezervista lomā, aizvadītajā sezonā vidēji laukumā pavadītajā 15 minūtēs gūstot 7.4 punktus un savācot 6.2 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/TheNBACentral/s...
Cavs offering Cedi Osman and veterans for...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-07-10 20:09, pirms 7 gadiem
Nu nezinu. Ja arī tāda maiņa notiks ar raķetēm, kā viņi bumbu sadalīs? Un kas uz beņķa sēdēs?

  +2 [+] [-]

, 2017-07-10 20:16, pirms 7 gadiem
Neticu,ka Rockets atdos Gordonu un Arizu.Sie divi tomer ir svarigi komandas speles rokraksta speletaji.Abi ir 3p shooteri,uz ka balstas mana skatijuma Rockets spele D'Antonio vadiba.Savukart Andersona njemshana no Knicks puses bus stulba...bet neizbrinitos,ka tas notiks...

     [+] [-]

, 2017-07-10 20:17, pirms 7 gadiem
arch122 rakstīja: Nu nezinu. Ja arī tāda maiņa notiks ar raķetēm, kā viņi bumbu sadalīs? Un kas uz beņķa sēdēs?
Pauls Hardens Melo Nene Capella. Lai viņi vispār dabūtu Melo, viņiem kautkādi tur 7 spēlētāji bija jādod pretīm... not even kidding. Tāpēc kautkā negribās ticēt tam visam... Knicks būtu idioti, ja viņi Andersonu pieņemtu... tas būtu Noah #2 kontrakta ziņā.

  +3 [+] [-]

, 2017-07-10 20:18, pirms 7 gadiem
man liekas lielākā problēma, ka Hjūstonai jau īsti nav ko dot pret Entoniju..

Andersonu noteikti nevajadzētu ņemt, bet tā kā NYK neizceļas ar loģiskiem lēmumiem, tad izslēgt nevar ..

  +3 [+] [-]

, 2017-07-10 20:30, pirms 7 gadiem
Andersons nemaz nav tik slikts kā jūs te viņu mālējiet. Vienīgā problēma ar Andersonu ir lielais līgums, bet tā viņš ir ļoti labs spēlētājs.

     [+] [-]

, 2017-07-10 20:44, pirms 7 gadiem
burqka rakstīja: Andersons nemaz nav tik slikts kā jūs te viņu mālējiet. Vienīgā problēma ar Andersonu ir lielais līgums, bet tā viņš ir ļoti labs spēlētājs.
tad jau jājautā vai NBSA vispār ir slikti spēlētāji ..

protams, ka Andersons nav slikts. runa ir par to ko dabūt pretī par C.Anthony - vienu no NBA top spēlētājiem

  +2 [+] [-]

, 2017-07-10 21:22, pirms 7 gadiem
burqka rakstīja: Andersons nemaz nav tik slikts kā jūs te viņu mālējiet. Vienīgā problēma ar Andersonu ir lielais līgums, bet tā viņš ir ļoti labs spēlētājs.
Maksāt čalim 20 mil sezonā par stāvēšanu uz 3pt līnijas?Neko citu nedara.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-10 21:23, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: man liekas lielākā problēma, ka Hjūstonai jau īsti nav ko dot pret Entoniju..

Andersonu noteikti nevajadzētu ņemt, bet tā kā NYK neizceļas ar loģiskiem lēmumiem, tad izslēgt nevar ..
NYk jau butu veikusi treidu ja gribētu tik ļoti tikt valā no Melo,bet viņi meklē trešo komandu tieši Andersona jaunajam klubam.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-11 07:04, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Maksāt čalim 20 mil sezonā par stāvēšanu uz 3pt līnijas?Neko citu nedara.
Ja ir saspēlnieks, kas izkārto metienus, tad viss ir ok. Porziņģis un Andersons lādē truļus, Noa (ja vesels) noliek zem groza lai sit atpakaļ ārā netrāpītos un aiziet! 20 miljoni - tas jau jaunajā sezonā būtu pa lēto.

     [+] [-]

, 2017-07-11 11:41, pirms 7 gadiem
raiversons rakstīja: Ja ir saspēlnieks, kas izkārto metienus, tad viss ir ok. Porziņģis un Andersons lādē truļus, Noa (ja vesels) noliek zem groza lai sit atpakaļ ārā netrāpītos un aiziet! 20 miljoni - tas jau jaunajā sezonā būtu pa lēto.
Sen jau skaidri zināms, ka Knicks ir pilns ar metējiem, bet piespēle nav nevienam tādā līmenī kā to prasa NBA. Rondo būtu kā radīts šai vietai. KP,Melo,Hardway,Lee visiem ir ļoti labs metiens pēc piespēles pēc dribla jau tas procents krītas. Ja maina Melo, tad jāmeklē 3. komanda, kura grib atdot PG. Knicks gan jau gribēs kādu pirmās kārtas izvēli un protams kādus 2 pamatsastāva večus.