Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis nepiedalās pirmajā "Knicks" treniņā pirms Vasaras līgas

Andrejs Siliņš

Porziņģis nepiedalās pirmajā "Knicks" treniņā pirms Vasaras līgas
"Knicks" kādreizējā zvaigzne Alans Hjūstons un Krtistaps Porziņģis sarunājas pēc "Knicks" pirmā treniņa Lasvegasā
Foto: Knicks

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" veidotās komandas pirmajā treniņā pirms sestdien paredzētās pirmās Lasvegasas Vasaras līgas spēles nepiedalījās ar ceturto numuru draftētais latviešu talants Kristaps Porziņģis, taču tas netraucēšot doties laukumā.

Porziņģis piedalījies vakardienas treniņā, taču Vegasā piesardzības dēļ izlaidis pirmo treniņu. Tiesa, paredzēts, ka Kristaps piedalīsies dienas otrajā treniņā.

"Ļoti gaidu savu debiju. Tā būs pirmā reize, kad cilvēki ASV redzēs mani spēlējam. Cerams, ka varēšu sevi parādīt labi," kluba mājaslapā ievietotajā video izteicās Porziņģis. "Šī man būs laba iespēja mācīties no puišiem, kas jau spēlējuši līgā, tā būs laba pieredze."

Komandas galvenais treneris Dereks Fišers pauda pārliecību par draftētajiem spēlētājiem: "Esam sajūsmā par jaunajiem spēlētājiem, pie kā tikām draftā, esam sajūsmā par viņu daudzpusību un meistarību." Fils Džeksons un ģenerālmenedžeris Stīvs Milzs tikmēr vairāk pievērsās šodien parakstītajiem spēlētājiem - Robinam Lopezam, Derikam Viljamsam, Āronam Aflalo un Kailam Kvinam.

"Šie spēlētāji dos komandai nepieciešamo talantu, līderību un jaunību," sacīja Džeksons. "Tikām galā ar galveno uzdevumu starpsezonā - iegūt lielus un daudzpusīgus spēlētājus," turpināja Milzs.

Pirmā Porziņģa spēle "Knicks" treniņkreklā paredzēta sestdienas vakarā, pulksten 23:30 pēc Latvijas laika, tiekoties ar Sanantonio "Spurs", ko pārstāvēs latviešu aizsargs Dairis Bertāns.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/nyknicks

  -1 [+] [-]

, 2015-07-10 00:58, pirms 9 gadiem
O`Kvins nevis Kvins.

  -1 [+] [-]

, 2015-07-10 01:22, pirms 9 gadiem
Un kur varēs redzēt spēli pret Spurs internetā?

     [+] [-]

, 2015-07-10 01:23, pirms 9 gadiem
Tā tik būs spēle Lai abiem latviešiem izdodas parādīt savu labāko sniegumu. Kur šo spēli varēs redzēt ?

  +1 [+] [-]

, 2015-07-10 01:38, pirms 9 gadiem
Tālavas taurētājs rakstīja: Tā tik būs spēle Lai abiem latviešiem izdodas parādīt savu labāko sniegumu. Kur šo spēli varēs redzēt ?
Gan jau kad pa NBA tv rādīs

  +3 [+] [-]

, 2015-07-10 02:16, pirms 9 gadiem
JCross rakstīja: Gan jau kad pa NBA tv rādīs
Tieši tā. Visu dienu tur rāda VL spēles.

     [+] [-]

, 2015-07-10 09:22, pirms 9 gadiem
guncca rakstīja: Tieši tā. Visu dienu tur rāda VL spēles.
Tur divas speles parklajas.
4:00PM ET Dalasa vs NOP
4:30PM ET NYK vs SAS

     [+] [-]

, 2015-07-10 10:19, pirms 9 gadiem
arī saprotu angliski, arī lasīju infu.. tieši pirmajā treniņā aizvakar KP piedalījās, bet izlaida vakardienas rīta treniņu.