Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Marejs un Porters, visticamāk, nepalīdzēs ''Nuggets'' izslēgšanas spēlēs

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Marejs un Porters, visticamāk, nepalīdzēs ''Nuggets'' izslēgšanas spēlēs
Džamals Marejs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Denveras ''Nuggets'', visticamāk, izslēgšanas spēlēs nepalīdzēs aizsargs Džamals Marejs un uzbrucējs Maikls Porters, vēsta ''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija.

Garantēts, ka Marejs un Porters izlaidīs regulārās sezonas noslēdzošo spēli naktī uz pirmdienu pret Losandželosas ''Lakers''. Pastāv gan ļoti liela varbūtība, ka abi spēlētāji nevarēs Denverai palīdzēt izslēgšanas spēlēs un atgriezīsies laukumā vien nākamajā sezonā.

Vadība ļāvusi abiem sportistiem pašiem izvēlēties, kad doties laukumā. Sportisti ir tuvu atgriešanās brīdim, taču nav gatavi pilnībā aizvadīt pilnas spēles.

Marejs šosezon laukumā nav devies, bet Porters ņēmis dalību deviņās spēlēs. Tajās viņš izcēlies vidēji ar 9.9 punktiem, 6.6 atlēkušajām bumbām, 1.9 rezultatīvām piespēlēm un 1.1 pārtvertu bumbu.

''Nuggets'' ar 48 panākumiem 81 spēlē ieņem sesto vietu Rietumu konferencē. Komandai pirmajā kārtā, visticamāk, pretī stāsies Goldensteitas ''Warriors'' vai Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas ''Mavericks''.