Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pīrss, Vēbers un Bošs starp kandidātiem uz iekļūšanu Slavas zālē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pīrss, Vēbers un Bošs starp kandidātiem uz iekļūšanu Slavas zālē
Pols Pīrss
Foto: AFP / Scanpix

Pols Pīrss, divkārtējais NBA čempions Kriss Bošs un Kriss Vēbers būs spilgtākās zvaigznes uzņemšanai 2021. gadā Neismita vārdā nosauktajai basketbola Slavas zālei, ziņo ESPN.

Starp kandidātiem uz iekļaušanu šī gada Neismita vārdā nosauktajā basketbola Slavas zālē iekļauti visiem zināmu basketbolistu vārdi. Bijušais Bostonas ''Celtics'' līderis un leģenda Pols Pīrss, divkārtējais NBA čempions ar Maiami ''Heat'' Kriss Bošs un Kriss Vēbers, kurš sevi visspilgtāk apliecināja Sakramento ''Kings'' kreklā. Vēl starp kandidātiem iekļauti tādi vārdi kā Maikls Kūpers, Lorīna Džeksone, Bens Voless, Jolanda Grifita, Tims Hārdevejs, Riks Adelmans, Džejs Raits, Marianna Stenlija un NBA leģenda Bils Rasels, kurš šoreiz finālistu vidū iekļauts kā treneris.

Zināmākie vārdi, kuri nav iekļauti šī gada kandidātu sarakstā - Čonsijs Bilapss, Ričards Hamiltons, Bekija Hamone. Šogad uzņemtās personas oficiāli tiks paziņotas šī gada 16. maijā. Slavas zāles ceremonija notiks septembrī Masačūsetsas štata pilsētā Springfildā. Pagājušogad Slavas zālē tika uzņemti Kevins Gārnets, Kobe Braients un Tims Dankans.

ASV, Springfīldā esošā Basketbola slavas zāle, kas nosaukta spēles izgudrotāja Džeimsa Neismita vārdā, ir visprestižākā slavas zāle, kurā tiek iekļauti tikai nopelniem visbagātākie basketbolisti, treneri un sporta veida popularizētāji. 1993. gadā tajā tika iekļauta arī leģendārā latviešu basketboliste Uļjana Semjonova.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-03-10 10:10, pirms 4 gadiem
Bošs noteikti nav pelnījis. Bija "trešā vijole", kad Miami dabūja divus titulus un pēc tam slimība neļāva turpināt karjeru... tas, manuprāt, nav pietiekami hof. Raptoros bija līderis, bet tā komanda titulam pat tuvumā nekad nav bijusi.

     [+] [-]

, 2021-03-10 12:00, pirms 4 gadiem
Swin Cash ir sieviete

     [+] [-]

, 2021-03-10 12:17, pirms 4 gadiem
Galvenais lai Pīrs neapdirsās ceremonijas laikā.

     [+] [-]

, 2021-03-10 12:42, pirms 4 gadiem
Kāpēc Boša gredzeni pieminēti, bet Pīrsa 08 tituls un fināla MVP nepiemin? Negodīgi! Pīrsa>Bošs 🤔🤔🤔