Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rondo gatavs palikt "Mavericks", Rouzs varētu atgriezties jau šosezon

Kārlis Komarovskis
Kārlis Komarovskis

Rondo gatavs palikt "Mavericks", Rouzs varētu atgriezties jau šosezon
Reižons Rondo (nr.9) ar komandas biedriem
Foto: AFP/Scanpix

Saspēles vadītājs Ražons Rondo sezonas vidū no Bostonas "Celtics" tika aizmainīts uz Dalasas "Mavericks" un samazinoties viņa lomai jaunajā klubā pavīdēja runas, ka Rondo varētu nepagarināt līgumu ar Dalasas vienību. Rondo vasarā kļūs par neierobežoto brīvo aģentu, taču pats spēlētājs atzīst, ka ir gatavs palikt komandā. Savukārt, jaunas ziņas pienākušas savainotā Derika Rouza kontekstā.

"Kāpēc gan, ne?," par iespēju palikt "Mavericks" vienībā sacīja Rondo. "Ir daudz lietu, kuras es ļoti mīlu. Pat treniņos mēs klausāmies mana tipa mūziku. Tās ir mazās lietas, kas ir svarīgas. "

Rondo uzsvēra, ka viņš komandā jūtos komfortabli: "Šī ir spēlētāju organizācija. Man šeit ļoti patīk. Mani šobrīd viss apmierina. Protams, spēles sistēma ir mazliet citādāka, bet esmu šeit jau divus mēnešus. Tas prasīs mazliet laika, bet cerams ātrāk nekā vēlāk."

Šobrīd Ražons Rondo saņem aptuveni 11 miljonus ASV dolāru gadā. Iespējams, ka Rondo piekritīs algas samazinājumam, lai komanda nepārsniegtu algu griestus. Pēc maiņas darījuma kritusies Rondo statistika, bet tas skaidrojams, ka bumba jādala ar tādiem vīriem kā Dirks Novickis, Čendlers Pārsons, Monta Eliss, Taisons Čendlers.

Punktu ziņā Rondo "Mavericks" rindās pielicis, proti, spēlē vidēji gūstot 9,2 punktus, taču būtiski kritusies statistika rezultatīvās piespēlēs un atlēkušajās bumbās. Saspēles vadītājs Dalasas komandā vidēji atdod 6,2 rezultatīvas piespēles un savāc 4,6 bumbas.

Savukārt, jaunas ziņas pienākušas no Čikāgas. Savainotais Deriks Rouzs sacīja, ka pastāv "laba iespēja" viņu redzēt laukumā šajā sezonā, tomēr konkrētu laiku spēlētājs nenosauca. "Es tā domāju, tāds ir plāns. Kad jutīšos labi, tad arī atgriezīšos."

Rouzam šī bija pirmā intervija kopš ceļgala operācijas 27. februārī. Spēlētājs sacīja, ka "cītīgi veic katru treniņu", bet šobrīd viņš atteicās skaidri apgalvot, kad atgriezīsies "Bulls" vienībā. Sākotnēji tika paredzēts, ka Rouzam nāksies izlaist četras līdz sešas nedēļas, taču iespējams, ka traumas sadziedēšana var ievilkties. Rouzs arī atklāja, ka treniņos strādā tikai pie metiena un ievēro saudzīgu režīmu kājām.

Izmantotie resursi:
Yahoo Sports – Sports News, Scores, Rumors,...
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-03-10 13:20, pirms 9 gadiem
Mavs bus speks po, es jutu, sakuma jau vinji radija labu basiiti, tapat ka bullji, tas ir tikai normali, ka pazaudeja bish speli, cavs, bulji, mavs bus lielaks speks ka gsw ja nedabus labu garo, tapat ari par rakjeteem, thunder.

     [+] [-]

, 2015-03-10 14:23, pirms 9 gadiem
Būtu jau interesanti,ja Rondo piekristu Kobes aicinājuma Bet nu,tas tā. Galvenais,lai Rouzs atgriežas labā formā,tieši uz play-off.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-10 14:48, pirms 9 gadiem
Piekrītu. Papildinot: Šogad Playoff būs nereti interesanti jau no pirmajām kārtām... LAC varētu būt visi veseli un nemirstoši uz Playoffiem spēcīgie SAS + Hawks spēlē kā komanda un viņiem ir labi garie atšķirībā no GSW..
Bayern/Heat fans rakstīja: Mavs bus speks po, es jutu, sakuma jau vinji radija labu basiiti, tapat ka bullji, tas ir tikai normali, ka pazaudeja bish speli, cavs, bulji, mavs bus lielaks speks ka gsw ja nedabus labu garo, tapat ari par rakjeteem, thunder.

  -1 [+] [-]

, 2015-03-10 19:16, pirms 9 gadiem
Rondo uzsvēra, ka viņam komandā jūtos komfortabli: "Šī ir spēlētāju organizācija. Man šeit ļoti patīk. Mani šobrīd viss pamierina.

Viņam komandā jūtos komfortabli.

Viss pamierina...

Tiešām 2 teikumus nevar bez kļūdām uzrakstīt?

Un kas attiecas uz Rondo. Ja jau viņš tik labs piespēļu dalītājs, tad tieši tagad viņam tās piespēles bija jādala vairāk. Un no TD mašīnas vairs ne miņas, kad ir normāla komanda. Kā jau to teicu agrāk.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-10 20:21, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Rondo uzsvēra, ka viņam komandā jūtos komfortabli: "Šī ir spēlētāju organizācija. Man šeit ļoti patīk. Mani šobrīd viss pamierina.

Viņam komandā jūtos komfortabli.

Viss pamierina...

Tiešām 2 teikumus nevar bez kļūdām uzrakstīt?
Atvainojos par kļūdām! Paldies, tagad viss izlabots!