Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" un Danlīvija ceļi šķiras

"Clippers" un Danlīvija ceļi šķiras
Maiks Danlīvijs
Foto:AP/Scanpix

113 : 87

Magic - Clippers

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Losandželosas "Clippers" paziņojis, ka kluba un ģenerāldirektora Maika Danlīvija čeļi šķiras. Danlīvijs 4. februārī tika atlaists no galvenā trenera amata, un kopš tā laika ieņēma komandas ģenerāldirektora vietu.

Pēc vienošanās noslēgšanas Losandželosas klubs oficiāli paziņojis šī lēmuma iemeslus: "Šo septiņu gadu laikā, kopš Danlīvijs vada komandu, nav sasniegti vēlamie rezultāti. "Clippers" vēlas uzvarēt tagad. Šī pāreja ir domāta, lai mēs spētu sasniegt šo mērķi." Danlīvija vietu ieņems viņa asistents Nīls Olšijs.

Pēc zaudējuma Orlando "Magic" vienībai ar rezultātu 87:113, "Clippers" atkrita uz 12. vietu Rietumu konferencē, sasniedzot rekordu - 25 uzvaras un 39 zaudējumi. Komandas spēlētāji lēmumu uzzināja trenera Kima Hjūdža pēcspēles intervijā. "Šajā punktā, mani nekas neizbrīna," pastāstīja saspēles vadītājs Beirons Deiviss, "Mēs ejam citos virzienos. Tā kā esam izbraukuma tūrē, tad neko daudz nezinām." Hjūdžs dalījās iespaidos par Danlīvija aiziešanu: "Es domāju, ka Maiks koncentrēsies darbam kā ģenerāldirektors, un tas būs viņa galvenais mērķis. Esmu šokā par to, kas noticis. Esmu vīlies Maikā."

Pagājušajā mēnesī Danlīvījs piebilda: "Vēlos palikt organizācijā, izskatīt lietas un dot ieguvumu komandas panākumos. Labāk būtu to darījis kā veiksmīgs treneris, bet, no otras puses, es skatos reāli. Šis ceļš ir bijis ļoti grūts."

Danlīvija vadībā, sešās ar pusi sezonās, komanda ir guvusi 215 uzvaras 540 spēlēs (39.8%), un tikai vienu reizi ir tikusi izslēgšanas spēlēs, 2006. gadā. "Clippers" nav spējuši atgriezties plejofos, pēdējās divās sezonās, uzvarot tikai 42 spēles.

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs: musli

  +1 [+] [-]

, 2010-03-10 22:17, pirms 15 gadiem
musli rakstīja: nu Paceros viņam labāk gāja..
Šis ir treneris nevis spēlētājs, spēlētāja tēvs

  +1 [+] [-]

, 2010-03-10 22:27, pirms 15 gadiem
musli rakstīja: nu Paceros viņam labāk gāja..
Blazeros

  -1 [+] [-]

, 2010-03-10 22:32, pirms 15 gadiem
Paareekties var ar visiem Danliivijiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-11 00:01, pirms 15 gadiem
Danlīvijs 4. februārī tika atlaists no galvenā trenera amata

Viņš toreiz netika atlaists, bet gan pats atteicās no divu darbu - galvenā trenera un GM - darīšanas reizē, lai varētu vairāk koncentrēties menedžmenta lietām.