Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijam solis no sezonas beigām

Karijam solis no sezonas beigām
Zaks Rendolfs un Edijs Kerrijs

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Ņujorkas "Knicks" centram Edijam Karijam konstatēts nopietns ceļgala savainojums, kā rezultātā, iespējams, būs nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās. Tādā gadījumā centram sezona būs beigusies, jo atveseļošanās periods ilgtu vairāk kā mēnesi.

25 gadus vecais centrs ceļgala savainojumu guva 7. marta spēlē ar Detroitas "Pistons" (97:101), saskrienoties ar pretspēlētāju. Vēlāko pārbaužu rezultāti apstiprināja, ka Karijam ir labā ceļgala skrimšļa plīsums. Tuvāko trīs dienu laikā 211 centimetrus garajam un 129 kilogramus smagajam spēlētājam tiks veiktas intensīvas procedūras, lai izvairītos no operācijas, kas automātiski nozīmētu sezonas beigas.

Taču visticamāk Karijs izšķirsies par gulšanos zem naža asmens, jo "Knicks" praktiski ir zaudējusi cerības kvalificēties izslēgšanas spēlēm. Atveseļošanās periods pēc šāda tipa operācijas būtu četras līdz sešas nedēļas. Jāpiebilst, ka Karijam līdz šim nav bijušas nekādas veselības problēmas ar ceļgaliem.

Šī sezona gan "Knicks", gan Karijam izvērtusies pagalam neveiksmīga, jo spēlētāja rezultivitāte, salīdzinot ar 2006./07. gada sezonu, samazinājusies par 6.3 punktiem (no 19.5 līdz 13.2), bet izcīnīto atlēkušo bumbu rādītājs - par 3.3 (no 7.0 līdz 4.7).

Izmantotie resursi:
www.nypost.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-11 12:38, pirms 16 gadiem
eīīīī dīrst. tas video iepsārda