Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Suns'' treneris Durenta maiņu sauc par jaunu grūdienu komandai

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Suns'' treneris Durenta maiņu sauc par jaunu grūdienu komandai
Kevins Durents. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Fīniksas ''Suns'' galvenais treneris Montijs Viljamss notikušo maiņu, kurā Kevins Durents turpmāk spēlēs tieši Rietumu konferences vienībā, saucis par jaunu grūdienu vienībai. Tikmēr Kriss Pols ar prieku vērtēja notikušās izmaiņas klubā.

''Domāju, ka mums tas būs labs grūdiens. To saku ne tikai par viņu kā par spēlētāju, bet arī viņa mīlestību pret spēli. Uzskatu, ka citi viņa attieksmē un pieejā pret basketbolu redzēs to, ko, iespējams, nekad nav redzējuši,'' pēc nozīmīgā maiņas darījuma, kurā Fīniksas ''Suns'' ieguva līdzšinējo Bruklinas ''Nets'' zvaigzni Kevinu Durentu, teica kluba galvenais treneris Montijs Viljamss.

''Mums ir laba iespēja būt ļoti spēcīgai komandai,'' turpināja speciālists. ''Mums vēl ir jāatrod ritms un to, kā varam spēlēt kopā. Kevins laukumā var spēlēt ar jebkuru. Jebkurā komandā viņš atrastu veidu, kā tai palīdzēt. To pašu varu teikt par Bukeru un Krisu Polu. Mums jāsaprot, kā pārējiem ap šiem spēlētājiem iederēties un kā Eitonam spēlēt. Mums tam ir laiks un drīzumā to visu atrisināsim.''

''Viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem, kurš jebkad spēlējis šo spēli,'' par jauno komandas biedru saka Kriss Pols. ''Esmu priecīgs par to, kā tiek veidota šī komanda,'' turpināja saspēles vadītājs, kurš atklāja, ka nevienam nav viegli pamest esošās komandas, tostarp arī Durentam. ''Viņš noteikti nav dusmīgs par šo maiņu, taču arī viņam šobrīd jātiek galā ar daudz notikumiem. Kevins Bruklinā bija diezgan ilgu laiku.''

Šobrīd Durents ir traumēts un viņa atgriešanās iepriekš tika prognozēta pēc Zvaigžņu spēles pārtraukuma jeb pēc 20. februāra.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-02-10 14:10, pirms 2 gadiem
"Hall of fame" skatīsies uz gredzenu skaitu un viss pareizi no KD puses par čempionu ambīcijām, bet no malas KD ir tas grupas biedrs, kurš pieslēdzas prezentācijai, kad atlicis tikai ierakstīt 1.slaidā grupas dalībniekus un noprezentēt "paldies" slaidu.

     [+] [-]

, 2023-02-10 20:39, pirms 2 gadiem
DainisU rakstīja: "Hall of fame" skatīsies uz gredzenu skaitu un viss pareizi no KD puses par čempionu ambīcijām, bet no malas KD ir tas grupas biedrs, kurš pieslēdzas prezentācijai, kad atlicis tikai ierakstīt 1.slaidā grupas dalībniekus un noprezentēt "paldies" slaidu.
Nu šis bišk savādāk kā ar GSW, kuri jau bija čempji bez viņa.