Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģa ''Wizards'' izpirks pirms sezonas piesaistītā Bārtona līgumu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģa ''Wizards'' izpirks pirms sezonas piesaistītā Bārtona līgumu
Vils Bārtons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

ESPN vēsta, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas ''Wizards'' pēc maiņu darījumu laika beigām izpirks uzbrucēja Vila Bārtona līgumu. Spēlētājs Vašingtonā nonāca pirms šīs sezonas darījumā no Denveras ''Nuggets''.

ESPN vēsta, ka Kristapa Porziņģa pārstāvētā Vašingtonas ''Wizards'' pēc maiņu darījumu termiņa beigām izpirks 32 gadus vecā Vila Bārtona līgumu, kas tādējādi ļaus spēlētājam kļūt par brīvo aģentu.

Bārtons Vašingtonā nokļuva pirms 2022./2023. gada sezonas maiņas darījumā no Denveras ''Nuggets''. Toreiz uz Vašingtonu pārcēlās arī Monte Moriss, bet pretējā virzienā ceļoja Išs Smits un Kenteiviuss Kaldvels-Poups. Bārtonam gan neizdevās nostiprināties Vesa Anselda juniora rotācijā, laukumā vidēji dodoties 19.6 minūtes. To laikā basketbolistam 7.7 punkti, 2.8 atlēkušās bumbas, 2.4 rezultatīvās piespēles un 0.4 pārķertās piespēles.

Bez Vašingtonas ''Wizards'' Bārtons pārstāvējis vēl divas citas NBA komandas - Portlendas ''TrailBlazers'' un Denveras ''Nuggets''. 663 regulārās sezonas spēlēs viņš vidēji guvis 11.4 punktus, izcīnījis 4.2 atlēkušās bumbas un atdevis 2.7 rezultatīvās piespēles.

     [+] [-]

, 2023-02-10 11:54, pirms 2 gadiem
Spēlētāji, kuri varētu tikt izpirkti:

CLE LOVE
CHA JACKSON
UTA WESTBROOK
SAC HOLMES
ORL ROSS, BEVERLEY
IND IBAKA
DET NOEL
HOU WALL, GREEN
SAS DEDMON, BIRCH
WAS BARTON