Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Sarunās par Simonsa maiņu iesaistās Bostonas "Celtics"

Emils Ozerinskis

Sarunās par Simonsa maiņu iesaistās Bostonas "Celtics"
Bens Simonss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola līgas (NBA) komanda Bostonas "Celtics" pēc neizteiksmīgā sezonas sākuma sākusi meklēt iespējas komandas spēles sakārtošanai, kā iespēju izskatot maiņas darījumu ar Filadelfijas "76ers".

Aizvadītajā NBA starpsezonā un šīs sezonas sākumā kā karsts kartupelis muļļāts Bena Simonsa jautājums. Pēc izgāšanās pagājušās sezonas play-off turnīrā, kad Filadelfijas "76ers" nespēja pārvarēt Atlantas "Hawks barjeru un ļoti vāji spēlēja tieši Simonss, kļuva skaidrs, ka ilgtermiņā saspēles vadītāja un Filadelfijas komandas ceļi nebūs virzīti vienā vektorā. "76ers" ģenerālmenedžerim Derilam Morijam neizdevās atrast maiņu, kurā izdotos pret Simonsu iegūt All-Star līmeņa spēlētāju.

Kā vēsta The Athletic, sarunās par iespējamo maiņas darījumu ar "76ers" iesaistījusies Bostonas "Celtics", kura sezonas ievadā nepiepilda savas cerības, desmit spēlēs gūstot vien četras uzvaras. Kā maiņas darījuma stūrakmens potenciālajā darījumā tiek minēts Džeilens Brauns, kurš piepildītu Morija vēlmi pret Simonsu saņemt All-Star spēlētāju.

Bens Simonss šosezon vēl nav aizvadījis nevienu spēli, treniņu izlaišanai aizbildinoties ar muguras sāpēm un psiholoģisku problēmu dēļ atsakoties doties laukumā. Šodien ESPN vēsta, ka Simonss beidzot piekritis tikties ar Filadelfijas "76ers" mentālās veselības profesionāli.

Kamēr Simonss šosezon vēl nav spēlējis, Džeilens Brauns līdz šim ir Bostonas vienības rezultatīvākais spēlētājs ar 25,6 punktiem vidēji spēlē un 6,1 izcīnītu atlēkušo bumbu.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/

  +2 [+] [-]

, 2021-11-09 22:08, pirms 3 gadiem
šitais mulats tiks iztirgots par sviestmaizi, bet nu dēļ vājā rakstura redzams ka nav max player

  +2 [+] [-]

, 2021-11-09 22:13, pirms 3 gadiem
Simons nav slikts spēlētājs, domāju Bos viņš labi iederētos, vienīgi Brauns tomēr daudz punktus pienes, Teitums viens nevarēs izvilt. No Simonsa vidēji 12 p spēlē max pienesums

  +2 [+] [-]

, 2021-11-09 22:43, pirms 3 gadiem
neesmu sekojis komandai, bet vai Bostona bija cereejusi jau sezonas saakumaa kalnus gaazt? Klaat naakushi - Shruuders, Horfords, Richardsons - buutiibaa triis stabili rotaacijas speeleetaji, kuriem ir jaapierod pie sisteemas un arii jaaprod ar parejiem komandas biedriem.
Tas pats treneris ir debitants, kursh ieprieksh ir darbojies tikai kaa asistents.
Man jau skiet, ka komandai ir vajadzigs ir laiks, un jasakarto ir aizsardziba, kaa arii Teitums ir iesaacis katastrofaali sudigi. Vina sniegums tikai uzlabosies, domajams, ka pareejaas komandas arii.

Ok, ja juut, ka Brauns ar Teitumu iisti neiet kopaa, vai tad Simonss ir labaakaa opcija? Morijs ir lielaakais zhiids starp NBA gm, kursh centisies izspiest nereali daudz savstarpejaa mainaa, kaa arii pats Simonss nav reali progresejis kopsh rookie sezonas un domaaju, ka nekas arii nemainisies. Plejoffos vinsh ir reals starting5 speletajs, bet ne pirmaa vai otraa komandas zvaigzne.. Vai Bostonai ko taadu vajag par taadu cenu? Domaaju, ka nee

     [+] [-]

, 2021-11-09 23:08, pirms 3 gadiem
Bostona taču netreidos Brownu pret Simmonsu.Par Tatum vispār nerunāsim.
Ārpus tā paliek visādi Šrūderi/Smārti utt.Horfordu nevajag Phili.Been there done that.Nestrādāja.

  -1 [+] [-]

, 2021-11-09 23:26, pirms 3 gadiem
Reku Morij ņem smārtu, šrúderi, G.wiiljamsu un hernangomezu + kadu piku un dod to rakturā vājo problēmu Bostonai. Plus iedod 2 mazos līgumus Rīdu un Joe. Lieta darīta, nav vairs jāmokās ar to Simonsu.
Nedomāju, ka būtu gudri dot Braunu. Man viņš patīk labāk par teitumu, vismaz patreiz noteikti.

  -1 [+] [-]

, 2021-11-09 23:46, pirms 3 gadiem
Man pat tik ļoti nepatīk Teitums, ka es viņu iemainītu pret Simonsu un paprasītu vēl Maxiju+Taibuluvai korkmazu+kariju. Megamaiņa! Vēl būtu jāatdod Filai arī G. Wiliams, Huančo, Šrūderis un Lengfords.
Pēdējais laiks mani iecelt par BOS GM, citādi tur lietas buksē.

  -1 [+] [-]

, 2021-11-10 09:45, pirms 3 gadiem
Būtu jauki, ja Wall iesaistītu arī kādā darījumā, lai čalis uzspēlē šosezon..

     [+] [-]

, 2021-11-10 10:04, pirms 3 gadiem
eevelee rakstīja: Būtu jauki, ja Wall iesaistītu arī kādā darījumā, lai čalis uzspēlē šosezon..
kam viņš vajadzīgs par tādu briesmīgu naudu ???
Vēlreiz noņemu cepuri Wizards GM priekšā, kuri izrāpās ārā no pašu izraktās s.du bedres, kad iedeva max līgumus Wallam un Bīlam - atdeva Wall pret West, un pēc gada iesmērēja West LAL, saņemot pretī labus spēlētājus.

     [+] [-]

, 2021-11-10 11:54, pirms 3 gadiem
Sliktāku maiņu Bostonai grūti iedomāties. Kurš tad punktus metīs beigu beigās?